Υγεία Ανδρών

Συχνά ακούμε ότι “Οι άνδρες συμβουλεύονται τους οικογενειακούς γιατρούς τους πολύ σπάνια από τις γυναίκες, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα και ασθένειες”. Έχουν φήμη ότι είναι φτωχοί ασθενείς, δυσανεξία στον πόνο ή δυσφορία. Προστίθενται σε αυτό φόβος, άρνηση και αμηχανία.

Πριν συνεχίσετε, σιγουρευτείτε ότι θα διαβάσετε για το καλύτερο δώρο που μπορεί να αποκτήσει ένας άνδρας στη ζωή του.

Αναφέρομαι στο Titan Gel και την καταπληκτική επίδραση που θα έχει στο πέος και την διάθεση σας για σεξ! Μάθετε επιτέλους ποια είναι η αλήθεια για το Titan Gel και αλλάξτε τις σεξουαλικές σας επιδόσεις μια για πάντα!

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι από νεαρή ηλικία οι άνδρες διδάσκονται να κρατούν ψηλά τα κεφάλια τους και να «σκληρύνουν».

Η αποδοχή του πόνου ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος θεωρείται ως μαρτυρία ότι είναι αδύναμη και απειλεί την αρσενική υπερηφάνεια. Φαρμακευτικά βότανα, χάπια διατροφής, θεραπευτικά φρούτα, διαλογισμό, γιόγκα, άσκηση έχουν βοηθήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Οι άντρες είναι αδιαμφισβήτητα χαριτωμένοι για να παρακολουθήσουν τη χειρουργική επέμβαση του γιατρού σε σύγκριση με τις γυναίκες.

Ενδεχομένως λόγω μιας ξεπερασμένης αίσθησης του στωϊσμού ή της υπερηφάνειας, πολλοί άντρες δεν θα αναζητήσουν ιατρική φροντίδα για τις ασθένειες τους μέχρι να επιδεινωθεί σοβαρά η φυσική τους κατάσταση.

Προφανώς αυτό δεν είναι λογικό, όμως οι άνδρες εξακολουθούν να αποφεύγουν τον γιατρό εκτός από τις περιόδους που δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση. Ας εξετάσουμε μερικούς από τους λόγους σε αυτό το άρθρο.

Παραδοσιακός Ρόλος: Ένας λόγος για τον οποίο οι άνδρες δεν παρακολουθούν το γιατρό είναι επειδή παραδοσιακός ρόλος των γυναικών είναι να φέρνουν τα παιδιά στο γιατρό και να φροντίζουν για την υγεία των παιδιών », αναγνωρίζει.« Αυτή η σχέση μεταξύ μητέρας και παιδιού θα μπορούσε να αποκλείσει τους άνδρες από την εξοικείωση με τη χειρουργική επέμβαση. “Έρχεται κάτω σε ένα θέμα conditioning που θα μπορούσε να πάρει μια άλλη γενιά για να επιλύσει, λέει.

Στωϊσμός: Αντρικά χαρακτηριστικά όπως η επιθετικότητα, ο στωικισμός, η ανταγωνιστικότητα και η συναισθηματική διατήρηση ως εμπόδια που εμποδίζουν τους άνδρες να φροντίζουν σωστά την υγεία τους. Η άκαμπτη στωική στάση των ανδρών συμβάλλει σε ορισμένες σωματικές και ψυχικές διαταραχές που οι άντρες βιώνουν δυσανάλογα

Αντικατάσταση και Fatalism: Η ανικανότητα των ανδρών να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας μπορεί να αποδοθεί σε ένα συνδυασμό ματαίωσης και μοιρολατρισμού. Οι άνδρες δεν θέλουν να «ψάξουν» για ιατρικά προβλήματα σε περίπτωση που είναι αυτό που βρίσκουν. Θα προτιμούσαν να αναζητούν συμβουλές υγείας από φίλους ή με ανάγνωση.

