Βασικές Πληροφορίες Για Το Σπέρμα Και Την Διατήρηση Του

Το σπέρμα αποτελείται από ενενήντα τοις εκατό (90%) σπερματικά υγρά, συμπεριλαμβανομένης της φρουκτόζης (ζάχαρης) και των πρωτεϊνών. Αντιπροσωπεύει μόνο το ένα τοις εκατό (1%) του συνολικού όγκου του και το υπόλοιπο αποτελείται από ιχνοστοιχεία και θρεπτικά συστατικά.

Πολλοί Ανησυχούν Για Το Τι Περιέχει Το Σπέρμα Τους

Αυτό μπορεί να αυξηθεί από το γεγονός ότι θέλουν να σκοράρουν. Πρώτα απ ‘όλα, μπορείτε να τονίσω στον συνεργάτη σας ότι το σπέρμα δεν θα κάνει ένα άτομο λίπος. Περιέχει μόνο περίπου 12 έως 15 θερμίδες ανά εκσπερμάτιση. την ίδια ποσότητα που βρέθηκε σε ζελατίνη ή ασπράδι αυγού.

Βασικές Πληροφορίες Για Το Σπέρμα Μερικοί άνθρωποι λένε ότι το σπέρμα έχει γεύση πικρή, αλμυρή ή ακόμα και ακάθαρτη. Έτσι, για τα φορτία της συναρπαστικής διασκέδασης στην κρεβατοκάμαρα, μπορείτε να κάνετε τον σύντροφό σας να καταπιεί το cum σας, αν κάνετε το cum taste καλύτερα.

Δεδομένου ότι το σπέρμα εκκρίνεται από το σώμα, η γεύση και η οσμή του θα επηρεαστούν πιθανότατα από αυτό που τρώτε και πίνετε.

Ποια είναι η καλύτερη διατροφή για καλύτερη γεύση;

Για ένα, θα πρέπει να αρχίσετε να ζείτε έναν καθαρό και υγιεινό τρόπο ζωής. Πείτε όχι στο αλκοόλ και τη νικοτίνη. Αποφύγετε τα τρόφιμα χωρίς σκουπίδια και αντ ‘αυτού έχετε πολλά φρούτα και χόρτα στη διατροφή σας. Επιπλέον, πίνετε πολλά υγρά (νερό).

Η κατανάλωση χυμών φρούτων από ανανά, εσπεριδοειδή και βακκίνια είναι επίσης γνωστό ότι κάνει το cum taste πιο γλυκό. Ρίξτε σε πεπόνι, μάνγκο, μήλο ή σταφύλι και άλλα φρούτα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Ομοίως, συνιστώνται λαχανικά όπως ο μαϊντανός και το σέλινο.

Υπάρχουν Επίσης Κάποια Τρόφιμα Που Πρέπει Να Απομακρύνετε

Τα ψάρια και το κόκκινο κρέας παράγουν μια πικρή, ψαρή γεύση λόγω της αλκαλικής τους περιεκτικότητας. Το αλκοόλ που έχει υποστεί χημική επεξεργασία μπορεί επίσης να προκαλέσει πικρή γεύση στο σπέρμα σας. Αντ ‘αυτού, δοκιμάστε τα ζυμωμένα ποτά για μια αλλαγή. Το σκόρδο και το κρεμμύδι είναι πιθανό να παράγουν έντονες οσμές, καθώς είναι υψηλές σε θείο. Γι ‘αυτό αφήστε τα σε αυτά.

Ένα καλύτερο γευστικό σπέρμα είναι καλό. αλλά έχουν καλύτερα φορτία σπέρματος καλύτερης γεύσης είναι καλύτερα. Ο όγκος του φορτίου σας εξαρτάται από μια σειρά από ανησυχίες, όπως η ηλικία, η κληρονομικότητα και η γενική υγεία.

Δεν μπορούμε ουσιαστικά να αλλάξουμε την ηλικία και τη γενετική μας, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές στην τροφή. Υπάρχουν διάφορα συμπληρώματα που μπορείτε να πάρετε όπως το οξείδιο του ψευδαργύρου, το Horny Goat Weed, η L-αργινίνη, η L-Λυσίνη που υποτίθεται ότι αυξάνουν την ποσότητα του φορτίου σας.

Με την απλή αύξηση της πρόσληψης υγρών, μπορείτε να αυξήσετε την ποσότητα της εκσπερμάτωσής σας. Όταν το σώμα σας είναι καλά ενυδατωμένο, τα συστήματα του σώματός σας είναι σε θέση να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά και έχουν λιγότερα προβλήματα να πάρουν νερό από την κυκλοφορία του αίματος.

Σχολιάστε