Το Μεγαλύτερο Πρόβλημα Στη Σεξουαλικότητα Και Η Λύση Του

Χρόνια τώρα οι άνδρες προσπάθησαν να βρουν μια λύση για αυτό, όπως στην περίπτωση οποιουδήποτε άλλου προβλήματος. 

Ένα μικρό μέγεθος πέους δεν χρειάζεται να είναι πρόβλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα επειδή υπάρχει κάτι που οι άνδρες μπορούν να κάνουν για να αλλάξουν την κατάσταση. Η μεγέθυνση του πέους δεν είναι ακριβώς κάτι καινούργιο. Με τη μία ή την άλλη μορφή, υπάρχει εδώ και αιώνες όπου οι άνδρες ένιωθαν την ανάγκη να διευρύνουν το πέος τους. 

Σήμερα, χιλιάδες άνδρες καταφεύγουν σε προϊόντα ή υπηρεσίες διεύρυνσης πέους, ειδικά επειδή η σύγχρονη επιστήμη έχει κάνει καλή δουλειά αποδεικνύοντας και διαψεύδοντας μερικές από τις τεχνικές, καθώς και επιτρέποντας μια πιο συστηματική προσέγγιση.

Το Μεγαλύτερο Πρόβλημα Στη Σεξουαλικότητα

Ωστόσο, κάθε άτομο που μόλις ξεκινά θέλει να ξέρει μερικά πράγματα. Αν και η θεωρία είναι αρκετά απλή, δεν μπορεί κανείς να πάει απλά στο μπάνιο για να ασκήσει ή να δέσει μια συσκευή έλξης στη μέση του καθιστικού. 

Η διεύρυνση του πέους είναι ένα δημοφιλές θέμα για πολλούς άνδρες. Η χρήση χαπιών και συμπληρωμάτων είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους.

Υπάρχουν εκατοντάδες ερωτήσεις που θα ήθελε να ρωτήσει κάθε αρχάριος στους βετεράνους σχετικά με το πώς λειτουργεί η διεύρυνση του πέους, ποια αξεσουάρ χρειάζονται και πόσο καιρό πρέπει να είναι οι συνεδρίες διεύρυνσης. Αυτές είναι όλες οι λεπτομέρειες, αλλά πολύ σημαντικές λεπτομέρειες. Αυτά είναι μικρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλοι την πρώτη ημέρα του προγράμματος διεύρυνσης του πέους.

Η Συμβουλή Που Θα Δώσει Ο Βετεράνος Σε Ένα Νέο Άτομο

Φυσικά, κανείς δεν θέλει να είναι υπομονετικός και να πει ότι τα αποτελέσματα δεν θα εμφανιστούν για μερικές εβδομάδες. Είναι δύσκολο να παραμείνεις κίνητρο όταν περνούν μέρες και δεν έχεις τίποτα να δείξεις για τις προσπάθειές σου. 

Ωστόσο, η επιμονή αποδίδει και όσοι έχουν τη δύναμη να συνεχίσουν με το πρόγραμμα θα διαπιστώσουν ότι τα αποτελέσματα έρχονται εγκαίρως. Λάβετε υπόψη ότι ο ιστός χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί και ότι πολλοί άνθρωποι βιώνουν αιχμές ανάπτυξης και οροπέδια και ότι πρέπει απλώς να είστε υπομονετικοί.

Οροπέδια συμβαίνουν κάθε τόσο σε σχεδόν κάθε άντρα που ασχολείται με τη διεύρυνση του πέους. Όσοι προσπαθούν να ενισχύσουν το πέος τους μέσω ασκήσεων πρέπει απλά να αλλάξουν τις ρουτίνες τους. Εάν μια άσκηση δεν φαίνεται να φέρνει πια κέρδη, αντικαταστήστε την με μια άλλη άσκηση. Δεν υπάρχει καθορισμένο πρόγραμμα. κάθε χρήστης είναι ελεύθερος να βρει τη δική του ρουτίνα και να πειραματιστεί με ασκήσεις μέχρι να βρει το καλύτερο για τον εαυτό του.

Μερικοί αρχάριοι είναι ανυπόμονοι και πιστεύουν ότι έχοντας περισσότερες από μία συνεδρίες διεύρυνσης πέους την ημέρα θα βοηθούσε τα κέρδη να γίνουν γρηγορότερα. Ωστόσο, περισσότερες από μία συνεδρίες διεύρυνσης πέους την ημέρα απλώς θα εξαντλήσουν τους ιστούς χωρίς να σπεύσουν τα πράγματα

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι η ένταση και η κανονικότητα που μετράει γιατί το να κάνεις ρουτίνα περισσότερες από μία φορές την ημέρα δεν είναι τόσο καλό όσο να το κάνεις μία φορά, αλλά πολύ έντονο. Οι ιστοί χρειάζονται χρόνο για να ανακάμψουν και να μεγαλώσουν σε μέγεθος, όπως και οι μύες που χρειάζονται χρόνο μετά από μια γυμναστική. Η υπερβολική προπόνηση δεν συνιστάται ποτέ.

