Ο Γρηγορότερος Τρόπος Για Να Αυξηθεί Το Μέγεθος Του Πέους

Η απόδοση στο κρεβάτι και το μέγεθος του πέους είναι δύο πράγματα που συχνά περνούν από το μυαλό ενός άνδρα. Τα θέματα αυτά δεν είναι όμως εντελώς φυσικά. Είναι επίσης δύο από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζουν την αυτοεκτίμηση ενός άνδρα.

Η έλλειψη σε ένα από τα δύο μπορεί γρήγορα να σημάνει καταστροφή για τις στενές σχέσεις και είναι σίγουρα δύσκολα θέματα που πρέπει να βγουν στην επιφάνεια.

Η καλύτερη επιλογή μέχρι τώρα είναι το Rhino Gold Gel, το οποίο μπορεί να απογειώσει την libido σας μέσα σε λίγα λεπτά από την εφαρμογή. Σίγουρα πρόκειται για το καλύτερο προϊόν ανδρικής βελτίωσης στην Ελλάδα για το 2022 αλλά και το 2023.

Τρόπος Για Να Αυξηθεί Το Μέγεθος Του Πέους

Στο παρελθόν, τα προβλήματα με το μέγεθος του πέους αγνοούνταν ως επί το πλείστον και οδηγούσαν σε πολλά συζυγικά προβλήματα, ακόμη και σε διαζύγια. Οι άνδρες που αποφάσιζαν να κάνουν κάτι για το μικρό μέγεθος του πέους ή την κακή σεξουαλική λειτουργία συχνά βρίσκονταν με λίγες έως καθόλου επιλογές.

Ενώ οι περισσότερες γυναίκες θα ορκιστούν ότι ένα μικρό πέος μπορεί ακόμα να κάνει τη δουλειά του, ο ανδρικός εγωισμός δεν θα πάρει ποτέ στα σοβαρά αυτή την κατάσταση. Ένας άντρας με μεγάλο πέος αισθάνεται σαν πραγματικός άντρας, επιθυμεί το σεξ πιο συχνά και απολαμβάνει καλύτερο σεξ και αίσθηση από το πρόσθετο μέγεθος που έχει.

Στον σημερινό κόσμο της ανδρικής αυτοβελτίωσης, έχει υπάρξει τεράστια αύξηση στους τρόπους ενίσχυσης και αύξησης του μεγέθους του πέους και της σεξουαλικής ικανότητας (βλέπε Titan Gel). Περισσότερο από ποτέ, φαίνεται ότι οι άνδρες αναζητούν τις απλούστερες και νεότερες μεθόδους για να αποκτήσουν επιπλέον μέγεθος. Οι διάφορες μέθοδοι χωρίζονται σε δύο απλές κατηγορίες: αυτές που λειτουργούν και αυτές που δεν λειτουργούν.

Μέθοδοι διεύρυνσης πέους που ΔΕΝ λειτουργούν

Πρώτα ας ξεφορτωθούμε αυτές που δεν λειτουργούν. Μέθοδοι όπως οι αντλίες, οι κρέμες, τα έλαια, τα χάπια και τα επιθέματα δεν θα αυξήσουν μόνιμα το μέγεθος του πέους. Πρόκειται είτε γενικά για συμπληρώματα διατροφής είτε για τοπικά έλαια που θα δώσουν μόνο προσωρινά μεγαλύτερες στύσεις.

Και μην ξεγελιέστε από τις αντλίες πέους, κάνουν ακριβώς αυτό που προτείνουν, και αυτό είναι να αντλούν περισσότερο αίμα στο πέος ώστε να φαίνεται μεγαλύτερο. Και πάλι, δεν υπάρχει πραγματική αύξηση του μεγέθους.

Μέθοδοι διεύρυνσης πέους που ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Οι μέθοδοι που λειτουργούν περιλαμβάνουν δύο κύριες μεθόδους που κάθε άνδρας πρέπει να εξετάσει.

