Το Πρόβλημα Του Να Έχει Κανείς Πραγματικά Μικρό Πέος

Αν συναντήσω έναν οργισμένο άνδρα, κάποιον που είναι πραγματικά θυμωμένος χωρίς λόγο, συχνά αναρωτιέμαι αν η αιτία μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο μικρό μέγεθος πέους.

Μου μίλησα φυσικά από την εμπειρία να μεγαλώσω με ένα μικροσκοπικό (όπως συζητώ στην ιστοσελίδα του μικρού μου μεγέθους πέους), και ήμουν θυμωμένος γι ‘αυτό. Ήμουν θυμωμένος προς τον Θεό, ήμουν θυμωμένος με τους γονείς μου, ήμουν θυμωμένος απέναντι στον κόσμο.

Μικρό Πέος

Σκεφτείτε, αυτό μας κάνει άντρες. Αυτό μας διαφέρει από τις γυναίκες. Και όσο μεγαλύτερος είναι το πέος, τόσο περισσότερο θεωρούμε ότι είμαστε. Ακόμη και αν αυτό δεν είναι συνειδητό, αυτή είναι η βασική πραγματικότητα που έχουμε. Λιγότερο για τους άνδρες που έχουν μικρό πέος, όπως και εγώ.

Αλλά το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι ένα μικρό. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι έχει χαμηλή αξία. Το μάθημα που μας δόθηκε για να μάθουμε πότε μας δόθηκε ένα μικρό πέος ήταν να αντιμετωπίσουμε την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Πρέπει να μάθουμε να βασίζουμε την αρετή μας στον εαυτό μας ως άνθρωπο, ως ανθρώπινο φασόλι, όχι σε πόσα χρήματα κάνουμε, πόσο όμορφα έχουμε από έναν συνεργάτη, πόσο μεγάλο είναι το σπίτι ή το αυτοκίνητο ή το μέγεθος του πέους μας .

Δεν είμαστε θυμωμένοι επειδή έχουμε ένα μικρό πέος. Είμαστε θυμωμένοι γιατί αισθανόμαστε ανίκανοι. Αισθανόμαστε λιγότερο από άλλους.

Πριν μπορέσω να φτιάξω το πέος μου μεγαλύτερο με τη χρήση κάποιων ασκήσεων και αυτοψυχίας (βλέπω τις λύσεις μεγέθους πέους μου), άρχισα να αντιμετωπίζω τη χαμηλή μου αξία. Πριν βλέψαμε πραγματικές αλλαγές στο μέγεθος του πέους, είδα αλλαγές στην κοινωνική μου ζωή.

Οι γυναίκες θα φοβόμουν να μιλήσω για να με προσεγγίσουν. Οι καταστάσεις στις οποίες θα ήμουν θυμωμένη και εχθρική θα γινόταν ευτυχισμένη και χαρούμενη. Όχι επειδή το πέος μου μεγάλωσε, αλλά επειδή η αξία μου αυξήθηκε.

Δεν έπρεπε να θυμωθώ, γιατί δεν αισθανόμουν τόσο ανίσχυρος. Δεν έπρεπε να είμαι ντροπιαστικός για τον εαυτό μου, επειδή η αξία μου δεν βασιζόταν στο πέος μου, αλλά στον χαρακτήρα μου, εγώ με τη σειρά μου στην ανθρώπινη φυλή.

Η μεγέθυνση του πέους μου φάνηκε μόνο σαν μπόνους.

Ήταν σαν να ζεις σε ένα φραγμό χαμηλής τάξης, αλλά να είσαι ευτυχισμένος εκεί. Δεν χρειάζεται να μετακομίσετε σε ένα μεγάλο σπίτι για να είστε ευχαριστημένοι, αλλά αν κάνετε το ζωντανό σας θα μπορούσε να γίνει ακόμη καλύτερο. Και κατάφερα να κάνω το μικρό μου πέος μεγαλύτερο, αλλά πρώτα έγινα ευτυχισμένος ;-).

Αυτή είναι η στάση που πρέπει να έχετε για τη διεύρυνση του πέους σας. Εάν νομίζετε ότι το μεγάλο μέγεθος του πέους θα σας κάνει ευτυχισμένους, στη συνέχεια, στηρίζετε την αξία σας στο πέος σας, αλλά όχι στον εαυτό σας. Πάρε πρώτα την ευτυχία και στη συνέχεια μεγέθυνε το πέος σου.

Σχολιάστε