Βασικές Συμβουλές Για Φροντίδα Προσώπου Και Ξύρισμα Αντρικό

Εάν είστε 50 ετών και έχετε ξυρίσει το πρόσωπό σας από τότε που αρχίζετε να μεγαλώνετε μια γενειάδα έχετε τραβήξει μια λεπίδα ξυραφιού πέρα ​​από το πρόσωπό σας πάνω από 9000 φορές…

Ναι, αυτό το πολύ ξύρισμα και τραβώντας το δέρμα σας σε συνδυασμό με τους ερεθισμούς, οι εγκοπές και οι περικοπές προσδίδουν σημαντική ανάγκη για φροντίδα και επισκευή του δέρματος. Η περικοπή σε κάποια μετά το ξύρισμα δεν πρόκειται να κάνει ούτε το τέχνασμα.

“Το δέρμα των ανδρών είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό των γυναικών”, σύμφωνα με τον Susan Siegenthaler, διευθυντή έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων για το Wildcrafted Herbal Products, Sydney, Australia. “Το γεγονός είναι ότι το δέρμα των ανδρών είναι παχύτερο και πιο παχύρρευστο από τις γυναίκες και πρέπει να παρουσιάσει σημαντικό ερεθισμό από το καθημερινό ξύρισμα”.

Η Susan επιμένει ότι «δεν χρειάζεται να ξεπεράσουμε το σκάφος και να περάσουμε ώρες περνώντας μέσα από σύνθετα σκεύη φροντίδας του δέρματος για να διατηρήσουμε το δέρμα των ανδρών να κοιτάζει και να αισθάνεται υπέροχα» Τρία απλά βήματα που ακολουθούν πιστά μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την εμφάνιση, υγεία και ζωτικότητα”.

1. Καθαρισμός του δέρματός σας πριν το ξύρισμα:

“Κατ ‘αρχάς, πετάξτε το παραδοσιακό σαπούνι – είναι πολύ σκληρό, στεγνώνει το δέρμα και είναι γεμάτο συνθετικές χημικές ουσίες που δεν κάνουν τίποτα θετικό για το δέρμα σας. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό για να πλύνετε το πρόσωπό σας και αντί να χρησιμοποιήσετε σαπούνια, gel για την απομάκρυνση των κηλιδωμένων ελαίων και ακαθαρσιών από το δέρμα που δεν αφαιρεί το φυσικό προστατευτικό όξινο μανδύα », λέει η Susan:« Δοκιμάστε ένα απαλό απολέπισης όπως το Gel Rejuvenation Skin από Wildcrafted Herbal Products που περιέχει βότανα, αιθέρια έλαια και άλλα συστατικά να καθαρίσετε βαθιά τους πόρους, να προωθήσετε την κυκλοφορία του αίματος και να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος “.

2. Ξύρισμα

Η Susan προτείνει: “Ξυρίστε αμέσως μετά το πλύσιμο του προσώπου σας, γιατί το ζεστό νερό κάνει τα μπουκάλια σας μαλακά και πιο εύκολο να ξυριστούν. Οι παραδοσιακές κρέμες ξυρίσματος τείνουν να είναι σκληρές στο δέρμα και δεν ωφελούν το δέρμα.

Θεραπεία Αντικατάστασης Αρσενικής Ορμόνης: Andropause

Τα οφέλη από την αντικατάσταση της σκληρής κρέμας ξυρίσματος σας με μια φυσική εναλλακτική λύση, όπως το Βιταζινιστικό Ξυρίσματος Ξυρίσματος που αναπτύχθηκε για τα Wildcrafted Herbal Products, είναι ότι όχι μόνο λιπαίνετε το δέρμα για να βοηθήσετε στο ξύρισμα, αλλά προσθέτετε ζωτικά θρεπτικά συστατικά και έλαια που απορροφώνται από το δέρμα.

Τα έλαια και τα εκχυλίσματα βοτάνων που περιέχονται στα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπουν τις εγκοπές και τις περικοπές και να απαλύνουν το δέρμα αποτρέποντας το εξάνθημα στο ξύρισμα, ενώ παράλληλα θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα ».

3. Τόνος και υγρασία

Η Susan επιμένει ότι: “Η τόνωση και η ενυδάτωση είναι κρίσιμη για τους άνδρες. Η διαδικασία ξυρίσματος ερεθίζει και τονώνει το δέρμα και το αφήνει αρκετά ευάλωτο”. “Η τόνωση κλείνει τους πόρους, αποτρέποντας την απώλεια υγρασίας και την εισβολή των ρύπων και των βακτηρίων“, εξηγεί η Susan. Οι φόρμουλες των λοσιόν τόνωσης μας έχουν σχεδιαστεί για να αποκαθιστούν το κανονικό pH του δέρματος και να αποτρέψουν την αφυδάτωση του δέρματος.

Τέλος, μια κρέμα ενυδάτωσης όπως το Ginseng Hydrator for Men είναι ιδανική για να βοηθήσει στην αποκατάσταση και να δώσει πίσω στο δέρμα το τι ξυρίσματος παίρνει έξω. Είναι απαραίτητο για κάθε άνθρωπο που νοιάζεται για την υγεία του δέρματός του.

Σχολιάστε