Μικρό Πέος: Το Πραγματικό Πρόβλημα Και Η Απόλυτη Λύση Του

Συχνά αναρωτιέμαι αν η αιτία μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο ένα μικρό πέος, αν συναντήσω έναν οργισμένο άνδρα. Κάποιον που να είναι πραγματικά θυμωμένος χωρίς λόγο.

Είχα την ατυχία να μεγαλώσω με ένα πραγματικά μικρό πέος και ήμουν θυμωμένος μια ζωή γι’ αυτό. Ήμουν θυμωμένος με τον Θεό, ήμουν θυμωμένος με τους γονείς μου, ήμουν θυμωμένος απέναντι στον κόσμο.

Μικρό Πέος

Δεν είμαστε θυμωμένοι επειδή έχουμε ένα μικρό πέος. Είμαστε θυμωμένοι γιατί αισθανόμαστε ανίκανοι. Αισθανόμαστε λιγότερο άνδρες από τους άλλους.

Όλοι οι άντρες μεγαλώνουμε μετρώντας το μέγεθος του πέους μας και αρχίζοντας να προβληματιζόμαστε σχετικά το αν αυτό είναι επαρκές. Τα κρυφά χαμόγελα ή γελάκια των γυναικών, κάνουν αυτή την αέναη αγχώδη διαδικασία ακόμα πιο δύσκολη.

Μπορεί να νιώθετε ανασφάλεια για το εντελώς μέσο πέος σας λόγω του στερεότυπου ότι οι μαύροι άνδρες έχουν το μεγαλύτερο στον κόσμο. Η ιδέα διαιωνίζεται στην ποπ κουλτούρα και το πορνό, αλλά δεν είναι καν αληθινή, οπότε βγάλτε την από το μυαλό σας. Όταν μιλάμε για το μέγεθος του πέους, δεν υπάρχει καμία έρευνα που να δείχνει ότι οι μαύροι έχουν μεγαλύτερα πέη.

Πριν Λύσω Το Πρόβλημα Μου Με Το Απόλυτο Τζελ!

Θέλω πριν συνεχίσω την ιστορία μου να κάνω μια μικρή αναφορά στο καλύτερο προϊόν για την ανδρική σεξουαλικότητα που έχω χρησιμοποιήσει στη ζωή μου. Πρόκειται για το Rhino Gold Gel, το οποίο έχει σπάσει τα ταμεία στην Ελλάδα για το 2022.

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να χρησιμοποιήσει κανείς προϊόν που αφορά την στυτική δυσλειτουργία, την πρόωρη εκσπερμάτωση, ή στην δική μας περίπτωση το ζήτημα που αφορά το μικρό πέος.

Επειδή υπάρχουν όμως άντρες συναγωνιστές που θέλουν κάποιες φορές να χρησιμοποιήσουν διάφορα μέσα που μπορούν να δώσουν αυτό το παραπάνω που κάνει την διαφορά, μπορώ με μεγάλη σιγουριά να τους προτείνω το Rhino Gold. Σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε κατά την διάρκεια του σεξ και σίγουρα θα θυμόσαστε την ημέρα που το αγοράσατε, όταν θα έχετε κρατήσει μακροπρόθεσμα πλεονεκτήματα που αφορούν το μέγεθος του πέους σας.

Ας συνεχίσουμε όμως, αναλύοντας την λογική μου, ότι ένα μικρό πέος μπορεί να χαρίσει την ίδια ικανοποίηση με ένα μεγαλύτερο!

Το Μικρό Πέος Μου Και Η Προσωπική Μου Εμπειρία

Το μέγεθος του πέους μου έχει προκαλέσει πραγματικά προβλήματα σε κάθε σχέση που είχα. Πολλές φορές η σύντροφός μου δεν μπορούσε καν να καταλάβει αν έχω μπει μέσα της ή όχι.

Ο ψυχολόγος μιας γυναίκας με την οποία έβγαινα, την ενθάρρυνε να μου πει ότι το μέγεθος του πέους μου ήταν ένα πρόβλημα. Άρα ήξερα πλέον ότι έβλαπτε πραγματικά την ποιότητα της ζωής μου.

Πριν από λίγο καιρό, είχα μερικές εμπειρίες με γυναίκες που ήταν πιο σφιχτές (ξέρετε πού) και ένιωσα το σεξ υπέροχο για πρώτη φορά εδώ και χρόνια.

