Οι Οδηγίες Μου Για Πριν Τη Μεγάλη Ώρα – Προσέλθετε!

Έχετε μπερδευτεί ποτέ από όλες τις συντριπτικές πληροφορίες και τις διαφορετικές στρατηγικές για να θεραπεύσετε την πρόωρη εκσπερμάτωση και να διαρκείτε περισσότερο στο κρεβάτι για τους άνδρες;

Επιτρέψτε μου να σας δείξω τις κορυφαίες 5 παραπλανητικές προτάσεις που έχω αποκαλύψει στον ιστό.

Πολλές κοινές «λύσεις» για την πρόληψη της πρόωρης εκσπερμάτωσης είναι εντελώς αντιπαραγωγικές. Όποιος είναι εξοικειωμένος με τη γραφή μου ή το έργο μου ως σεξουαλικός θεραπευτής θα καταλάβει τι εννοώ.

Έφτασε η μεγάλη ώρα

Για να αντιμετωπίσετε επιτυχώς την πρόωρη εκσπερμάτωση ή την αύξηση της σεξουαλικής αντοχής, είναι σημαντικό να βιώσετε βαθιά και εντελώς μια σεξουαλική στιγμή. Πολλά από τα φάρμακα πρόωρης εκσπερμάτισης που διατίθενται σήμερα προέρχονται από την αντίθετη προοπτική.

Ας δούμε μερικές από αυτές τις τεχνικές που σας απομακρύνονται από την σεξουαλική εκπλήρωση και ικανοποίηση.

Αναζωογονητικές κρέμες / σπρέι / πρόσθετα προφυλακτικά

Ποιο είναι το σημείο του σεξ, αν δεν το αισθάνεστε πραγματικά. Ποιο είναι το σημείο που διαρκεί περισσότερο στο κρεβάτι, αν δεν το απολαμβάνετε;

Ο σύντροφός σας δεν θέλει έναν ανθρώπινο δονητή. Πιστέψτε με, υπάρχει χρόνος για παιχνίδια και υπάρχει χρόνος για έναν πραγματικό ζωντανό άνθρωπο. Δεν θέλω δικά μου με πρόσθετα στρώματα λατέξ και τελειώματα νεκρών νεύρων σας ευχαριστώ πολύ.

Όταν έχω έναν άνθρωπο μέσα μου, θέλω να το ξέρω ότι το νιώθει!

Επιπλέον, άκουσα ότι αυτά τα απαίσια φίλτρα μπορούν να επηρεάσουν τη γυναίκα κατά τη διάρκεια του σεξ. Φανταστείτε ότι, δύο άνθρωποι περνούν από τις κινήσεις χωρίς να αισθάνονται!

Αποσπάστε τον εαυτό σας

Πολλή λαογραφία για την ανδρική σεξουαλική απόδοση περιστρέφεται γύρω από την ιδέα της καθυστέρησης του οργασμού, αποσπώντας τον εαυτό σας να διαρκεί περισσότερο στο κρεβάτι. Η σκέψη για τη πεθερά σου ή το σπορ σου, το δάγκωμα του μάγουλο κλπ είναι όλες οι μέθοδοι που έχω ακούσει ή διαβάζω κάποια στιγμή ή άλλο.

Η απενεργοποίηση της προσωρινής σας διέγερσης δεν είναι η ίδια με την εξάσκηση. Και πάλι, εάν μπορείτε μόνο να κάνετε σεξ με το να σκέφτεστε τα βαρετά ή τα δυσάρεστα πράγματα, πόση διασκέδαση πρόκειται να είναι; Αυτό είναι μια κακή συνήθεια.

Δεν θέλετε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας για να βαρεθείτε και να αποστασιοποιηθεί όταν βρίσκεστε στη μέση του καυτού λάκτισμα. Καμία γυναίκα δεν πρόκειται να ενδιαφέρεται ποτέ για έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να επικεντρωθεί στο θέμα στο χέρι. Ειδικά αν υπολογίζει ότι σκέφτεστε για τη μητέρα-σε-δικαίου σας !!

Αυνανισμός

Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον. Θυμηθείτε αυτή τη σκηνή στο «Κάτι για τη Μαρία» όπου «καθαρίζει τους σωλήνες» πριν από την μεγάλη του ημερομηνία για να αποφύγει να φανεί απελπισμένος.

Έχω διαβάσει ότι είναι καλό πριν το σεξ να έχει έναν προληπτικό οργασμό για να καθυστερήσει το κύριο γεγονός και να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι όταν έρθει η ώρα.