Ενώ ορισμένοι άνδρες είναι καλά προικισμένοι, θα μπορούσαν ακόμα να επωφεληθούν από τις φυσικές ασκήσεις διεύρυνσης πέους. Για άλλους, αρκετές από αυτές τις ασκήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσουν μήκος και πάχος στο πέος, ενώ άλλες προωθούν τη δύναμη και τη συνολική υγεία του πέους ως τα κύρια οφέλη τους.

Μπορούν όμως οι ασκήσεις να αυξήσουν πραγματικά το μέγεθος του πέους; Η ανατομία λέει ότι το μέγεθος του πέους είναι άμεσα αποτέλεσμα της γενετικής. Το πέος δεν είναι επίσης ένας μυς, γι’ αυτό και πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κανένας πιθανός τρόπος να γίνει μεγαλύτερο, εκτός φυσικά από εκείνους που το έχουν κάνει πραγματικά.

Σε κάθε δεδομένο σημείο, το μέγεθος του πέους περιορίζεται επί του παρόντος στην ποσότητα αίματος που μπορεί να το γεμίσει. Ωστόσο, υπάρχουν βήματα που μπορούν να κάνουν οι άνδρες για να αναπτύξουν το μέγεθός τους και έτσι να απολαμβάνουν καλύτερο σεξ και υψηλότερη αυτοεκτίμηση.

Η άσκηση του πέους λειτουργεί επειδή διεγείρει τους εσωτερικούς ιστούς του πέους. Ακριβώς όπως οι γιατροί χρησιμοποιούν την τεχνική της έλξης για να βοηθήσουν τους ασθενείς τους να τεντώσουν νέους ιστούς καθώς αναρρώνουν από χειρουργική επέμβαση, ο ιστός του πέους και επομένως το μέγεθος του πέους μπορεί επίσης να μεγεθυνθεί με φυσικό τρόπο.

Οι περιοχές που είναι γνωστές ως Corpora Cavernosum και Corpus Spongiosum είναι οι κύριοι θάλαμοι του πέους που γεμίζουν με αίμα κατά τη διάρκεια της στύσης. Αυτοί οι σημαντικοί χώροι μπορούν να αυξηθούν σε μέγεθος και δύναμη μέσω ειδικών, στοχευμένων ασκήσεων.

Οι προπονήσεις σας για τη διεύρυνση του πέους θα ενδυναμώσουν και θα επεκτείνουν αυτούς τους ιστούς για να συγκρατούν περισσότερο αίμα, αλλά και θα τεντώσουν αυτούς τους ιστούς, αναπτύσσοντας υγιή νέα κύτταρα ιστού κατά τη διαδικασία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια μόνιμη αύξηση του μεγέθους του πέους, της δύναμης, της αίσθησης και της αντοχής.

Μια Ταχύτερη Εναλλακτική Λύση Είναι Η Συσκευή Έλξης Πέους

Οι άνδρες που θέλουν ακόμη πιο γρήγορα αποτελέσματα συχνά επιλέγουν την άλλη και νεότερη μέθοδο διεύρυνσης του πέους που πραγματικά λειτουργεί: τη συσκευή έλξης πέους. Η συσκευή διεύρυνσης πέους κάνει ακριβώς ό,τι και οι ασκήσεις, χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσετε μια ρουτίνα άσκησης για παρόμοια, αλλά ταχύτερα αποτελέσματα.

Η συσκευή έλξης είναι μια νέα εξέλιξη στον τομέα της φυσικής ανδρικής βελτίωσης που μας έρχεται από την ιατρική κοινότητα. Ένα έντονα ερευνημένο και δοκιμασμένο εργαλείο, ωστόσο, οι συσκευές έλξης που διατίθενται στο Διαδίκτυο προσφέρουν ποιότητα και έναν ευκολότερο τρόπο για μόνιμη αύξηση του μεγέθους από ό,τι οι ασκήσεις μόνο.

