Μερικές Σύντομες Σκέψεις Για Όσους Θα Αγοράσουν Βοήθημα

Με όλες αυτές τις εταιρείες γύρω από την προώθησή τους αρσενική ενίσχυση και χάπια διεύρυνσης πέους, έχετε τώρα έναν τόνο των επιλογών όταν προσπαθείτε να βρείτε κάτι για να εργαστείτε για σας.

Ποια Είναι Τα Καλύτερα;

Λοιπόν αυτό που πραγματικά έρχεται κάτω είναι αυτό που είναι μέσα στην “εκπληκτική” φόρμουλα της εταιρείας και αν περιέχει ένα πλούσιο μίγμα των σωστών συστατικών.

Σύντομες Σκέψεις

Μια καλή εταιρεία χάπι πέους διεύρυνσης ποτέ δεν θα κρύψει τα συστατικά της από εσάς και επίσης δεν χρησιμοποιεί συστατικά όπως το Titan Gel τα οποία απαγορεύονται ή δεν συνιστώνται από.

Πιθανά Συστατικά

Αφού έχω δοκιμάσει διάφορα βοηθήματα που αφορούν το μικρό πέος, έχω διαπιστώσει ότι μερικά από τα πιο αποτελεσματικά και καλύτερα χάπια έχουν τα ακόλουθα υψηλής ποιότητας συστατικά.

  • Ο ψευδάργυρος (γλυκονικός) ενισχύει τη δημιουργία υγιούς και καλύτερης ποιότητας σπέρματος. Βοηθά επίσης στην εξισορρόπηση της τεστοστερόνης σας. Ο ψευδάργυρος, με τη μορφή γλυκονικού ψευδαργύρου, χρησιμοποιείται ευκολότερα από το σώμα από άλλες μορφές.
  • Το Arjuna χρησιμοποιείται κυρίως στην καρδιαγγειακή υγεία, το Arjuna αποτελεί σημαντικό μέρος ενός υγιούς σεξουαλικού τρόπου ζωής. Ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό και εργάζεται για να ρυθμίσει το σώμα, το οποίο θεωρήθηκε πολύ χρήσιμο για τη θεραπεία κοινών προβλημάτων όπως η πρόωρη εκσπερμάτωση κατά τη διάρκεια του σεξ.
  • Το Musli βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ινδίας. Πρόκειται για ένα ασφαλές, φυσικό αφροδισιακό που χρησιμοποιείται στην ιατρική της Αγιουρβέδα, αλλά και στην κινεζική παραδοσιακή ιατρική. Έχει ειπωθεί από μερικούς ότι είναι η φυσική εναλλακτική λύση και είναι απαραίτητη για πολλές ευεργετικές ιδιότητες.
  • Το Shatavari δρα ως πλήρης θεραπεία από μόνο του, το Shatavari έχει αποδειχθεί ότι βοηθά τα αρσενικά που πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία και ανικανότητα. Συνολικά, έχει μια ηρεμιστική επίδραση στο σώμα, εξισορροπώντας το σωματικό βάρος, μειώνοντας το άγχος και προάγοντας τον υγιή ύπνο.
  • Η απιγενίνη είναι ένα βότανο εσπεριδοειδών που χρησιμοποιείται κυρίως για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου. Η Amla είναι η πλουσιότερη πηγή βιταμίνης C παγκοσμίως. Τα βιοφλαβονοειδή, όπως η απιγενίνη, πιστεύεται ότι δουλεύουν καλά μαζί με τη βιταμίνη C (Amla) στη διατήρηση της υγείας των αιμοφόρων αγγείων. Αυτό το ζεύγος σας βοηθάει να διατηρείτε το σεξουαλικό σας όργανο υγιές και να λειτουργεί σωστά μακροπρόθεσμα.

Έτσι βλέπετε, μερικά αξίζουν τον χρόνο σας. Ένα καλό χάπι διεύρυνσης πέους θα περιέχει κάποια, αν όχι όλα αυτά τα υψηλής ποιότητας συστατικά. Φυτικά χάπια όπως αυτά για τη διεύρυνση του πέους και την ενίσχυση των αρσενικών είναι μια εντελώς φυσική εναλλακτική λύση για τη συνταγογραφούμενη ιατρική και δεν έχουν καμία παρενέργεια.

Σας συνιστώ να συνδυάσετε με φυσικές ασκήσεις διεύρυνσης γιατί όταν γίνει σωστά αυτές οι ασκήσεις μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να δείτε μεγαλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα από τη φυσική διεύρυνση του πέους.

Το πρώτο βήμα είναι να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας και να μελετήσετε τις διαφορετικές τεχνικές. Οι καλύτερες φυσικές ασκήσεις για μεγέθυνση είναι το Kegels, το Jelqing και οι μέθοδοι διεύρυνσης πέους που λειτουργούν. Δεν πρέπει να εστιάσετε μόνο σε έναν τομέα, αλλά να στοχεύετε σε μια ισορροπία στη ρουτίνα της προπόνησής σας.

Σχολιάστε