Αυτή η κατηγορία ερωτήσεων περιλαμβάνει επίσης το δίλημμα του κατά πόσον το μεγαλύτερο τέντωμα είναι καλύτερο από περισσότερες επαναλήψεις. Ειλικρινά, αυτό είναι ως επί το πλείστον ζήτημα για οτιδήποτε λειτουργεί για άτομα και όχι για έναν γενικό κανόνα που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους. 

Πειραματιστείτε με μεγαλύτερο τέντωμα και περισσότερες επαναλήψεις και δείτε τι είναι καλύτερο για εσάς. Εάν περισσότερες επαναλήψεις κάνουν το κόλπο, τότε πηγαίνετε για περισσότερες επαναλήψεις.

Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αρχάριοι και οι ηλικιωμένοι είναι το γεγονός ότι η ηβική τρίχα εμποδίζει τόσο τις ασκήσεις όσο και τη χρήση συσκευών έλξης. Υπάρχει πάντα ο φόβος να τραβούν ακούσια τα μαλλιά και ορισμένοι άνδρες αισθάνονται ότι δεν μπορούν να πιάσουν καλά τη βάση του άξονα λόγω των μαλλιών. 

Λοιπόν, η διεύρυνση του πέους απαιτεί κάποιες θυσίες από τους χρήστες και η συμβουλή μου είναι να κόβω τα μαλλιά κοντά ή να το ξυρίζετε εντελώς. Δεν έχει νόημα να παλεύεις σε μια συνεδρία λόγω των μαλλιών.

Μερική Στύση Κατόπιν Ζήτησης

Και δεν εμποδίζουν μόνο τα μαλλιά. Το πέος δεν είναι ένα εργαλείο ακριβείας που μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να επιτυγχάνει μερική στύση κατόπιν ζήτησης, γι ‘αυτό οι άνδρες μερικές φορές βρίσκονται πλήρως όρθιοι και δεν μπορούν να κάνουν ασκήσεις που απαιτούν μόνο μερική στύση. 

Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης αυτού είναι να εστιάσετε σε κάτι άλλο (διαβάστε ένα περιοδικό που δεν περιέχει πορνό ή βιβλίο, παρακολουθήστε τηλεόραση, σκεφτείτε οικονομικά προβλήματα) και περιμένετε να υποχωρήσει η ανέγερση.

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν πολλοί άπειροι χρήστες είναι να μετράνε το πέος τους πολύ συχνά. Η συχνή μέτρηση είναι απίθανο να δείξει μεγάλα κέρδη και μπορεί να υπονομεύσει το κίνητρο ενός άνδρα που ασχολείται με τη διεύρυνση του πέους. Δεδομένου ότι τα αποτελέσματα έρχονται εγκαίρως, οι άνδρες δεν πρέπει να μετράνε το πέος τους περισσότερο από μία φορά κάθε τέσσερις ή πέντε εβδομάδες. 

Αυτό μπορεί να φαίνεται να είναι πολύ καιρό να περιμένουμε αποτελέσματα, αλλά λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες δεν είναι αρκετός χρόνος για την αύξηση του μεγέθους των ιστών με ορατό τρόπο.

Ένα από τα αμφιλεγόμενα ζητήματα που υποστήριζε η κοινότητα διεύρυνσης πέους είναι το ζήτημα της εκσπερμάτωσης μετά από προπονήσεις. Ορισμένοι λάτρεις της διεύρυνσης του πέους υποστήριξαν ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης μειώνονται απότομα μετά την εκσπερμάτωση, η οποία μπορεί να βλάψει τα κέρδη, ενώ άλλοι έχουν πει ότι η εκσπερμάτωση είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής, που είναι, τελικά, ο σκοπός της διεύρυνσης του πέους. Προς το παρόν, δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να πει εάν η εκσπερμάτωση έχει μεγάλο αντίκτυπο στα κέρδη ή όχι.

