Πρόωρη Εκσπερμάτωση

Μεταξύ πολλών προβλημάτων που σχετίζονται με τη σεξουαλική υγεία των ανδρών και φυσικά με τον σύντροφό τους, θεωρούμε την πρόωρη εκσπερμάτωση ως το συχνότερο σεξουαλικό πρόβλημα, μια παθολογία που χαρακτηρίζεται από έλλειψη εθελοντικού ελέγχου της εκσπερμάτισης.

Η απόλυτη λύση στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, είναι το Titan Gel.

Διαβάστε την αναλυτική παρουσίαση μας και κερδίστε χρόνο και χρήματα αποκτώντας το στην προσωρινά μειωμένη τιμή.

Υπάρχουν αρκετοί βασικοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να ελέγξετε την εκσπερμάτωσή σας. Όλα τα αίτια είναι συναισθηματικά. κανένα από αυτά δεν είναι φυσικό. Ο μεγαλύτερος λόγος είναι ότι δεν μπορείτε να χειριστείτε ένα ξαφνικό επίπεδο σεξουαλικής έντασης. Όταν ο ενθουσιασμός ανεβαίνει, λειτουργεί σαν σκανδάλη στους όρχεις σας και απλά πρέπει να πυροβολήσετε.

Δεν χρειάζεται να ταπεινωθείτε με επικίνδυνες κρέμες απευαισθητοποίησης, άχρηστα φάρμακα ή ατελείωτες μεθόδους απάτης που πωλούνται στο διαδίκτυο. Το να κάνεις παθιασμένη αγάπη για όσο καιρό επιθυμείς είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις. Ο καθένας μπορεί να το κάνει, όσο κακός και αν είσαι.

Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο, διαφορετικά το πρόβλημα που διαρκεί μπορεί γρήγορα να χειροτερέψει αντί να βελτιωθεί.

Μην ανησυχείτε όμως γιατί υπάρχει μια φυσική θεραπεία. Αυτή η θεραπεία είναι τόσο ισχυρή που μπορείτε να αποκτήσετε την επιθυμητή διαρκή δύναμη και να θεραπεύσετε πλήρως την πρόωρη εκσπερμάτωσή σας. Εκατοντάδες άντρες έχουν βοηθηθεί και μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς. Μάθετε πώς να θεραπεύετε μόνιμα την πρόωρη εκσπερμάτωση.

Ένας άνδρας πάσχει από πρόωρη εκσπερμάτωση εάν εκσπερματώνει πριν ο σύντροφός του επιτύχει οργασμό σε περισσότερο από το πενήντα τοις εκατό των σεξουαλικών συμβάντων του. Ερευνητές έχουν ορίσει ως πρόωρη εκσπερμάτωση εάν ο άντρας εκσπερματώνει μέσα σε δύο λεπτά από τη διείσδυση.

Πολλές τεχνικές χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Η “τεχνική συμπίεσης” είναι δημοφιλής και αποτελεσματική μεταξύ όλων. Η τεχνική συμπίεσης είναι μια συμπεριφορική θεραπεία.

Εάν ένας άντρας αισθανθεί ότι πρόκειται να βιώσει πρόωρη εκσπερμάτωση, διακόπτει τις σεξουαλικές σχέσεις. Στη συνέχεια, ο άντρας ή ο σύντροφός του συμπιέζουν τον άξονα του πέους του ανάμεσα σε έναν αντίχειρα και δύο δάχτυλα ασκώντας απαλή πίεση ακριβώς κάτω από το κεφάλι του πέους για 20 δευτερόλεπτα. Και τότε οι σεξουαλικές σχέσεις μπορούν να συνεχιστούν.

Η τεχνική μπορεί να επαναληφθεί όσο συχνά χρειάζεται. Όταν αυτή η τεχνική είναι επιτυχής, δίνει τη δυνατότητα στον άντρα να μάθει να καθυστερεί την εκσπερμάτωση με τη συμπίεση και, τελικά, να αποκτά τον έλεγχο της εκσπερμάτωσης χωρίς την συμπίεση.

Σήμερα, οι περισσότεροι σεξουαλικοί θεραπευτές καταλαβαίνουν την πρόωρη εκσπερμάτωση που συμβαίνει όταν η έλλειψη ελέγχου παρεμποδίζει τη σεξουαλική ή συναισθηματική ευημερία σε έναν ή και τους δύο συντρόφους. Το εκτιμώμενο τριάντα τοις εκατό των ανδρών πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτωση σε σταθερή βάση.

