Βασικοί Κανόνες Ανδρισμού Και Εντύπωσης Στις Γυναίκες

Μόλις πρόσφατα οι άντρες άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι αυτό που θέλουν οι γυναίκες είναι να βλέπουν ένα πέος σκληρό στην στύση του, σαν αυτό που δείχνει η παρουσίαση του Titan Gel από την ιστοσελίδα μας.

Κάντε εντύπωση στις γυναίκες

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι άντρες αναζητούν τις τεχνικές φυσικής ενίσχυσης και διεύρυνσης του πέους για τρόπους βελτίωσης του εαυτού τους και τον τρόπο που ντύνονται, όλα σε μια προσπάθεια να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες και να έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή.

Ο εγκέφαλος παίζει καθοριστικό ρόλο στην ενεργοποίηση της σειράς φυσικών γεγονότων που προκαλούν στύση, ξεκινώντας από τα συναισθήματα σεξουαλικού ενθουσιασμού. Ορισμένα πράγματα μπορούν να επηρεάσουν τα σεξουαλικά συναισθήματα και να προκαλέσουν ή να επιδεινώσουν τη στυτική δυσλειτουργία.

Φυσική Ανδρική Ενίσχυση

Ένας βασικός τρόπος που επέλεξαν οι άνδρες να το κάνουν αυτό είναι μέσω των τεχνικών φυσικής ανδρικής ενίσχυσης. Αυτό οφείλεται επίσης εν μέρει στο ότι γίνεται όλο και περισσότερη συζήτηση πρόσφατα γύρω από το θέμα του μεγέθους του πέους και πώς μπορεί να επηρεάσει την ανδρική αυτοπεποίθηση και τι πραγματικά σημαίνει για τις γυναίκες.

Για παράδειγμα, οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να φτάσουν σε οργασμό με μεγαλύτερο μέγεθος πέους και ως εκ τούτου οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν στην πραγματικότητα ένα μεγαλύτερο μέγεθος επειδή ένα μεγαλύτερο πέος μπορεί να τους ευχαριστήσει πιο εύκολα και να τους δώσει αυτό που πραγματικά ποθούν, έναν οργασμό που κόβει το μυαλό.

Έτσι, τα τελευταία χρόνια, οι άνδρες έχουν δοκιμάσει κάθε είδους τρόπους για να βελτιώσουν το μέγεθος και τη δύναμη του πέους τους. Δυστυχώς όμως, πολλές από τις παλαιότερες μεθόδους είναι κάπως άβολες και κουραστικές στη χρήση. 

Όπως θα δούμε όμως, όλα έχουν αλλάξει αρκετά.

  • Οι περισσότεροι γνωρίζουν την αντλία μεγέθυνσης πέους. Η αντλία υποτίθεται ότι διευρύνει το πέος και το κάνει να φαίνεται σαν να ήταν ένα ή δύο εκατοστά μεγαλύτερο. Ωστόσο, η αντλία δεν δίνει μόνιμα αποτελέσματα και οδήγησε πολλούς άντρες σε εξάρτηση από αυτήν, ή ακόμη χειρότερα, μπορεί να οδηγήσει σε πληγή, αδύναμο και μερικές φορές ακόμη και μικρότερο μέγεθος πέους.
  • Τα κρεμαστά βάρη ήταν μια άλλη δημοφιλής επιλογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τεντώσει το πέος περισσότερο, για να έχει πιο μόνιμα αποτελέσματα από ό, τι με την αντλία. Αυτή η μέθοδος επίσης απέτυχε επειδή τα βάρη μπορεί να είναι αρκετά άβολα, ακόμη και επώδυνα, και το αποτέλεσμα είναι συνήθως ένα μακρύ αλλά λεπτό μέγεθος πέους. Ένα παχύτερο πέος είναι σημαντικό καθώς διεγείρει τις σημαντικές ζώνες ευχαρίστησης σε μια γυναίκα.
  • Τέλος τώρα, υπάρχει η συσκευή έλξης. Με τη συσκευή έλξης, τα προβλήματα του παρελθόντος, συμπεριλαμβανομένου του μικρού μεγέθους του πέους και η απόφαση για το τι πρέπει να γίνει, έχουν ξεπεραστεί και λυθεί πλήρως. Η δυνατότητα απόκτησης μεγαλύτερου μεγέθους πέους είναι τώρα πρακτικά εγγυημένη με μια απλή συσκευή που τεντώνει το πέος με αργό και σταθερό ρυθμό.

Η συσκευή έλξης σχεδιάστηκε από γιατρούς στην Ισπανία για να διευρύνει και να παχύνει το πέος, αναπτύσσοντας υγιή νέα κύτταρα ιστού στη διαδικασία. 

Ιατρική Κοινότητα Των Ουρολόγων

Καμία μέθοδος πριν από την εμφάνιση της συσκευής δεν γνώρισε ευρεία αποδοχή στην ιατρική κοινότητα των ουρολόγων και άλλων γιατρών που μαρτυρούν την ποιότητα των αποτελεσμάτων που είδαν οι ασθενείς τους από τη χρήση της συσκευής.

Τα αποτελέσματα μιας 6μηνης μελέτης της συσκευής έλξης έδειξαν ότι:

  • Μπορεί να διευρύνει μόνιμα το μέγεθος του πέους κατά 1-4 ίντσες
  • Προωθεί πληρέστερες, ισχυρότερες και μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις
  • Αυξάνει τη σεξουαλική ορμή και την ικανότητα να διατηρεί τον έλεγχο της εκσπερμάτωσης
  • Βελτιώνει τη γενική υγεία του πέους και βελτιώνει τη ροή του αίματος.
  • Αυξάνει τον αριθμό και την ποιότητα των σπερματοζωαρίων και προσθέτει άλλα σεξουαλικά οφέλη

Η συσκευή έλξης έχει επίσης αποδειχθεί πολύ επιτυχημένη τα λίγα χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκε προς πώληση στο Διαδίκτυο. Έκτοτε, έχει συζητηθεί ευρέως σε φόρουμ ανδρικής υγείας, σε ιστότοπους κριτικών και σε άλλες έρευνες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.

Ο Απλός Κανόνας

Η επιστήμη πίσω από τη συσκευή, μαζί με τα εξαιρετικά επιτυχημένα αποτελέσματά της, δείχνει έναν απλό κανόνα που λέει ότι το πέος μπορεί πραγματικά να διευρυνθεί και να βελτιωθεί μόνιμα.

Η ιατρική έρευνα απέδωσε πολλά για εκείνους τους άνδρες που θέλουν να βελτιωθούν και ένα νέο κύμα ισχυρού ανταγωνισμού μεταξύ των ανδρικών εταιρειών βελτίωσης έχει γεννηθεί για να αναπτύξει την καλύτερη συσκευή διεύρυνσης.

Σχολιάστε