Γυναικομαστία – Η Λύση Στα Υπερ-Αναπτυγμένα Αντρικα Στήθη

Η γυναικομαστία επηρεάζει περίπου το 40% έως το 60% των ανδρών, καθώς και αρκετούς εφήβους. Πολλοί άνδρες αποφεύγουν το κολύμπι ή τις αθλητικές δραστηριότητες επειδή έχουν λίπος στο στήθος τους που το κάνει να μοιάζει σαν να έχουν στήθη. Η γυναικομαστία είναι μια κατάσταση στην οποία σχηματίζεται σταθερός ιστός μαστού σε αρσενικά, προκαλώντας ανάπτυξη μιας διεύρυνσης της θωρακικής περιοχής. Η γυναικομαστία μπορεί να επηρεάσει ένα θωρακικό ή και τα δύο.

Ανακαλύπτεται συνήθως κατά την έναρξη της εφηβείας. Δεν υπάρχει γνωστή αιτία, παρόλο που ορισμένα φάρμακα και ιατρικά προβλήματα έχουν συνδεθεί με την ανάπτυξη του μαστού.

Εάν είστε ένας άνθρωπος που είναι συνειδητός για ένα υπερβολικά αναπτυγμένο στήθος, η χειρουργική επέμβαση μείωσης του μαστού μπορεί να είναι η λύση σας. Το μέγεθος των μαστών μειώνεται με υπερηχητική λιποαναρρόφηση και εκτομή για την απομάκρυνση της περίσσειας αδενικού ιστού. Σε ακραίες περιπτώσεις, η περίσσεια του δέρματος μπορεί να αφαιρεθεί. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο επίπεδες, σταθερότερες και καλυτέρες στο στήθος.

Ο Δρ Delgado ειδικεύεται στη γυναικομαστία σε όλη την περιοχή Oakland, Santa Rosa και Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας. Σχολιάζει, “Η γυναικομαστία μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής σας. Οι ασθενείς μου δεν είναι πλέον αυτοσυνείδητοι ή αμήχανοι για να βγάλουν το πουκάμισό τους στο κοινό ή να ασκούν οποιαδήποτε δραστηριότητα που αποφεύγουν”.

Η χειρουργική επέμβαση μπορεί να διαρκέσει από 3 έως 4 ώρες ανάλογα με την πολυπλοκότητα της διαδικασίας. Η χειρουργική επέμβαση μείωσης του μαστού είναι μια διαδικασία εξωτερικής παραμονής που εκτελείται με γενική αναισθησία. Θα μπορείτε να ξεκουραστείτε μετά από τη χειρουργική σας επέμβαση στην άνεση του σπιτιού σας.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση γυναικομαστίας, οι ασθενείς εμφανίζουν συνήθως ελαφρά μώλωπα, οίδημα και ευαισθησία. Συνιστάται να ξεκουραστείτε για το υπόλοιπο της ημέρας μετά τη χειρουργική επέμβαση και να περιορίσετε τη δραστηριότητά σας για μερικές ημέρες. Μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σε 5 έως 7 ημέρες αποφεύγοντας τις επίπονες δραστηριότητες για δύο έως τρεις εβδομάδες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μας εδώ και τοποθετήστε την σελίδα μας στα αγαπημένα σας.

Σχολιάστε