Πώς Να Ξεπεράσετε Προβλήματα Με Τις Ασκήσεις Πέους

Οι ασκήσεις διεύρυνσης πέους είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχουν βγει από τη μεγάλη και όχι πάντα αξιόπιστη αγορά των τεχνικών ανδρικής βελτίωσης.

Προβλήματα Με Τις Ασκήσεις Πέους

Καθώς η αργή κίνηση προς την κύρια αναγνώριση κοσκινίζει τους ανέντιμους πωλητές, τα άχρηστα προϊόντα και τις βλαβερές ιδέες, οι πραγματικοί νικητές του ανταγωνισμού γίνονται κάθε μέρα όλο και πιο ισχυροί. Οι άνδρες στους οποίους η φύση μοίρασε κακό χαρτί μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν μια ποικιλία τεχνικών και προϊόντων για να βελτιώσουν τον σχεδιασμό τους.

Δυστυχώς, δεν είναι κάθε άνδρας εκεί έξω σε θέση να εκτελέσει τις ασκήσεις όπως πρέπει να εκτελούνται. Πολλές μεμονωμένες περιπτώσεις είναι απλά αδύνατο να ληφθούν υπόψη κατά το σχεδιασμό των ασκήσεων διεύρυνσης πέους και η δημοτικότητα αυτών των ασκήσεων έχει επίσης προκαλέσει ένα κύμα ερωτήσεων.

Οι άνδρες επιθυμούν να μάθουν πώς να ξεπεράσουν αυτό ή εκείνο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κατά τη διάρκεια των ασκήσεων και αξίζουν σαφείς απαντήσεις. Και ενώ ορισμένες ερωτήσεις απαντώνται αλλού, εδώ είναι μια λίστα με συμβουλές και απαντήσεις για τρία σημαντικά προβλήματα που εμφανίζονται ξανά και ξανά.

Ορισμένοι Άνδρες Έχουν Πραγματικά Μικρά Πέη

Είναι οι άνθρωποι για τους οποίους ακόμα και το πέος μέσου μήκους θα ήταν μια βελτίωση. Δυστυχώς, ένα πολύ μικρό πέος κάνει κάποιες ασκήσεις πολύ δύσκολες (οι διατάσεις έρχονται στο μυαλό εδώ). Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πολεμήσουν μέσα από τις ασκήσεις και να ανεχτούν πολλές αμήχανες στιγμές μέχρι να ενεργοποιηθεί ο παράγοντας ανάπτυξης και τα πέη τους να αποκτήσουν μήκος.

Μια καλή επιλογή για αυτούς τους άνδρες είναι η χρήση συσκευών έλξης. Φορώντας μια τέτοια συσκευή οκτώ ώρες την ημέρα είναι βέβαιο ότι αυτά τα κέρδη θα υλοποιηθούν γρηγορότερα από το συνηθισμένο.

Μια άλλη επιλογή είναι να προσπαθήσουν να προσαρμόσουν τις απαιτήσεις των ασκήσεων στην κατάστασή τους, όπως για παράδειγμα να χρησιμοποιήσουν ένα μεταλλικό στυλό για το τέντωμα V αντί για μια μεταλλική μπάρα που μπορεί να αποδειχθεί ακατάλληλη.

Οι άνδρες χωρίς περιτομή είναι μια άλλη ομάδα που αντιμετωπίζει συνεχή προβλήματα κατά την εκτέλεση ορισμένων ασκήσεων. Η ακροποσθία μπαίνει εμπόδιο τόσο στο jelqing όσο και στο stretching, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο να γίνουν σωστά οι ασκήσεις. Παρόλα αυτά, τα jelqs μπορούν να εκτελεστούν από άνδρες χωρίς περιτομή, αν εφαρμοστεί αρκετή λίπανση.

Επίσης, το ένα χέρι πρέπει να τοποθετείται στη βάση του πέους για να συγκρατεί το δέρμα πίσω. Η επίτευξη του πιασίματος που απαιτείται για τις διατάσεις είναι ευκολότερη όταν χρησιμοποιείται βρεφική πούδρα σε επαρκή ποσότητα. Εάν η βρεφική πούδρα δεν λειτουργεί, χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι χαρτί υγείας για επιπλέον κράτημα.

Άνδρες Με Φορτωμένο Καθημερινό Πρόγραμμα

Η τελευταία κατηγορία είναι αυτή που αποτελείται από άνδρες των οποίων το καθημερινό πρόγραμμα είναι πολύ φορτωμένο για να περιλαμβάνει ασκήσεις διεύρυνσης πέους. Αυτό είναι ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα, καθώς ο πολυάσχολος τρόπος ζωής αυτής της εποχής δεν αφήνει πολλά περιθώρια για οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δουλειά και τη χαλάρωση.

Για το λόγο αυτό πολλοί άνδρες που ξεκινούν προγράμματα διεύρυνσης πέους καταλήγουν να τα εγκαταλείπουν. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο χρόνος δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθεί, αλλά αυτές οι ασκήσεις προορίζονται για ανθρώπους που τις χρειάζονται πραγματικά, οπότε είναι πολύ σημαντικό να βρείτε αυτά τα 30 λεπτά ελεύθερου χρόνου.

Για παράδειγμα, το να ξυπνάτε 30 λεπτά νωρίτερα από το συνηθισμένο και να ξεκινάτε τη μέρα σας με ασκήσεις διεύρυνσης είναι μια καλή ιδέα που λειτούργησε μια χαρά για πολλούς άνδρες. Άλλοι είναι σε θέση να εκτελούν ασκήσεις μπροστά από την τηλεόραση, παρακολουθώντας τις αγαπημένες τους εκπομπές.

Όπως μπορείτε να δείτε, οποιοσδήποτε μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα ενώ αγωνίζεται να εκτελέσει σωστά τις ρουτίνες διεύρυνσης και να μην χάσει μια προπόνηση. Παρόλα αυτά, με λίγη υπομονή και δέσμευση, ο καθένας μπορεί να βρει ένα πρόγραμμα που να περιλαμβάνει τα 30 λεπτά που απαιτούνται για τις ασκήσεις διεύρυνσης πέους.

Όλα είναι θέμα θέλησης, επειδή κάθε έργο μπορεί να φαίνεται αδύνατο στην αρχή, αλλά πολύ πιο εύκολο όταν είστε μέσα στη διαδικασία.

Σχολιάστε