Τι Αισθάνεται Η Γυναίκα Σας Ενώ Καταπολεμάτε Την Ανικανότητα

Λόγω του συναισθηματικού πόνου που σχετίζεται με την ανικανότητα, είναι κοινό για τους άντρες να κάνουν δικαιολογίες ή να αποφεύγουν σεξουαλικές καταστάσεις με τους συνεργάτες τους σε μια προσπάθεια να ξεχάσουν την κατάσταση. Είτε σκόπιμα είτε ακούσια, αυτές οι ενέργειες μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να αισθάνεται ανεπαρκής μέσα στη σχέση, που συχνά οδηγεί σε απόρριψη, μοναξιά και κατάθλιψη.

Ορισμένες γυναίκες φοβούνται ότι δεν είναι πλέον ελκυστικές για τον σύντροφό τους ή ότι ο σύντροφός της δεν την αγαπά πια ούτε ότι η στάση του είναι αποτέλεσμα κάτι που μπορεί να έχει κάνει. Άλλοι μπορεί να ανησυχούν: “Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη σχέση μας;” Ή, “Έχει μια υπόθεση;” Έτσι, η αποτυχία ενός ανθρώπου να μεταδώσει την κατάστασή του μπορεί να συμβάλει σε συναισθήματα άγχους ή κατάθλιψης στον σύντροφό του ή να την οδηγήσει να εκφράσει οργή και απογοήτευση.

Μερικές φορές ένας συνδυασμός σωματικών και ψυχολογικών προβλημάτων προκαλεί στυτική δυσλειτουργία. Για παράδειγμα, μια μικρή σωματική πάθηση που επιβραδύνει τη σεξουαλική σας ανταπόκριση μπορεί να προκαλέσει άγχος για τη διατήρηση της στύσης. Το συνακόλουθο άγχος μπορεί να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία ή να την επιδεινώσει.

Μετά την αρχική ανησυχία ότι κάτι συμβαίνει με τη σχέση, μια γυναίκα μπορεί να μετατρέψει την απογοήτευση και την απογοήτευσή της σε θυμό στον σύντροφό της – ειδικά αν δεν επικοινωνούν καλά.

Πιθανότατα, Η Αντίδραση Είναι Αυτοκαταστροφή

Ένα άλλο έντονο συναίσθημα που συχνά αισθάνονται οι συνεργάτες των ανίκανων ανδρών είναι ο φόβος ότι μπορεί να είναι σωματικά άρρωστοι. Μετά από όλα, είναι γενικά γνωστό ότι περίπου 85-90 τοις εκατό των προβλημάτων στύσης προκαλούνται από μια υπάρχουσα ιατρική κατάσταση. Παρά την ανησυχία τους, πολλές γυναίκες είναι απρόθυμες να προτείνουν ότι ο σύντροφός τους θα δει έναν γιατρό. Μερικές φορές, και οι δύο σύντροφοι βλέπουν γιατρό. Μερικές φορές, και οι δύο εταίροι αποφεύγουν το ζήτημα εντελώς και προσποιούνται ότι όλα είναι καλά. Αυτή η στάση μπορεί να εντείνει τον θυμό ή την κατάθλιψη.

Ορισμένες γυναίκες είναι ειλικρινά ευτυχείς για την ανικανότητα – ευτυχείς που δεν «έχουν να κάνουν σεξ» πια. Η μυστική τους ανακούφιση, ωστόσο, μπορεί να συνοδεύεται από ενοχή στην αίσθηση αυτού του τρόπου ή στην αίσθηση ανεπάρκειας, επειδή δεν απολαμβάνουν τη σεξουαλική επαφή.

Τα συναισθήματα μιας γυναίκας σχετικά με την ανικανότητα του συντρόφου της μπορεί να είναι σύνθετα. Και μην ξεχνάτε ότι ο άνδρας σύντροφος περνάει με παρόμοια δυνατά συναισθήματα. Εάν είχατε κάποια από αυτά τα συναισθήματα, θυμηθείτε ότι τέτοια συναισθήματα είναι φυσιολογικά και ότι οι περισσότερες γυναίκες που ασχολούνται με την ανικανότητα θα τις βιώσουν. Αναγνωρίστε τα. Καταλάβετε ότι δεν είστε μόνοι και δεν είστε ασυνήθιστοι. Υπάρχουν 30 εκατομμύρια συνεργάτες ανίσχυρων ανδρών!

Το πραγματικό ερώτημα είναι πώς να αποδυναμώσετε αυτά τα συναισθήματα μέσα στη σχέση σας, ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε την ίδια την ανικανότητα. Πώς αντιμετωπίζετε με διακριτικό τρόπο το θέμα της ανικανότητας χωρίς να προκαλέσετε περισσότερο πόνο ή αμηχανία; Ο τόπος για να ξεκινήσετε είναι μαζί σας. Με πνεύμα φιλικής συνεργασίας, πρέπει να ζητήσετε υποστήριξη από το συνεργάτη σας για την επίλυση του προβλήματος.

Μια απλή δήλωση, “Έχω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι να βοηθήσετε στην επίλυσή του”, προφανώς τον αποβάλλει από την άμυνα και προωθεί την προσεκτική ακρόαση. Μεταφράστε τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας σε σύντομες προτάσεις. Παράδειγμα: «Αισθάνομαι μοναξιά και θέλω περισσότερη αγάπη». Δηλώσεις που ξεκινούν με “Αισθάνομαι…” ενθαρρύνουν την ανοιχτή ανταλλαγή συναισθημάτων, είναι μη απαιτητικές και πρέπει να γίνονται αποδεκτές από τον σύντροφό σας.

Τα Ζευγάρια Που Μπορούν Να Μιλήσουν Ανοιχτά Έχουν Πλεονέκτημα

Η ανταλλαγή φόβων και ανησυχιών είναι ένα πρώτο βήμα προς το να αισθάνεσαι καλύτερα. Το να μαθαίνεις να γελάς τον εαυτό σου είναι άλλο. Αποφασίστε εάν είστε και οι δύο παρακινημένοι να επιλύσετε το πρόβλημα. Αφού έχετε μιλήσει, μπορείτε να βρείτε, προς έκπληξή σας, ότι και οι δύο είστε ικανοποιημένοι με τα πράγματα όπως είναι.

Αλλά αν και οι δύο επιθυμείτε μια σεξουαλική σχέση που περιλαμβάνει συνουσία, το επόμενο βήμα σας είναι να πάρετε καλές πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές σας για θεραπεία. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το γιατρό σας μαζί. Ανεξάρτητα από τα σύνθετα συναισθήματα που προκαλούν η ανικανότητα τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες, ο καλύτερος τρόπος για να διευθετήσετε τα συναισθήματα, να ηρεμήσετε τους φόβους και να λύσετε την ανικανότητα είναι να εξετάσετε ως ζευγάρι τις επιλογές σας για αποτελεσματική θεραπεία. Επιτυχής θεραπεία είναι διαθέσιμη.

Και η πιο συνηθισμένη θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία είναι η χρήση του Titan Gel, το οποίο μπορεί να κάνει τη στύση σας μεγαλύτερη και μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή σας στο μέγιστο. Απλά η χρήση ενός απλού φαρμάκου, ασφαλούς, εύκολης και αποτελεσματικής χρήσης, μπορεί να οδηγήσει και πάλι τη σχέση σας με τον σύντροφό σας σε ένα γόνιμο μονοπάτι.

Σχολιάστε