Έλλειψη εξοικείωσης: Βασικά, είναι πάντα οι γυναίκες, οι οποίες συνήθως έρχονται σε επαφή με τους γιατρούς, μεταξύ γυναικολογικής παρακολούθησης ή για να κάνουν τεστ νωτιαίου μυελού και φέρνουν άρρωστα παιδιά στη χειρουργική επέμβαση. Οι άνδρες, από την άλλη πλευρά, είναι πιο ανήσυχοι. Η έλλειψη εξοικείωσης με το γιατρό τους είναι επίσης ένας παράγοντας που καταστέλλει την παρουσία των ανδρών στην κλινική.

Όριο πόνου: Ένας λόγος για τον οποίο οι άνδρες και οι γυναίκες ανταποκρίνονται στους γιατρούς τόσο διαφορετικά μπορεί να έγκειται στις διαφορετικές αντιδράσεις τους στον ίδιο τον πόνο. Οι άνδρες και οι γυναίκες εμφανίζουν σαφώς διαφορετικά όρια πόνου και αυτό επηρεάζει τόσο τον τρόπο αντιμετώπισης του πόνου όσο και τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνονται στη θεραπεία.

Έρευνες έχουν δείξει ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν φυσικοί λόγοι για τους οποίους το στερεότυπο των ανδρών να είναι σαν τα μωρά για τον πόνο σε σύγκριση με τις γυναίκες μπορεί να είναι αλήθεια. Φαίνεται ότι οι γυναίκες συνήθως αναφέρουν ότι αισθάνονται πολύ υψηλότερα επίπεδα πόνου από ό, τι οι άνδρες, πράγμα που σημαίνει ότι ένα ή το άλλο φύλο δεν αντιπροσωπεύει αληθινά τις πραγματικές τους εμπειρίες πόνου.

Λιγότερο Προσοχή: Γενικά οι κλινικές και τα νοσοκομεία είναι αρκετά γυναικεία. Πιο συχνά νοσοκομεία και κλινικές δεν αισθάνονται σαν «φιλικά προς τα αρσενικά» μέρη, προκαλώντας τους άνδρες να αποφεύγουν ακόμη περισσότερο από την επίσκεψη στο γιατρό εντελώς. Έτσι, το αίσθημα της αγανάκτησης τους απαγορεύει να επισκεφθούν τέτοιους τόπους.

Φαίνεται ότι υπάρχουν μεταβολικές διαφορές μεταξύ του τρόπου με τον οποίο οι άνδρες και οι γυναίκες ασχολούνται με αυτά τα φάρμακα. Μπορεί να έρθει μια μέρα όταν η επιλογή ενός φαρμάκου για το πόνου βασίζεται, τουλάχιστον εν μέρει, στο σεξ του ασθενούς ».

Ανικανότητα πριν το Titan Gel: Αυτό αποδίδεται σε ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας που τους απαγορεύει να επισκέπτονται τους GP τους. Δύο κύριοι λόγοι: Η ελλιπής ή καμία γνώση γι ‘αυτό ΚΑΙ η αμηχανία που προκαλείται λόγω αυτής είναι οι κύριοι λόγοι πίσω από αυτό.

Έτσι, προσπαθήστε να εξαλείψετε αυτές τις αδυναμίες από σας, ελέγξτε τακτικά στις κλινικές. Σαφώς τα οφέλη από την επίσκεψη στις κλινικές υπερτερούν της πιθανότητας οποιασδήποτε ασθένειας. Σκεφτείτε πάλι … Πηγαίνουμε με τον σωστό δρόμο;

“Αν ήξερα ότι επρόκειτο να ζήσω τόσο καιρό, θα είχα φροντίσει καλύτερα τον εαυτό μου.” – John Morton

Διαβάστε Στο Ιστολόγιο Μας

Οι Άνδρες Και Η Candida – Οι άνδρες είναι πιο ευαίσθητοι στον Candida Albicans, που είναι ένας τύπος μύκητα που προκαλεί μυκητιασικές μολύνσεις. Ορισμένοι παράγοντες μπορεί να σας κάνουν πιο ευαίσθητους σε αυτόν τον μύκητα, όπως: άγχος, ορισμένοι τύποι φαρμάκων, χρήση αλκοόλ ή τραυματισμός στο πέος.

Διαβάστε Επίσης