Στυτική Δυσλειτουργία

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να χαρακτηριστεί ως ολική ανικανότητα για επίτευξη στύσης, μια ασυνεπής ικανότητα να το πράξει ή μια τάση να αποκτάς και να κρατάς μόνο σύντομες στύσεις.

Υπολογίζεται ότι περισσότερα από 15 εκατομμύρια έως 30 εκατομμύρια άντρες σε ολόκληρο τον κόσμο διεξάγονται με στυτική δυσλειτουργία. Η στυτική δυσλειτουργία έχει συνήθως φυσική αιτία, όπως ασθένεια, τραυματισμό ή παρενέργειες συμπληρωμάτων.

Μέχρι τώρα, η ασφαλέστερη λύση στην Ελλάδα είναι το Titan Gel.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήστε άφοβα και να δείτε αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση.

Οποιαδήποτε διαταραχή που προκαλεί τραυματισμό των νεύρων ή παρεμποδίζει τη ροή αίματος στο πέος, άγχος, άγχος, ενοχή, κατάθλιψη, χαμηλή αυτοεκτίμηση και φόβο σεξουαλικής αποτυχίας μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία.

Στυτική Δυσλειτουργία (Social Image)

Πότε Εμφανίζεται Η Στυτική Δυσλειτουργία;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συχνότητα εμφάνισης του ED αυξάνεται με την ηλικία, αλλά μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία από 15 έως 70 ετών και δεν είναι αναπόφευκτο μέρος της διαδικασίας γήρανσης.

Υπήρχαν στιγμές που η στυτική δυσλειτουργία θεωρήθηκε ανίατη και οι άντρες με αυτό το πρόβλημα φαινόταν να ζουν τη ζωή τους μαζί της, αλλά όχι τώρα. Η βοήθεια διατίθεται εύκολα, καθώς οι ενέσεις και οι συσκευές κενού ή η πιο δημοσιευμένη πρόοδος.

Η αγορά συμπληρωμάτων όπως αυτή προκαλεί περισσότερο τραύμα και αμηχανία στους ασθενείς με ED. Υπάρχει μια εύκολη λύση για να αποκόψετε αυτό το πρόβλημα πάρα πολύ. Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα οποιοδήποτε προϊόν σε απευθείας σύνδεση στο άνετο σαλόνι σας και να παραμείνει ανώνυμο. 

Οι τιμές των γενόσημων συμπληρωμάτων και των επώνυμων συμπληρωμάτων είναι πολύ φτηνά και θα λάβετε τα χάπια σας γρήγορα και διακριτικά μέσω μιας υπηρεσίας ναυτιλίας. Παραγγείλετε το πακέτο σας σήμερα!

Σύγχρονη Λύση Στο Πρόβλημα - Κρέμα Για Στυτική Δυσλειτουργία

Μια κρέμα για στυτική δυσλειτουργία μπορεί να κάνει θαύματα στις σεξουαλικές σας επιδόσεις και γενικότερα στην εικόνα σας στο κρεβάτι. Οι γυναίκες δύσκολα το παραδέχονται, όμως είναι κοινό μυστικό μεταξύ τους ότι το μέγεθος πάντα μετράει!

Ένα τοπικό τζελ για την στυτική δυσλειτουργία, έχει αποδειχθεί ότι είναι μια αποτελεσματική και καλά ανεκτή θεραπεία για την ED και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε άνδρες που υποβάλλονται σε θεραπεία με άλφα-αναστολείς, αντιυπερτασικούς παράγοντες και / ή νιτρικά.

Η παρεμπόδιση της εξόδου του αίματος από το πέος είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της στύσης. Η κρέμα Titan Gel έχει αποδειχθεί ότι αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη στυτική δυσλειτουργία όταν εφαρμόζεται τοπικά πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Η έναρξη της δράσης είναι περίπου 10-20 λεπτά.

Λειτουργεί γρήγορα, ώστε η σεξουαλική δραστηριότητα να είναι αυθόρμητη, αντί να χρειάζεται να προγραμματίσετε τουλάχιστον μια ώρα πριν.

Το Πρόβλημα Με Την Πρόωρη Εκσπερμάτωση

Τελικά, η πρόωρη εκσπερμάτωση φαίνεται να είναι μια υπόθεση που βασανίζει πολύ περισσότερο κόσμο από ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Αυτή την στιγμή θεωρείται ένα σχετικά εύκολα θεραπεύσιμο σεξουαλικό πρόβλημα, αλλά με την μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Το Titan Gel δείχνει να μειώνει ή και να εξαφανίζει το πρόβλημα αμέσως μετά την χρήση. Είναι αναγκαίο εδώ, να σημειώσουμε ότι αναφερόμαστε σε ήπιες περιπτώσεις. Αν έχετε σοβαρό πρόβλημα, η επίσκεψη σε κάποιον ειδικευμένο γιατρό είναι επιτακτική.

