Να Μετρήσετε Ή Όχι; Οι Άντρες Πραγματικά Ανησυχούν Για Το Μέγεθος

Όλοι έχουμε ακούσει την καλή παλιά φράση: “Το μέγεθος δεν έχει σημασία”, αλλά επίσης γνωρίζουμε – τόσο γυναίκες όσο και άνδρες – ότι πολλοί άντρες ανησυχούν για το “μέγεθος”.

Και καθώς οι καιροί αλλάζουν, οι έρευνες δεν δείχνουν μόνο ότι οι διαφορετικές εθνικότητες έχουν διαφορετικές μέσες μετρήσεις, αλλά επίσης ότι οι άνδρες μπορούν πραγματικά με το Titan Gel να αυξήσουν το μέγεθος του “καλύτερου φίλου” τους.

Ο δρ Eduardo A. Gomez de Diego διευθύνει την κλινική Andromedical στη Μαδρίτη και τα αποδεικτικά στοιχεία ότι το Titan Gel παραδίδει το αποτέλεσμα που υπόσχεται καθιστώντας το ένα από τα πιο πωλημένα αντικείμενα “ανδρών μόνο”, αν και περισσότερα από ένα η γυναίκα το αγοράζει ως δώρο για τον “ιδιαίτερο άνδρα” της, αν ξέρει για την επιθυμία του να αισθάνεται πιο σέξι σεξουαλικά.

Άντρας

Ο William P, ένας 33χρονος μηχανικός από το Λίβερπουλ, εξήγησε γιατί αυτή η ανησυχία, μερικές φορές, έγινε πρόβλημα: “Πάντα ήμουν αρκετά ντροπαλός και το μικρό πέος δεν βοήθησε τα πράγματα να βελτιωθούν. με αυτοσεβασμό κατά τη διάρκεια της συνουσίας και αυτό δεν βοήθησε στη βελτίωση της σεξουαλικής σχέσης μου. Ένας φίλος μου είπε ότι είχε δοκιμάσει το Titan Gel και μολονότι αμφιβάλλω για την αρχή, τον τρόπο που το εξήγησε και το ιατρικό μελέτες για τις οποίες διάβασα, με έκανε να αποφασίσω. Και το έκανε, ξέρετε.

Ο λόγος γι ‘αυτό είναι ότι το Titan Gel λειτουργεί λόγω κάποιου που ονομάζεται «αρχή έλξης» που διεγείρει τον νέο ιστό του πέους να παράγει, με αποτέλεσμα την αύξηση του πλάτους και του μήκους. Μια μελέτη που έδωσε η Colpi GM, η Martini P., η Scroppo FI, η Mancini M., η Castiglioni F. Andrology Service, το νοσοκομείο San Paolo και το πανεπιστήμιο του Μιλάνου στην Ιταλία δείχνουν ότι «Σε όλα τα άτομα η επιμήκυνση του πέους ήταν ανάλογη με το χρόνο της συσκευής Μετά από 4 μήνες η τεντωμένη αύξηση πέους ήταν +1,8 cm (εύρος + 0,5- + 3,1 cm). “

Σύμφωνα με άλλες μελέτες, με βάση το 95% των ασθενών, “η ελάχιστη ανάπτυξη είναι 1,5 cm και η μέση ανάπτυξη είναι 3 cm (1 ίντσα = 2,5 cm). Ένα άλλο όφελος από τη χρήση της συσκευής είναι ότι διορθώνει περίπου το 70% της υπάρχουσας απόκλισης και καμπυλότητας του πέους που αντιμετωπίζεται.

Όσον αφορά τις εθνικότητες, ο μικρότερος μέσος όρος μετρήθηκε στην Ελλάδα, 12,14 cm, ενώ το πιο γενναιόδωρο μέγεθος βρέθηκε στη Γαλλία -16 cm.

Έχω γράψει όλες τις σκέψεις μου σχετικά με το πρόβλημα που δημιουργεί στον ανδρικό πληθυσμό το μικρό πέος και οι συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό στην απόλαυση του σεξ τόσο από τις γυναίκες, όσο και από τους άνδρες.

Τα γεγονότα και ο αριθμός των γυναικών από όλο τον κόσμο διαβεβαιώνουν ότι το μέγεθος δεν έχει σημασία, αλλά η μαγεία με το πώς χρησιμοποιείται το πέος είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.

Σχολιάστε