7 Λόγοι (Υγείας Κυρίως) Για Να Ξυρίσετε Τα Γεννητικά Σας Όργανα

Εδώ είναι επτά λόγοι για τους οποίους οι άνδρες πρέπει να εξετάσουν το ξύρισμα των οργάνων τους. Όχι, δεν μιλάω για Προσωπικά στο Στρατό, αν και ένας “στρατιώτης” στην προσοχή, με ένα λαμπερό κράνος και ένα φορτωμένο όπλο, εμπλέκεται σίγουρα.

Οι περισσότεροι άνδρες ανησυχούν εμμονή για τα μαλλιά στα κεφάλια τους, αλλά σπάνια δίνουν μια δεύτερη σκέψη στην ηβική τρίχα τους. Μόνο όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή με αυτή την ιδιαίτερη κυρία, οι άντρες συνειδητοποιούν ότι θα έπρεπε να έχουν περάσει κάποιο διάστημα περιποίηση των προσώπων τους. Οι τύποι, εδώ είναι επτά επιτακτικοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να γαμπρίζετε τα ηβικά σας μαλλιά ή ακόμα και να τα αφαιρέσετε τελείως.

1. Καθαριότητα.

Ο καβάλος είναι ένα σημείο εστίασης για θερμότητα, ιδρώτα και βακτήρια. Η περικοπή ή η αφαίρεση των ηβικών μαλλιών σας καθιστά την περιοχή πολύ πιο εύκολη για να διατηρείτε καθαρή και, το πιο σημαντικό, μυρίζοντας καθαρή και ανδρική. Είναι πιο πιθανό να εξερευνήσει αυτή την περιοχή από κοντά εάν είναι καλά συντηρημένη.

2. Νεωτερισμός.

Η αντίθεση ανάμεσα στο προφανώς πακέτο μεγέθους για ενήλικες και τη νέα σας τριχόπτωση μπορεί να είναι αρκετά ερωτική και όχι μόνο σε σας! Ο εραστής σας μπορεί να χυθεί πάνω από την ιδέα να αγαπάμε αυτό που έχει τώρα την ψευδαίσθηση του απαγορευμένου καρπού.

3. Είναι πιο πρόσκληση.

Εάν αφαιρέσετε τις περισσότερες ή όλες τις αντιρρήσεις της για να κάνετε στοματικό σεξ σε εσάς, δεν αξίζει τον κόπο; Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην απομάκρυνση των αδέσποτων τριχών από τον άξονά σας. Τα μαλλιά στο στόμα χάλια, αλλά δεν θα αν βρει ένα.

4. Μην ξεχάσετε το όσχεο.

Το σώμα της γυναίκας είναι παιδική χαρά της απαλότητας και της ομαλότητας, έτσι δεν νομίζετε ότι θα εκτιμήσει το ίδιο για εσάς; Ένας μεταξωτός λείο σφαιρικός σάκος καλεί χειροκίνητα και από το στόμα χάδια. Είναι πολύ πιο πιθανό να παίζει κάτω εκεί αν δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει ένα ζιζανιοκτόνο για να το βρει.

5. Είναι υγιέστερο.

Θα δει αμέσως ότι δεν έχετε επιδημίες δέρματος ή ανεπιθύμητα «πλάσματα» για να κρύψετε. Επιπλέον, θα έχετε μεγαλύτερη χειροκίνητη ευαισθησία όταν εκτελείτε την περιοδική αυτοψία των όρχεων. Εσείς εξετάζετε συχνά τον εαυτό σας, έτσι δεν είναι; Θα έπρεπε. Όσο νωρίτερα παγιδεύετε οποιαδήποτε προβλήματα, τόσο πιο εύκολο είναι να τα διορθώσετε.

6. Είναι διασκεδαστικό να το αφήσουμε να το κάνει!