Η συσκευή γίνεται όλο και πιο δημοφιλής λόγω των αποτελεσμάτων της στον ιατρικό κόσμο. Έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία ξανά και ξανά από ανθρώπους που αναρρώνουν από ακριβή χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης πέους και πιο πρόσφατα από ανθρώπους που τη χρησιμοποιούν στο σπίτι τους για να αυξήσουν το μέγεθος του πέους με φυσικό τρόπο.

Η συσκευή είναι μικρή και είναι καλύτερο να φοριέται για 6 έως 8 ώρες την ημέρα, ταιριάζει σε οποιοδήποτε μέγεθος πέους, μπορεί να φορεθεί αθέατα κάτω από χαλαρά ρούχα και μπορεί επίσης να συνδυαστεί με ασκήσεις για ακόμη μεγαλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα.

Η συσκευή άρχισε να χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τους ασθενείς μετά τη χειρουργική επέμβαση πέους να εξομαλύνουν και να διατηρήσουν τα κέρδη που πέτυχαν κατά τη χειρουργική επέμβαση. Από τότε, η συσκευή έλξης έχει αποκτήσει την κυριαρχία της στη βιομηχανία διεύρυνσης πέους ως ο ταχύτερος τρόπος για μόνιμη αύξηση του μεγέθους. Εκτός από ένα μεγαλύτερο πέος, η συσκευή φέρνει επίσης αυξημένη ροή αίματος στην περιοχή του πέους, σκληρότερες στύσεις, αυξημένη σεξουαλική αντοχή και αίσθηση.

Η συσκευή έχει διαφημιστεί ιδιαίτερα για την ανώδυνη διαδικασία διεύρυνσης πέους, την ευκολία χρήσης και τα γρήγορα αποτελέσματα.

Ίσως το πιο σημαντικό, ωστόσο, η συσκευή έχει θεωρηθεί ως μια πιο υγιεινή και ασφαλής εναλλακτική λύση σε σχέση με την υποβολή σε μια πολύ πιο δαπανηρή χειρουργική επέμβαση. Στην πραγματικότητα, η τιμή των περισσότερων συσκευών έλξης είναι μικρότερη από ό,τι πληρώνει κανείς μόνο για την πρώτη διαβούλευση για τη χειρουργική επέμβαση.

Χειρουργική Επέκταση Πέους

Η χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης πέους είναι η πιο κοινή χειρουργική επέμβαση για τους άνδρες. Μπορεί να γίνει με μερικούς διαφορετικούς τρόπους, αλλά ο πιο συνηθισμένος είναι μια διαδικασία που ονομάζεται «εμφύτευση φουσκωτής πρόσθεσης πέους».

Αυτός ο τύπος χειρουργικής επέμβασης υπάρχει από τη δεκαετία του 1950. Αρχικά αναπτύχθηκε για να βοηθήσει τους άνδρες που είχαν βιώσει κάποιο είδος τραύματος ή τραυματισμού στο πέος τους, αλλά γρήγορα έγινε δημοφιλές μεταξύ εκείνων που ήθελαν να αυξήσουν το μέγεθός τους.

Η πρώτη εμφύτευση φουσκωτής πρόσθεσης πέους έγινε από Γάλλο χειρουργό το 1968 και η πρώτη επιτυχημένη έγινε το 1973.

Η επέμβαση διαρκεί συνήθως περίπου μία ώρα και γίνεται με γενική αναισθησία. Ο γιατρός θα κάνει μια τομή στη βουβωνική χώρα σας και στη συνέχεια θα εισάγει δύο σωλήνες στο σώμα σας που θα ανεβαίνουν στο πέος σας. Ο ένας σωλήνας θα φουσκώσει με φυσιολογικό ορό όταν θέλετε να διασταλεί, ενώ ο άλλος θα ξεφουσκώσει όταν θέλετε να συρρικνωθεί ξανά προς τα κάτω.

Σχολιάστε