Το Σεξ Αμέσως Μετά Την Προπόνηση

Αυτό το ζήτημα συμβαδίζει με το ζήτημα του σεξ αμέσως μετά την προπόνηση. Συνιστάται γενικά να αφήσετε τουλάχιστον μία ώρα να περάσει μεταξύ του τέλους της προπόνησης και του σεξ, ώστε να επιτρέψετε στους ιστούς του πέους να επουλωθούν και να ανοικοδομηθούν πριν τους πλημμυρίσουν ξανά με αίμα. Επίσης, οι συνεδρίες διεύρυνσης εξαντλούν το πέος και δεν είναι καλή ιδέα να το υποβάλλετε σε έναν δεύτερο γύρο σωματικής εντατικής δραστηριότητας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ένα ερώτημα που εμφανίζεται κάθε τόσο στο μυαλό των περίεργων αρχάριων είναι εάν το πόσιμο νερό αυξάνει το μέγεθος του πέους ή όχι. Η απάντηση είναι: όχι, όχι ακριβώς. Εάν μόνο το πόσιμο νερό θα μπορούσε να αυξήσει το μέγεθος των άκρων, τότε θα μπορούσε επίσης να κερδίσει ίντσες σε ύψος ή περιφέρεια στο τέλος μιας ημέρας. 

Η ενυδάτωση βοηθά στον καθαρισμό του σώματος καθώς οι τοξίνες και άλλες ουσίες που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν απορρίπτονται στα νεφρά και αποστέλλονται μέσω ούρων. Ένα σώμα απαλλαγμένο από τοξίνες είναι ένα πιο υγιές σώμα και είναι σε θέση να επουλωθεί γρηγορότερα, αλλά αυτό ισχύει όσο φτάνει. Απλά το πόσιμο νερό δεν μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του πέους σας.

PC flexes (Kegel Exercises)

Το Kegel είναι μια δημοφιλής άσκηση στο πλήθος της διεύρυνσης του πέους και πολύ αποτελεσματική. Οι αρχάριοι συχνά αναρωτιούνται εάν οι κάμψεις πρέπει να εκτελούνται γρήγορα και εξαγριωμένα ή αργά και δροσερά. Ωστόσο, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο προσεγγίσεων. 

Η επιβράδυνση θα βοηθήσει στην ανάπτυξη αντοχής στην παρατεταμένη προσπάθεια, ενώ η γρήγορη προσέγγιση θα βοηθήσει τον μυ να συνηθίσει στην έντονη άσκηση. Όλα εξαρτώνται από το τι ψάχνετε: βραχυπρόθεσμη ένταση ή αντοχή.

Ένας ενδιαφέρων τρόπος για να βοηθήσετε τη ροή του αίματος και τη διαδικασία επούλωσης στους ιστούς είναι να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή γνωστή ως το δαχτυλίδι της δύναμης. 

Αυτός ο δακτύλιος προκαλεί ροή ηλεκτρικής ενέργειας γύρω από τη βάση του πέους και των όρχεων προκειμένου να διεγείρει την κυτταρική δραστηριότητα, την παραγωγή τεστοστερόνης και τη ροή του αίματος. 

Εάν σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα, λάβετε υπόψη ότι τέτοιες συσκευές δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο για όλους. Λάβετε επίσης υπόψη ότι το δέρμα του πέους σας μπορεί να μην του αρέσει η επαφή με ψευδάργυρο ή χαλκό. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν δυσάρεστα εξανθήματα.

Η σύνεση είναι στην πραγματικότητα ένας καλός κανόνας για κάθε προϊόν που δεν συνοδεύεται από την έγκριση ενός επαγγελματία γιατρού. Μην βιαστείτε να δοκιμάσετε κάθε νέα ιδέα εκεί έξω γιατί μπορεί να τη μετανιώσετε. 

Αφήστε τους άλλους να δοκιμάσουν νέα προϊόντα και να διαβάσουν τι έχουν να πουν για αυτά. Εάν τα νέα προϊόντα ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, μπορεί να είναι έτσι. Να είστε πάντα προσεκτικοί όταν πρόκειται για την υγεία σας.

Ασκήσεις Πέους Και Πιθανά Προβλήματα

Μερικοί άνδρες μπορεί να έχουν μια ιατρική πάθηση που τους εμποδίζει να κάνουν ασκήσεις πέους. Μερικοί άνδρες μπορεί να μην είναι σε θέση να επιτύχουν στύση ή να διατηρήσουν τη στύση αρκετά για να ολοκληρωθούν οι ασκήσεις πέους. Οι ασκήσεις πέους μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε τραυματισμούς εάν δεν γίνουν σωστά.

Οι ασκήσεις πέους μπορούν να οδηγήσουν σε τραυματισμούς εάν δεν γίνονται σωστά, επομένως είναι σημαντικό ένας άντρας να ξέρει πώς να τις κάνει αμέσως πριν ξεκινήσει.

Το πρώτο βήμα είναι η κατανόηση του προβλήματος, το οποίο μπορεί να βοηθήσει έναν άνδρα να ανακαλύψει τι χρειάζεται προκειμένου η ρουτίνα άσκησης του πέους του να λειτουργήσει καλύτερα για αυτόν και τον σωματότυπό του.

Σχολιάστε