Αυτό είναι σωστό, αφήστε το να σας ξυρίσει! Αυτό δεν είναι μόνο μια άσκηση εμπιστοσύνης, αλλά μια πολύ ενθουσιώδης ερωτική διαδρομή. Ο κίνδυνος μιας εξαιρετικά αιχμηρής ξυριστικής μηχανής σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή, η ένταση των μακρών αργών εγκεφαλικών επεισοδίων, η πόνος της στύσης που χτυπάει παλμικά και η αφρώδης τριβή του χνουδωμένου με το χέρι χεριού της στον άξονα μπορεί να εντείνει τη χαρά σου, σκέψη πιθανή. Απλά μην κάνετε ξαφνικές κινήσεις.

Και το πιο σημαντικό (τουλάχιστον σε μερικούς):

7. Κάνει την ανέγερσή σας να είναι τεράστια.

Δεν γελάω – θα ορκιστείς ότι κερδίσατε τουλάχιστον μια επιπλέον ίντσα σε μήκος! Εάν ο καβάλος σας δεν είναι καλλωπισμένος τακτικά, πιθανότατα να έχετε ηβική τρίχα τουλάχιστον μερικώς μέχρι τον άξονά σας. Το πέος σας “εμφανίζεται” να ξεκινά εκεί όπου τελειώνει η ηβική τρίχα. Αφαιρέστε την υποβρύχια και το κρυφό μήκος σας θα αποκαλυφθεί.

Με τη χρήση της νέας τεχνολογίας, η απώλεια βάρους έχει γίνει ευκολότερη από ποτέ. Μία από τις πιο πρόσφατες μεθόδους είναι το Black Latte, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τόνωση της λίμπιντο, την αύξηση του μεταβολισμού και τη μείωση του περιττού λίπους.

Όσον αφορά την απώλεια βάρους, πολλοί άνθρωποι ξεκινούν μειώνοντας τους υδατάνθρακες και τα σάκχαρα. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη και άλλους παράγοντες όπως η αναλογία βάρους προς ύψος. Προκειμένου να ενισχύσετε το μεταβολισμό σας και να τονώσετε τη λίμπιντο, θα πρέπει να επιλέξετε ένα μαύρο latte πριν βγείτε για μια βόλτα ή οποιαδήποτε δραστηριότητα που απαιτεί πολλή ενέργεια.

Όταν φροντίζετε τα μαλλιά στο “μεγάλο κεφάλι”, μην ξεχνάτε και τα μαλλιά στο “μικρό κεφάλι”! Είτε το κάνετε για να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας ή έναν σύντροφο (ή και τα δύο), τακτική ηβική τρίχα μαλλιά ή ακόμη και ολική ηβική αποτρίχωση μπορεί να μπαχαρικό μέχρι την αγάπη σας ζωή. Εάν σας αρέσει αρκετά, εξετάστε τις μεθόδους μόνιμης αφαίρεσης, όπως η αποτρίχωση με λέιζερ ή η ηλεκτρόλυση.

Σημειώστε ότι σε μερικούς ανθρώπους παρατηρείται μέτρια έως έντονη φαγούρα τις πρώτες ημέρες μετά το ξύρισμα, καθώς η ηβική τρίχα μεγαλώνει.

Μπορεί να θέλετε η πρώτη σας εμπειρία περιποίησης να είναι στην αρχή ενός σαββατοκύριακου, ώστε να μην σκοντάψετε στην καρέκλα γραφείου σας όλη τη Δευτέρα! Η κνησμός θα πρέπει να μειωθεί ή να σταματήσει εάν συνεχίζετε να φροντίζετε τακτικά τον εαυτό σας.

Και αν τα παιδιά στο αποδυτήριο του γυμναστηρίου διασκεδάζουν από εσάς, πρώτα να τους ρωτήσετε γιατί ελέγχουν το πακέτο σας. Στην ενοχλημένη σιωπή που ακολουθεί, πείτε τους γιατί το κάνατε, ότι έχετε το διπλάσιο σεξ όπως είναι και τι κάνει τώρα που δεν θα το έκανε πριν!

Στη συνέχεια, ετοιμαστείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις τους.

Σχολιάστε