Αξιόπιστες Πηγές Για Πληροφορίες Σχετικά Με Την Διάρκεια Στο Κρεββάτι

Η τρέχουσα έρευνα υποδηλώνει ότι η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι ιατρική διαταραχή με ψυχολογική και φυσική βάση. Όσον αφορά τις ψυχολογικές εξηγήσεις, αυτή η θεωρία συχνά κοιτάζει τις πρόωρες αρσενικές σεξουαλικές εμπειρίες που εξαρτώνται από την ταχεία ανταπόκριση. Μια δεύτερη θεωρία υποστηρίζει ότι η πίεση για άσκηση κάτω από αυξημένο άγχος μπορεί να είναι μια άλλη αιτία.

Σχετικά Με Την Διάρκεια Στο Κρεββάτι

Επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι η αύξηση της ποσότητας σεροτονίνης στο κεντρικό νευρικό σύστημα μέσω της χρήσης επιλεκτικών αναστολέων επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRI) φαίνεται να αυξάνει την λανθάνουσα κατάσταση ή την χρονική περίοδο από τη διείσδυση στην εκσπερμάτωση. Η ποσότητα των δεδομένων που σχετίζονται με τα επίπεδα σεροτονίνης στον εγκέφαλο υποδηλώνει ότι η πρόωρη εκσπερμάτωση έχει οργανική βάση.

Όσον αφορά τις φυσικές εξηγήσεις, κάποιοι ειδικοί συμφωνούν ότι υπάρχουν τρεις κύριες αιτίες πρόωρης εκσπερμάτωσης ή πρόωρης απελευθέρωσης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης:

  1. υπερευαισθησία των νεύρων του πέους.
  2. υπερυπερατότητα των πυελικών μυών.
  3. αδυναμία των αδένων του προστάτη.

Η φαρμακολογική θεραπεία στοχεύει σε μία από τις παραπάνω αιτίες. Η χρήση χαμηλής δόσης αντικαταθλιπτικών, συμπεριλαμβανομένων των Anfronil, Clomipramine, Prozac, και Zoloft έχει αναφερθεί ότι είναι επιτυχής στην παράταση της εκσπερμάτισης για πολλούς άνδρες. Το Titan Gel τώρα λαμβάνει αυξημένη προσοχή από τους γιατρούς, καθώς έχει κάποια καλά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων εξετάζει μια αίτηση για τη ναττοξετίνη, ένα φάρμακο παρόμοιο με μια οικογένεια αντικαταθλιπτικών που ονομάζεται αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης, ο οποίος αναπτύχθηκε από την Ortho-McNeil Pharmaceutical, θυγατρική της Johnson & Johnson. Εάν εγκριθεί από το FDA, η υδροχλωρική δαποξετίνη θα είναι η πρώτη συνταγογραφούμενη θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Για να αποφευχθούν οι ανεπιθύμητες παρενέργειες των φαρμάκων από συνταγογραφούμενα φάρμακα πολλοί άνδρες αναζητούν φυσικές θεραπείες. Υπάρχει τώρα μια νέα φυτική συνταγή – το Titan Gel – που παρέχει φυσικές προδρομικές ουσίες και θρεπτικά συστατικά σεροτονίνης για να βελτιώσει την ταχύτητα της χημικής αντίδρασης στον εγκέφαλο. Επιτρέπει περισσότερη σεροτονίνη να σχηματίζεται και να διατίθεται για χρήση από το σώμα, ενώ παράλληλα παράγει ασφαλή και αποτελεσματικά βοτανικά αντικαταθλιπτικά.

Σχολιάστε