Για πολλούς άνδρες, η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι ένα ζήτημα και μερικές φορές αυτές είναι έντονα οργισμένοι από το ίδιο. Υπάρχουν αρκετές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σταματήσετε το πρόβλημα. Όταν τα αρσενικά υποφέρουν από άγχος, βελτιώνουν τις διατροφικές τους συνήθειες, παίρνουν ήδη συμπληρώματα ή χρησιμοποιούν το αλκοόλ, τα προβλήματα εκσπερμάτωσης είναι φυσικά

Η πρόωρη εκσπερμάτιση πιστεύεται ότι είναι ένα ψυχολογικό πρόβλημα και δεν αντιπροσωπεύει καμία γνωστή οργανική ασθένεια που να περιλαμβάνει την αρσενική αναπαραγωγική οδό ή οποιαδήποτε γνωστή βλάβη στον εγκέφαλο ή στο νευρικό σύστημα.

Πόσο Γρήγορη Είναι Πολύ Γρήγορη;

Πολλοί άντρες σε όλο τον κόσμο αναρωτιούνται κάθε φορά που κάνουν σεξ με τους συντρόφους τους και αισθάνονται μια δυσάρεστη αίσθηση ενοχής αφού εξέτασαν την απογοήτευσή της για τη σύντομη σεξουαλική συνάντηση που είχαν μόλις, μια κατάσταση που αναπόφευκτα τους οδηγεί στο θλιβερό συμπέρασμα ότι ίσως είναι πράγματι “πολύ γρήγορα”.

Η πρόωρη εκσπερμάτωση πιστεύεται ότι είναι ένα ψυχολογικό πρόβλημα και δεν αντιπροσωπεύει καμία γνωστή οργανική ασθένεια που εμπλέκει την αρσενική αναπαραγωγική οδό ή τυχόν γνωστές βλάβες στον εγκέφαλο ή το νευρικό σύστημα. Εν ολίγοις, η ΡΕ δεν είναι ένα φυσιολογικό πρόβλημα ή ασθένεια, αν και εκδηλώνεται φυσιολογικά λαμβάνοντας υπόψη τα όργανα που επηρεάζονται άμεσα, αυτή είναι η αρσενική αναπαραγωγική οδός.

Εκτός από τη δυσαρέσκεια στη σεξουαλική ζωή των συντρόφων και το άγχος που φέρνει αυτή η κατάσταση στη σχέση, εάν η εκσπερμάτωση συμβαίνει συνεχώς τόσο νωρίς που συμβαίνει πριν από την έναρξη της σεξουαλικής επαφής, όπως συμβαίνει σε σοβαρές περιπτώσεις πρόωρης εκσπερμάτωσης και το ζευγάρι είναι απόπειρα εγκυμοσύνης, τότε η εγκυμοσύνη είναι αδύνατο να επιτευχθεί εκτός εάν χρησιμοποιείται τεχνητή γονιμοποίηση.

Υπάρχει θεραπεία για την πρόωρη εκσπερμάτωση και αυτό μπορεί να επιτευχθεί σε λίγες εβδομάδες με τη θεραπεία της προέλευσης της ασθένειας, αυτό είναι το μυαλό του ατόμου και έχοντας την υπομονή και την πειθαρχία να ακολουθήσετε τις σωστές τεχνικές που θα οδηγήσουν στην ολική θεραπεία την κατάσταση και την ανάκτηση μιας υγιούς και ικανοποιητικής σεξουαλικής ζωής και για τους δύο συντρόφους.

Η συνεχής άσκηση του πέους σας μπορεί να λύσει μόνιμα την κατάστασή σας. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ένας τέτοιος τρόπος δεν είναι μόνο μέθοδος για την καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης.

– Χαλαρωτική τεχνική,
– σεξουαλική τεχνική,
– τεχνική αναπνοής και
– ειδικό σεξουαλικό Τίταν Τζελ.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να δείτε ποια μέθοδος ταιριάζει στον εαυτό σας.

Εν ολίγοις, η ΠΕ δεν είναι ένα φυσιολογικό πρόβλημα ή ασθένεια, αν και εκδηλώνεται φυσιολογικά εξετάζοντας τα συστήματα οργάνων που επηρεάζονται άμεσα από την ΠΕ, που περιλαμβάνουν την αρσενική αναπαραγωγική οδό Εάν η ΠΕ εμφανιστεί νωρίς ότι συμβαίνει πριν από την έναρξη της σεξουαλικής επαφής και το ζευγάρι επιχειρεί την εγκυμοσύνη, τότε η εγκυμοσύνη είναι αδύνατο να επιτευχθεί εάν δεν χρησιμοποιηθεί τεχνητή γονιμοποίηση.

Ίσως το πιο επηρεασμένο σύστημα οργάνων είναι η ψυχή των συνεργατών. Και οι δύο εταίροι είναι πιθανό να είναι δυσαρεστημένοι συναισθηματικά και σωματικά από αυτό το πρόβλημα.

Διαβάστε Επίσης