Κρέμα Για Στυτική Δυσλειτουργία – Η Καλύτερη Επιλογή Στην Ελλάδα [2022]

Η στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) μπορεί να είναι μια ανησυχητική, απομονωτική κατάσταση. Ωστόσο, υπάρχουν διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές για όσους παλεύουν με την στύση τους. Μια κρέμα για στυτική δυσλειτουργία μπορεί να κάνει θαύματα μέσα σε λίγα λεπτά!

Κρέμα Για Στυτική Δυσλειτουργία Ελλάδα [2022]

Για τους περισσότερους άνδρες, συνταγογραφούνται από του στόματος αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 (PDE5), όπως το Viagra. Ωστόσο, δεδομένων των κινδύνων για ορισμένους πληθυσμούς, αυτά τα φάρμακα δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή.

Τούτου λεχθέντος, μόλις λάβει έγκριση από τον FDA, η κρέμα για στυτική δυσλειτουργία μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν μπορούν να ανεχθούν άλλες μορφές θεραπείας.

Οι κρέμες στυτικής δυσλειτουργίας, επίσης γνωστές ως κρέμες στύσης, είναι μια νεότερη μορφή θεραπείας για την ΣΔ. Αυτές οι φαρμακευτικές κρέμες εφαρμόζονται τοπικά στο πέος πριν από το σεξ. Αυτές οι κρέμες συνδέονται ενδεχομένως με λιγότερες συστηματικές παρενέργειες, ειδικά για όσους πάσχουν από διαβήτη ή καρδιακές παθήσεις.

Εν τω μεταξύ, μιλήστε με τον γιατρό σας εάν αντιμετωπίζετε επανειλημμένα προβλήματα ή αν η στύση σας κρατάει πολλές ώρες. Ένας γιατρός μπορεί να εντοπίσει τυχόν υποκείμενες αιτίες που μπορούν να αντιμετωπιστούν, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στη στυτική δυσλειτουργία που αντιμετωπίζετε. Να θυμάστε, δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να πρέπει να ντρέπεστε. Η ΣΔ είναι απίστευτα συνηθισμένη.

Κρέμα Για Στυτική Δυσλειτουργία – Titan Gel

Οι άντρες συχνά κρίνονται από διαφορετικούς κανόνες σε σχέση με τις γυναίκες (βασικοί κανόνες ανδρισμού). Ένας άντρας αναμένεται να είναι δυνατός, γενναίος και να μην φοβάται να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Οι άνδρες δεν πρέπει να δείχνουν κανένα σημάδι αδυναμίας. Οι γυναίκες υποτίθεται ότι είναι συναισθηματικές και ευαίσθητες.

Είναι σημαντικό να καταλαβαίνετε τί μπορεί να αισθάνεται μια γυναίκα κοντά σε έναν άντρα που πασχίζει να καταπολεμήσει την ανικανότητα.

Το TITAN GEL προάγει την ανάπτυξη του ανδρικού μορίου με απόλυτα φυσικό τρόπο. Άλλωστε τα αποτελέσματά του είναι γρήγορα και χωρίς να έχει αρνητικές επιπτώσεις.

Είναι η πιο βιώσιμη λύση όταν θέλετε να επεκτείνετε τόσο το μήκος όσο και το πλάτος του ανδρικού μέλους, χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από ένα χειρουργείο για να κάνετε μια δυσάρεστη επέμβαση ή να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή που αυξάνει τον κίνδυνο να υποστείτε κάποιο ατύχημα που μπορεί να βλάψει το πέος σας.

Το Titan Gel επιταχύνει την ανάπτυξη του πέους σε πραγματικά σύντομο χρονικό διάστημα. Σε μόλις δύο εβδομάδες μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του τζελ να υλοποιούνται, με αξιοσημείωτη αύξηση της διαμέτρου και του μήκους του ανδρικού μορίου.

  • Μειώνει τη στυτική δυσλειτουργία και αυξάνει την ανδρική λίμπιντο.
  • Αυξάνει την ικανοποίηση της συντρόφου σας, καθώς αυξάνεται το μήκος του, οπότε η διείσδυση είναι πολύ βαθύτερη κατά τη διάρκεια της συνουσίας, κάνοντας τους οργασμούς πιο ευχάριστους και σε ορισμένες περιπτώσεις πολλαπλούς.
  • Αυξάνει τον χαρακτήρα και την αυτοεκτίμησή σας, οδηγώντας σε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
  • Βοηθά τον άνδρα να αντιμετωπίσει προβλήματα όπως η πρόωρη εκσπερμάτιση, αφού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάπτυξης διεγείρει την εσωτερική κυκλοφορία του πέους, η οποία προάγει τη στύση που παρατείνεται για πολύ περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο.

Τα πρώτα αποτελέσματα από την εφαρμογή του εμφανίζονται μέσα σε 30 λεπτά από την εφαρμογή, τα οποία γίνονται μόνιμα μετά από 14-21 ημέρες χρήσης. Χαρίζουν παρατεταμένη σεξουαλική επαφή και σκληρότητα του πέους. Μετά τη χρήση του για ένα μήνα, το μέγεθος του πέους μπορεί να αυξηθεί κατά 3-7 εκατοστά.

