Το Πρόβλημα Με Τα Συμπληρώματα Και Τα Μικρά Πέη

Berkeley Premium Nutraceuticals

Υπό το πρίσμα των κάπως πρόσφατων ειδήσεων του Berkeley Premium Nutraceuticals του Enzyte maker, που είχαν καταδικαστεί εναντίον τους, ένιωσα υποχρεωμένος να γράψω αυτό το άρθρο. Ναι, ο χαμογελώντας Bob δεν χαμογελάει τόσο πολύ αυτές τις μέρες.

Σε περίπτωση που χάσατε αυτές τις πληροφορίες, δείτε τι συνέβη. Με βάση πάνω από 1.000 καταγγελίες πελατών, έξι αμερικανικά κράτη κατέθεσαν αγωγή κατά της Berkeley Premium Nutraceuticals και του ιδιοκτήτη Steve Warshak.

Οι ισχυρισμοί περιλαμβάνουν:

  • Καταδικάστηκε στους πελάτες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων διατροφής του, τα οποία δεν ρυθμίζονται από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.
  • Αποτυχία ενημέρωσης των πελατών στην αρχή μιας δοκιμαστικής περιόδου 30 ημερών για την εγγραφή τους σε ένα πρόγραμμα που συνεπάγεται συνεχή μηνιαία αποστολή προϊόντων και χρέωση των πιστωτικών καρτών των πελατών.
  • Ισχυρά ισχυρίστηκε ότι προσφέρει επιστροφές όταν οι όροι ήταν «τόσο δύσκολες και πρακτικές ώστε οι πελάτες δεν ήταν ικανοί» να τις λάβουν.
  • Πραγματοποίησε μια πράξη τηλεμάρκετινγκ χωρίς να εγγραφεί στο κράτος όπως απαιτείται από το νόμο.

Κάνοντας ένα ακόμη βήμα, οι Ομοσπονδιακοί Σύνδεσμοι επιβεβαίωσαν ότι έχουν παγώσει 23 εκατομμύρια δολάρια σε προσωπικούς λογαριασμούς της Warschak.

Για να το πείτε απλά αγοράζετε το προϊόν ή απλώς εγγραφείτε για τη δοκιμή ενός μηνός. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια γίνεται αυτόματα να χρεώνεστε μία φορά το μήνα. Είναι πολύ δύσκολο να εξαιρεθεί η αυτόματη χρέωση και είναι σχεδόν αδύνατο να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Ο γρηγορότερος τρόπος να πετύχετε θαυμάσια αποτελέσματα μερικές φορές δεν είναι και ο καλύτερος. Σίγουρα αξίζει τον κόπο μια καλύτερα αναζητηση online για να βρίσκετε προϊόντα τα οποία διατίθενται μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα των παρασκευαστών.

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι το Enzyte είναι σε απευθείας σύνδεση από τον Οκτώβριο του 2001. Οι ανήθικες πρακτικές χρέωσης τους δεν έχουν αλλάξει έκτοτε και παρόλα αυτά χρειάστηκαν πάνω από 1000 καταγγελίες και πάνω από 32 εκατομμύρια δολάρια καταναλωτών πριν η κυβέρνηση των ΗΠΑ λάβει μέτρα εναντίον τους. Θα μπορούσαν και θα έπρεπε να είναι εναλλακτικά μέσα για να σταματήσουν οι ανήθικες επιχειρηματικές πρακτικές, πριν υποστούν αυτές οι επιπτώσεις.

Τώρα με μια εταιρία αυτού του μεγέθους που είναι περισσότερο ή λιγότερο ξεριζωμένο, αυτό σημαίνει λιγότερη μεγέθυνση του πέους ή ανδρική ενίσχυση SPAM στα γραμματοκιβώτια μας; Πιθανώς όχι. Για κάθε μία εταιρία βελτίωσης που πέφτει κάτω υπάρχουν 10 που εμφανίζονται. Και όλοι προσπαθούν να πάρουν ένα κομμάτι της πίτας.

Όταν σκέφτεστε κάτι τέτοιο, είναι σχεδόν μια αυτόματη απάντηση να πιστεύετε ότι επειδή η κυβέρνηση εμπλακεί, αυτό σημαίνει ότι το προϊόν είναι φρικτό. Θα ήθελα να διαφωνήσω. Πρώτα απ ‘όλα, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, όλοι οι ισχυρισμοί δείχνουν προς ανήθικες επιχειρηματικές πρακτικές, αναφέρει ότι οι πελάτες εξαπάτησαν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το προϊόν δεν λειτούργησε.

Αν σπάσουμε αυτό το τραίνο σκέψης πρέπει να αναρωτηθούμε, πραγματικά λειτουργεί τότε;

Η έρευνά μας δείχνει ότι υπάρχουν πολλοί άνδρες που έλαβαν τα οφέλη που ελπίζαμε για μετά / κατά τη διάρκεια χρήσης αυτού του προϊόντος αρσενικής βελτίωσης. Ήταν τόσο αποτελεσματικό όσο διαφημίστηκε; Σιγουρα οχι. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένα μόνο προϊόν ή ενέργεια που πρέπει να κάνει ή να κάνει κάποιος για να είναι πιο ευτυχισμένος, να θεωρείται περισσότερο από το γραφείο ή από ένα πάρτι. Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό, καθώς αυτό είναι ένα θέμα από μόνο του. Ωστόσο, η σεξουαλική απόδοση αυξήθηκε; Ναι, ήταν.

Τώρα γνωρίζω επίσης ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες διαθέσιμες επιλογές στη συνέχεια. Μερικά από τα πιο δημοφιλή περιλαμβάνουν το Titan Gel και ανδροπρέπεια. Επίσης, υπάρχουν μέθοδοι ανδρικής βελτίωσης, εκτός από τα χάπια.

Σχολιάστε