Η Επιμήκυνση Του Πέους Είναι Κάτι Τελείως Διαφορετικό

Χρειάζεται μια ιδιαίτερη αντιμετώπιση και εννοείται πως σε σοβαρές περιπτώσεις η επίσκεψη στον γιατρό είναι αναγκαία και πολλές φορές καταλήγει σε χειρουργική επέμβαση.

Η επιμήκυνση πέους που μπορεί κανείς να πετύχει μετά από συστηματική χρήση (σύμφωνα με τις οδηγίες) του Titan Gel ή Titan Gel Gold, μπορεί να δώσει θαυμάσια αποτελέσματα, πάντα όμως όταν πρόκειται για άντρες που δεν έχουν κάποια άλλη σεξουαλική δυσλειτουργία.

Όταν Η Υγεία Των Ανδρών Επιδεινώνεται Πηγαίνουμε Στον Γιατρό!

Όλες οι συμβουλές που δίνονται στο TitanGel.gr αφορούν διάφορα μικρά κόλπα που μπορούν να βελτιώσουν την σεξουαλική σας δραστηριότητα, με τη χρήση του Titan Gel ή του Titan Gel Gold ή οποιουδήποτε άλλου βοηθήματος μπορεί να παρουσιάσουμε.

Αν πραγματικά θεωρείτε ότι έχετε κάποιο πρόβλημα που διαβάσατε σχετικά με αυτό στην κατηγορία υγεία ανδρών, είναι άκρως απαραίτητο να πάρετε την διάγνωση και την θεραπεία σας από κάποιον ειδικό. 

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Έτσι, και κάθε άνδρας πρέπει να καταλαβαίνει πότε χρειάζεται κάτι για να απογειώσει τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, ή έχει κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση.

Η Στυτική Δυσλειτουργία Στα 30 Και Κάτω

Στυτική δυσλειτουργία στα 30 - Social Media

Πρόκειται για μια όχι τόσο σπάνια περίπτωση η οποία ταλαιπωρεί σχεδόν έναν στους οχτώ νέους, σύμφωνα με τις έρευνες που έχουμε παραθέσει στο άρθρο σχετικά με την στυτική δυσλειτουργία στα 30.

Είναι σημαντικό να θυμόσαστε ότι υπάρχουν ήπιες περιπτώσεις, όπου το Titan Gel μπορεί να κάνει θαύματα, αλλά και περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστεί επιστημονική προσέγγιση και ίσως χειρουργείο. 

Αν πετυχαίνετε στύση αλλά δεν μπορείτε να την διατηρήσετε ή τελειώνετε γρήγορα, τα πράγματα δεν είναι τόσο ανησυχητικά. Είναι πολύ πιθανόν το πρόβλημα να στηρίζεται σε ψυχολογικά αίτια, τα οποία πολλές φορές υποχωρούν χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

Η Στυτική Δυσλειτουργία Στα 60 Και Πάνω

Στυτική Δυσλειτουργία Στα 60 Social Media

Ρωτήστε ένα δωμάτιο γεμάτο άνδρες στα 60 τους αν έχουν κάποιου είδους σεξουαλική δυσλειτουργία – όπως προβλήματα με τη στύση, τη σεξουαλική ορμή και τη συνολική ικανοποίηση – και περίπου το 60 τοις εκατό θα σηκώσει το χέρι του, σύμφωνα με μελέτες. Ίσως δεν το κάνουν, καθώς το θέμα είναι γεμάτο με στίγμα, ντροπή και φόβο απόρριψης, αλλά στατιστικά είναι πιθανό να ανήκουν σε αυτό το δυστυχισμένο κλαμπ.

Η ΣΔ είναι μια ιδιαίτερα διαδεδομένη διαταραχή στους άνδρες ηλικίας 50 έως 75 ετών. Αυξάνεται με την ηλικία και είναι αισθητά υψηλότερη μετά την ηλικία των 60 ετών. Ο επιπολασμός της μέτριας ΣΔ αυξάνεται γραμμικά και αργά, ενώ αυτός της πλήρους ΣΔ αυξάνεται εκθετικά και γρήγορα με την πρόοδο της ηλικίας.

Διαβάστε εδώ για την στυτική δυσλειτουργία στα 60. Έχουμε καλύψει όλες τις πιθανές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε, καθώς και όλες τις λύσεις (φυσικές ή φαρμακευτικές) με κάθε λεπτομέρεια, έτσι ώστε να αποφασίσετε με σιγουριά τί είναι αυτό που πραγματικά σας χρειάζεται.

Διαβάστε Επίσης