Το Πρόβλημα Του Να Έχει Κανείς Πραγματικά Μικρό Πέος

Αν συναντήσω έναν οργισμένο άνδρα, κάποιον που είναι πραγματικά θυμωμένος χωρίς λόγο, συχνά αναρωτιέμαι αν η αιτία μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο μικρό μέγεθος πέους.

Μου μίλησα φυσικά από την εμπειρία να μεγαλώσω με ένα μικροσκοπικό (όπως συζητώ σε αυτή εδω τη σελίδα) και ήμουν θυμωμένος γι ‘αυτό. Ήμουν θυμωμένος προς τον Θεό, ήμουν θυμωμένος με τους γονείς μου, ήμουν θυμωμένος απέναντι στον κόσμο.

Μικρό Πέος

Σκεφτείτε, αυτό μας κάνει άντρες. Αυτό μας διαφέρει από τις γυναίκες. Και όσο μεγαλύτερος είναι το πέος, τόσο περισσότερο θεωρούμε ότι είμαστε. Ακόμη και αν αυτό δεν είναι συνειδητό, αυτή είναι η βασική πραγματικότητα που έχουμε. Λιγότερο για τους άνδρες που έχουν μικρό πέος, όπως και εγώ.

Τί Κατάλαβα Από Την Προσωπική Μου Ανησυχία Για Το Μικρό Πέος

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ερευνήσω αυτό που μάλιστα μάλλον περιγράφηκε ως καλός εραστής. Ακολουθούν μερικές σκέψεις που ανακάλυψα ότι θα μοιραστώ μαζί σας.

  1. Πρέπει να κάνετε μια κυρία να αισθάνεται υπέροχη μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρά σας, αυτό σημαίνει να της λέτε και να της δείξετε συχνά πόσο όμορφη και υπέροχη νομίζετε ότι είναι.
  2. Πρέπει επίσης να την έχετε στη διάθεση να απολαμβάνετε πραγματικά το σεξ, κάτι που υποδηλώνει πολλά ερωτικά παιχνίδια και επικεντρώνεται στις ερωτογενείς ζώνες της.
  3. Τέλος, πρέπει να ενθαρρύνετε τις σωστές περιοχές έντονα ενώ κάνετε σεξ.

Αλλά το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι ένα μικρό. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι έχει χαμηλή αξία. Το μάθημα που μας δόθηκε για να μάθουμε πότε μας δόθηκε ένα μικρό πέος ήταν να αντιμετωπίσουμε την έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Πρέπει να μάθουμε να βασίζουμε την αρετή μας στον εαυτό μας ως άνθρωπο, ως ανθρώπινο φασόλι, όχι σε πόσα χρήματα κάνουμε, πόσο όμορφα έχουμε από έναν συνεργάτη, πόσο μεγάλο είναι το σπίτι ή το αυτοκίνητο ή το μέγεθος του πέους μας .

Δεν είμαστε θυμωμένοι επειδή έχουμε ένα μικρό πέος. Είμαστε θυμωμένοι γιατί αισθανόμαστε ανίκανοι. Αισθανόμαστε λιγότερο από άλλους.

Πριν μπορέσω να φτιάξω το πέος μου μεγαλύτερο με τη χρήση κάποιων ασκήσεων και αυτοψυχίας (βλέπω τις λύσεις μεγέθους πέους μου), άρχισα να αντιμετωπίζω τη χαμηλή μου αξία. Πριν βλέψαμε πραγματικές αλλαγές στο μέγεθος του πέους, είδα αλλαγές στην κοινωνική μου ζωή.

Οι γυναίκες θα φοβόμουν να μιλήσω για να με προσεγγίσουν. Οι καταστάσεις στις οποίες θα ήμουν θυμωμένη και εχθρική θα γινόταν ευτυχισμένη και χαρούμενη. Όχι επειδή το πέος μου μεγάλωσε, αλλά επειδή η αξία μου αυξήθηκε.

Δεν έπρεπε να θυμωθώ, γιατί δεν αισθανόμουν τόσο ανίσχυρος. Δεν έπρεπε να είμαι ντροπιαστικός για τον εαυτό μου, επειδή η αξία μου δεν βασιζόταν στο πέος μου, αλλά στον χαρακτήρα μου, εγώ με τη σειρά μου στην ανθρώπινη φυλή.

Η μεγέθυνση του πέους μου φάνηκε μόνο σαν μπόνους.

Ήταν σαν να ζεις σε ένα φραγμό χαμηλής τάξης, αλλά να είσαι ευτυχισμένος εκεί. Δεν χρειάζεται να μετακομίσετε σε ένα μεγάλο σπίτι για να είστε ευχαριστημένοι, αλλά αν κάνετε το ζωντανό σας θα μπορούσε να γίνει ακόμη καλύτερο. Και κατάφερα να κάνω το μικρό μου πέος μεγαλύτερο, αλλά πρώτα έγινα ευτυχισμένος ;-).

Υπάρχει Ελπίδα Με Εναλλακτικές Λύσεις Για Μικρό Πέος;

Μια από τις πιο απλές και συνηθισμένες ασκήσεις που μπορείτε να εκτελέσετε είναι να τεντώσετε τη περδικούλα σας προς τα έξω χρησιμοποιώντας το δάκτυλο και τον αντίχειρά σας και κρατώντας το τέντωμα για περίπου λίγα λεπτά πριν αφήσετε να φύγετε.

Υπάρχει ελπίδα με εναλλακτικές λύσεις

Αυτή η ρουτίνα μπορεί να επαναληφθεί περισσότερες φορές, κάθε φορά που τεντώνετε το μικρός πέος σας σε πολλές κατευθύνσεις – αριστερά, δεξιά και προς τα πάνω.

Υπάρχουν πολλές άλλες τεχνικές και ασκήσεις που έμαθα που αύξησαν την περιφέρεια του πέους μου και βελτίωσαν τη στύση μου.

Το καλύτερο από όλα είναι φυσικά το αγαπημένο μου Τίταν Τζελ, το όποιο έμαθα ότι με την άσκηση και την ενίσχυση των μυών και των συνδέσμων κατά τη διάρκεια του πέους μου, είχα πολύ καλύτερη δύναμη πάνω από τις εκσπερματίσεις μου.

Θα μπορούσα να διαρκέσω πολύ περισσότερο, έτσι όταν επέτρεψα στον εαυτό μου να κορυφωθεί, ήταν πολύ πιο έντονη από ό, τι ποτέ πριν.

Τι ευπρόσδεκτη αλλαγή!

Αυτή είναι η στάση που πρέπει να έχετε για τη διεύρυνση του πέους σας. Εάν νομίζετε ότι το μεγάλο μέγεθος του πέους θα σας κάνει ευτυχισμένους, στη συνέχεια, στηρίζετε την αξία σας στο πέος σας, αλλά όχι στον εαυτό σας. Πάρε πρώτα την ευτυχία και στη συνέχεια μεγέθυνε το πέος σου.

Σχολιάστε