Η ερώτησή μου λοιπόν είναι: Πρέπει να κάνω υπομονή και να βρω μια γυναίκα με την οποία μπορώ να συνδεθώ με όλους τους τρόπους που θα ήθελα ή να εγκαταλείψω το στοιχείο της σεξουαλικής ικανοποίησης μιας σχέσης;

Όλοι οι άνδρες με τα δικά μου χαρακτηριστικά κάνουν αυτή την σκέψη. Καλούνται να πάρουν θέση στο δίλλημα: Επιλέγω τη γκομενάρα που δεν μπορώ να ικανοποιήσω ή κάποια που είναι κάτω από τα δεδομένα μου, αλλά της αρκεί το μικρό πέος μου;

Αγαπητοί Αναγνώστες Που Ψάχνετε Απαντήσεις

Το πέος σας δεν είναι τόσο μικρό όσο νομίζετε!

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, το μέσο πέος σε στύση έχει μήκος 13 εκατοστά και το 90% των ανδρών βρίσκεται ανάμεσα στα 10 με 15 εκατοστά.

Όχι και τόσο μικρό πέος

Θέλω επίσης να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα μπορέσουν να σας αισθανθούν μέσα τους ικανοποιητικά όπως και να έχει. Μια πρόσφατη έρευνα, έδειξε ότι το μέσο βάθος του κόλπου είναι περίπου 9,6 εκατοστά. Αν και αλλάζει αυτό όταν όταν διεγείρεται, η παρουσία του 13 εκατοστών σας θα μπορέσει να γίνει αισθητή!

Τώρα, για να απαντήσω στην ερώτησή: ΜΗΝ εγκαταλείπετε το στοιχείο της σεξουαλικής ικανοποίησης μιας σχέσης! Μπορείτε και πρέπει να βρείτε μια γυναίκα με την οποία συνδέεστε συναισθηματικά και σωματικά.

Ας μιλήσουμε για το πώς να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας στην κρεβατοκάμαρα. Το πρώτο βήμα είναι να νικήσετε την ανασφάλεια που έχετε γύρω από το μέγεθος του πέους σας. Όποια και αν είναι η βασική αιτία, η ντροπή σας πιθανότατα επηρεάζει τον τρόπο που προσεγγίζετε το σεξ.

Το Sex Δεν Αφορά Μόνο Το Κρεββάτι

Μέσα στην δική μου ατέρμονη αναζήτηση για απαντήσεις, αρχισα να διαβάζω με μεγάλο πάθος όποια έρευνα, όποιο βιβλίο, όποιο ιστολόγιο έπεφτε μπροστά μου σχετικά με το θέμα. Έδωσα μεγάλη σημασία σε αυτά που μιλούν οι γυναίκες σχετικά με το τί ζητούν από έναν άνδρα.

Κατέληξα σε τρία βασικά σημεία:

  1. Πρέπει να κάνετε μια κυρία να αισθάνεται υπέροχη μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρά σας, αυτό σημαίνει να της λέτε και να της δείξετε συχνά πόσο όμορφη και υπέροχη νομίζετε ότι είναι. Οι γυναίκες είναι παράξενα πλάσματα. τους αρέσει να ακούν όμορφα λόγια. Αυτό είναι σίγουρο!
  2. Πρέπει επίσης να την έχετε εγκεφαλικά σε ερωτική διάθεση για να απολαμβάνετε πραγματικά το σεξ, κάτι που υποδηλώνει πολλά ερωτικά παιχνίδια. Δεν αρκεί επικεντρώνεστε στις ερωτογενείς ζώνες της κατά το σεξ. Χρειάζεται να «βασανίζετε» το μυαλό τις και τις υπόλοιπες ώρες τις ημέρας (στέλνοντας πικάντικα μηνύματα για παράδειγμα).
  3. Μάθετε να νιώθετε και να φέρεστε σαν ΑΝΤΡΑΣ! Αν δεν πιστέψετε εσείς μέσα σας ότι έχετε την πραγματική δύναμη αυτών που θαυμάζετε στις περιπετειώδεις ταινίες, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το πιστέψει η σύντροφος σας. Αν θέλετε να είστε ο Κλιντ Ίστγουντ, πρέπει πρώτα να νιώσετε εσείς κάπως έτσι. Μην περιμένετε πρώτα το θαύμα. Ζήστε σαν να έχει ήδη πραγματοποιηθεί.

Πριν μπορέσω να φτιάξω το πέος μου μεγαλύτερο με τη χρήση κάποιων ασκήσεων και προσωπικής αυτοθυσίας άρχισα να αντιμετωπίζω τη χαμηλή μου αξία στα ίδια μου τα μάτια.

Ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να ακολουθήσει κανείς αυτές τις τρεις πολύτιμες συμβουλές. Δεν σας υποχρεώνει κανείς όμως να τελειώνετε σύντομα μαζί τους. Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα. Δεν θα δώσετε εξετάσεις (αν σκέφτεστε το σεξ ακόμα σαν μια αξιολόγηση επιδόσεων, σταματήστε εδώ και διαβάστε πάλι το άρθρο μου από την αρχή!)

Δεν Έπρεπε Να Νιώθω Πια Τόσο Ταπεινωμένος

Ο περισσότερος κόσμος εκεί έξω έχει μέγεθος πέους σχεδόν ίδιο με το δικό μου. Σκοπός μου ήταν να γίνω ο απόλυτος εραστής. Να τις αγγίξω στις καρδιά και το μυαλό, έτσι ώστε το μικρό πέος μου να μην είναι η βάση της όλης σχέσης μου με τις γυναίκες.

Σίγουρα θα προσπαθούσα να αλλάξω το μέγεθός μου, αλλά δεν ήθελα αυτό να μου γίνει έμμονη ιδέα και να μου καταστρέφει την επιτυχία που θα μπορούσα να έχω μέχρι τότε.

Αν σκέφτεσαι αρνητικά, αυτό προκαλεί και αρνητικές επιδόσεις, που δημιουργούν αρνητικές σκέψεις, που φέρνουν αρνητικές επιδόσεις… Καταλαβαίνετε που θέλω να καταλήξω!

Θα «έφτιαχνα» τον εαυτό μου ακριβώς σαν κάποιον που θα θαύμαζα, ενώ ταυτόχρονο θα άφηνα το μικρό πέος μου να αποφασίσει μόνο του πότε θα μεγαλώσει. Δεν θα το πίεζα σε καμία περίπτωση.

Η μεγέθυνση πέους μου φάνηκε μόνο σαν μπόνους της όλης προσπάθειας μου.

Υπάρχει Ελπίδα Με Εναλλακτικές Λύσεις Για Μικρό Πέος;

Φυσικά και υπάρχει. Υπάρχει η απόλυτη επιλογή που άλλαξε τη ζωή μου χωρίς καν να το καταλάβω. Λειτουργούσε αργά αργά στο παρασκήνιο και σήμερα έχω κάνει στροφή 180 μοιρών στις ερωτικές μου σχέσεις.

→ Αναφέρομαι φυσικά στο Τίταν Τζελ του οποίου την αξιολόγηση θέλω να διαβάσετε πολύ προσεκτικά. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να σας δώσει ένα καλό προβάδισμα και να σας βοηθήσει να βρείτε τον δρόμο σας λίγο πιο γρήγορα. Πάντα ένα χέρι βοηθείας είναι ευπρόσδεκτο. Έτσι δεν είναι;

Υπάρχει ελπίδα με εναλλακτικές λύσεις

Το Τίταν Τζελ λειτουργεί σε δυο βασικά επίπεδα:

  1. Δίνει ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα τα οποία εντυπωσιάζουν εσάς και τη σύντροφο σας. Αιματώνει καλύτερα το μικρό πέος και αυτό διογκώνεται μέσα σε λίγα λεπτά από την χρήση του. Εκτός από το μεγαλύτερο μέγεθος, αυτή η αιμάτωση χαρίζει και απίστευτη απόλαυση στο σεξ!
  2. Δίνει ΜΟΝΙΜΑ αποτελέσματα σε βάθος χρόνου, μετά από τακτική χρήση σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης της εταιρίας. Κάποιο μέρος από το μέγεθος που σας χαρίζει δηλαδή μετά από την εφαρμογή, θα μείνει μόνιμο ακόμα και όταν σταματήσετε την χρήση του Titan Gel.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα σας φανούν ενδιαφέροντα όσα έχω γράψει στην ειλικρινή αξιολόγηση μου για το συγκεκριμένο τζελ. Έκανα μεγάλη προσπάθεια ώστε να καταγράψω τόσο την δική μου προσωπική εμπειρία, όσο και των χιλιάδων χρηστών στην Ελλάδα που άλλαξαν τη ζωή τους και μοιράστηκαν τα αποτελέσματα τους στα social media.

→ Διαβάστε με προσοχή ποια είναι η αλήθεια για το Titan Gel και απλά προσθέστε το στο πρόγραμμα σας, για όσο αλλάζετε τη ζωή σας έχοντας μικρό πέος σύμφωνα με τις συμβουλές μου πιο πάνω.

Σχολιάστε