Θα ήθελα να το εξετάσω λίγο πιο κοντά για να δούμε πού αυτό δεν είναι χρήσιμο και ίσως τονίσει πότε είναι. Άγχος σχετικά με την επικείμενη σεξουαλική εμπειρία, σκεφτόμαστε τη δυνατότητα να σας ενοχλήσουμε ερχόμενος πολύ σύντομα και εστιάζοντας στα αρνητικά της σεξουαλικής σας απόδοσης

Επειδή αυνανίζεστε είναι εξαιρετικά μη χρήσιμος. Η οικοδόμηση ενός καθεστώτος αυτού μπορεί να είναι πολύ καταστρεπτικό. Θα έχει ως αποτέλεσμα την εξολόθρευση και ενίσχυση αυτών των πτυχών. Θα συσχετίσετε ακόμη περισσότερο τον οργασμό με το άγχος και το άγχος απόδοσης που είναι ήδη ένα πρόβλημα.

Ωστόσο, ο αυνανισμός ως μέρος ενός χαλαρωτικού καθεστώτος αυτο-απόλαυσης και αγάπης του εαυτού μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος. Όσο ο αυνανισμός σας δεν συνδέεται με τη σεξουαλική σας απόδοση, μπορεί να είναι ένα εμπλουτισμένο μέρος της σεξουαλικής σας ζωής.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας την αυτο-απόλαυση για να διερευνήσετε πληρέστερα τα επίπεδα σεξουαλικής σας διέγερσης, τους οργασμούς και τον έλεγχο είναι το πρώτο βήμα για την εμβάθυνση της συνειδητοποίησης του σεξ και σας βοηθά να διαρκείτε περισσότερο.

Έλεγχος μυών

Ορισμένες τεχνικές είναι σαν τις πειθαρχίες shaolin kung-fu που προδιαγράφουν τις ασκήσεις του πυελικού εδάφους. Η θεωρία είναι ότι με αρκετή μυϊκή δύναμη και έλεγχο μπορείτε να αποφύγετε την εκσπερμάτωση. Με το να το πιάσετε με έντονες μυϊκές συσπάσεις!

Στην πραγματικότητα είναι λίγο σαν να κλείνεις την πύλη μετά το βίδωμα του αλόγου. Δεν θα προτιμούσατε να αφιερώσετε το χρόνο σας σε ασκήσεις που σας βοηθούν να κατανοήσετε τα επίπεδα διέγερσής σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τον οργασμό εκ των προτέρων, και όχι μόνο το ρευστό μετά το γεγονός. Και παρεμπιπτόντως, από ό, τι συλλέγω είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί ούτως ή άλλως.

Αλκοόλ

Η εμπιστοσύνη στο αλκοόλ προτού ξεκινήσετε μια σεξουαλική συνάντηση είναι μια οριστική όχι όχι! Το αλκοόλ καταστρέφει τελικά το νευρικό σας σύστημα. Έτσι υπονομεύει την ικανότητά σας να αισθάνεστε και να διατηρείτε μια στύση. Είναι σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θέλετε να βασιστείτε για σπουδαίο σεξ. Μπορεί να φαίνεται ότι μπορεί να χαλαρώσετε τις αναστολές σας προσωρινά.

Κάποιοι μπορεί να δώσουν την ψευδαίσθηση για αυξημένη σεξουαλική απόδοση και να διαρκέσουν περισσότερο στο κρεβάτι. Αλλά τελικά είναι το επίπεδο συνειδητότητας, το επίπεδο συνειδητότητας, το επίπεδο παρουσίας σας ως άνθρωπος που κάνει όλη τη διαφορά.

Δεν θέλω να νομίζεις ότι είμαι πλήρης. Αυτό το πράγμα δεν είναι τρομερό από μόνο του. Μου αρέσει το παράξενο ποτήρι σαμπάνιας όσο το επόμενο κορίτσι. Αλλά το θέμα μου είναι αυτό. Η χρήση οποιασδήποτε ή όλων αυτών των τεχνικών ως βάση για την πρόωρη εκσπερμάτιση σας θα αποτύχει. Θα μπορούσε να επιδεινώσει την κατάσταση.

Η εμπιστοσύνη σε αυτά τα πράγματα θα σας οδηγήσει περισσότερο από τον πραγματικό στόχο σας για σεξουαλική κυριαρχία και έλεγχο των οργασμών σας!

Ο μόνος τρόπος για να γίνετε κύριος της σεξουαλικότητάς σας είναι να πάτε βαθύτερα στις σεξουαλικές σας εμπειρίες, όχι πιο μακριά.

  • Μάθετε για το σώμα σας και την οργασμική διέγερση εστιάζοντας σε αυτά.
  • Μην κλείνετε τη σεξουαλικότητά σας στην αναζήτηση της «εμφάνισης» της σεξουαλικής κυριαρχίας.
  • Μάθετε πώς μπορείτε να διαρκείτε περισσότερο στο κρεβάτι ενώ είστε παρόντες.

Ένας άνδρας με μουδιασμένο πέος, σκεπτόμενος για αθλήματα, ώθηση για μια ώρα, είναι περίπου τόσο μακριά από έναν δάσκαλο, όπως μπορείτε να πάρετε.

Σχολιάστε