Κρέμα Για Στυτική Δυσλειτουργία – Τρόπος Χρήσης

Οι άνδρες εφαρμόζουν τοπικές κρέμες ΣΔ στην επιφάνεια του πέους και στις γύρω περιοχές. Οι ακριβείς οδηγίες εφαρμογής μπορεί να διαφέρουν μεταξύ των προϊόντων. Ωστόσο, οι περισσότερες κρέμες απαιτούν από τους χρήστες να την εφαρμόζουν τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Η κρέμα για στυτική δυσλειτουργία πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας στην κεφαλή του πέους, χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο απλικατέρ. Πριν από τη χρήση της θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε κατά τα άλλα προετοιμασμένοι για σεξουαλική δραστηριότητα, καθώς η στύση σας θα συμβεί αρκετά γρήγορα.

Στη συνέχεια θα πρέπει να πλύνετε τα χέρια σας και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Κρατήστε την άκρη του πέους σας και μετακινήστε απαλά το δέρμα για να διευρύνετε το άνοιγμα της ουρήθρας σας. Τραβήξτε προσεκτικά την ακροποσθία σας προς τα πίσω για να αποκαλύψετε την οπή.
  • Κρατήστε το απλικατέρ που περιέχει την κρέμα για στυτική δυσλειτουργία πάνω από το άνοιγμα του πέους σας και απλώστε προσεκτικά την κρέμα μέχρι να φύγει όλη. Η κρέμα θα πρέπει να εισέλθει στο άνοιγμα του πέους σας, ωστόσο είναι φυσιολογικό κάποια περίσσεια να ξεχειλίσει στο περιβάλλον δέρμα.
  • Κρατήστε το πέος σας όρθιο για 30 δευτερόλεπτα και κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου τρίψτε απαλά την περίσσεια της κρέμας στο άνοιγμα του πέους σας και στο δέρμα που το περιβάλλει.
  • Απορρίψτε το απλικατέρ και πλύνετε τα χέρια σας.
  • Εάν πρόκειται να κάνετε διεισδυτικό κολπικό σεξ, δεν χρειάζεται να λάβετε καμία προφύλαξη. Ωστόσο, εάν πρόκειται να κάνετε πρωκτικό σεξ ή στοματικό σεξ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό από λατέξ.

Μη Φαρμακευτικό Τζελ Για Στυτική Δυσλειτουργία

Όταν προγραμματίστηκε κλινική δοκιμή στις αρχές του 2022, οι ερευνητές προσπαθούσαν να προσδιορίσουν πόσο αποτελεσματική θα ήταν η θεραπεία της ΣΔ με ένα τζελ για στυτική δυσλειτουργία όταν εφαρμόζεται στην κεφαλή του πέους. Για τη δοκιμή, οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε μια ομάδα χρήσης Titan Gel και μια ομάδα ελέγχου.

Τζελ Για Στυτική Δυσλειτουργία

Στους άνδρες της ομάδας ελέγχου δόθηκε μ μη φαρμακευτικό τζελ για στυτική δυσλειτουργία για να το εφαρμόσουν ή να το εφαρμόσει η σύντροφός τους στο πέος τους.

Κατά την έναρξη της δοκιμής, το 62% όλων των συμμετεχόντων ήταν σε θέση να επιτύχουν στύση που ήταν αρκετά σταθερή για διείσδυση. Μετά από 12 εβδομάδες, το 86% των ανδρών που χρησιμοποιούσαν το Titan Gel μπορούσαν να επιτύχουν στύση κατάλληλη για διείσδυση.

Επίσης, το 22% των ανδρών που συμμετείχαν στη δοκιμή ανέφεραν ότι ήταν σε θέση να διατηρήσουν στύση για αρκετή ώρα ώστε να ολοκληρώσουν τη σεξουαλική επαφή κατά την έναρξη της δοκιμής.

Το Καλύτερο Τζελ Για Στυτική Δυσλειτουργία

Το Rhino Gold Gel είναι ένα τζελ για στυτική δυσλειτουργία που υπόσχεται να αυξήσει το μέγεθος του πέους ενός άνδρα μέσα σε λίγα λεπτά από την χρήση και να προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα σε λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες καθημερινής χρήσης.

Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται επίσης ότι η κρέμα για στυτική δυσλειτουργία βοηθά τους άνδρες να διαρκέσουν περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ, να αυξήσουν τη λίμπιντο τους και να επιτύχουν σκληρότερες και καλύτερης ποιότητας στύσεις.

Η εταιρεία αποδίδει αυτά τα αποτελέσματα στα συστατικά του Rhino Gold, ορισμένα από τα οποία είναι γνωστά και χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή κινεζική και αγιουρβέδικη ιατρική εδώ και αιώνες.

Σημείωση: Είτε ψάχνετε για κρέμα για στυτική δυσλειτουργία ή τζελ για στυτική δυσλειτουργία, να ξέρετε ότι πρόκειται για ακριβώς το ίδιο προϊόν!

Σχολιάστε