Ερωτικά Παιχνίδια Μόνο Για Άντρες Στο Κρεββάτι

Όταν πρέπει να παίξετε μόνοι σας, εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να βάλετε στο θησαυρό σας δίπλα στο κρεβάτι.

Ένα από τα πιο βασικά παιχνίδια αυνανισμού είναι το μανίκι του πέους. Πρόκειται για μανίκια γεμάτα γέλη που σύρετε εμπρός και πίσω κατά μήκος του πέους σας με λίγο λιπαντικό. Αυτά προσομοιώνουν την αίσθηση του κόλπου ή του πρωκτού καθώς κλείνετε τα μάτια σας και φαντάζεστε. Και χωρίς την εμπλοκή του χεριού.

Αυτά τα μανίκια διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη και υφές, οπότε μάλλον θα πρέπει να δοκιμάσετε μερικά πριν μάθετε ότι ταιριάζει στο λογαριασμό. Αυτά με υφές στο εσωτερικό μπορεί να είναι φανταστικά και μπορούν να προσθέσουν σε εσάς και τη σεξουαλική δραστηριότητα του συντρόφου σας, δημιουργώντας μια ευκολότερη κίνηση εμπρός και πίσω για έναν κουρασμένο καρπό.

Μπορεί Να Εκπλαγείτε Ευχάριστα

Για μια συναρπαστική εμπειρία αυνανισμού, έχει να κάνει με τις αντλίες πέους. Αν και αυτά συνήθως αναφέρονται ως τρόποι μεγέθυνσης του πέους, αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα για το οποίο είναι καλό. Αυτό που κάνει είναι να δημιουργήσει μια τεράστια ποσότητα αναρρόφησης ισοδύναμη με την καλύτερη συμπαράσταση που έχετε λάβει ποτέ στη ζωή σας.

Με την άντληση του αέρα από το θάλαμο όπου τοποθετείται το πέος, υπάρχει ένα κενό που στέλνει κάθε ίντσα του δέρματος σε ένα ευαίσθητο maelstrom ευχαρίστησης. Το πέος σπρώχνει και η τελική απελευθέρωση είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να αναρωτιέστε αν χρειαζόταν ποτέ κάποιον άλλο. (Απλά αστειεύομαι)

Αντλίες πέους μπορεί να είναι δύσκολο αν δεν είστε προσεκτικοί και κυρίως αν δεν ψάχνετε για Titan Gel skroutz. Μην πιέζετε πολύ σκληρά, ή μπορείτε να καταλήξετε με κάτι σαν hickey στο πέος σας. Μετακίνηση προς τα εμπρός και προς τα πάνω και προς τα πίσω…

Δεν είναι μόνο το να κάνουμε το πέος μεγαλύτερο για να δημιουργήσουμε μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, αλλά επίσης να σκεφτούμε τη ροή του αίματος στο άκρο του πέους.

Όταν το αίμα κινείται μέσω του πέους, τότε γίνεται πιο ευαίσθητο. Και τότε είναι εύκολο να απελευθερώσετε έναν οργασμό καθώς αυξάνεται η ευαισθησία. Για να κάνετε τον εαυτό σας να διαρκέσει λίγο περισσότερο, προτείνονται δαχτυλίδια πέους.

Αυτά διακόπτουν προσωρινά τη ροή του αίματος προς την κεφαλή του πέους έτσι ώστε να μην αισθάνεστε τόσες από τις αισθήσεις ώθησης. Εκτός από το ότι σας κρατάει «δροσερούς», βοηθά επίσης να τονώσετε τον σύντροφό σας με καλά τοποθετημένα κουμπιά και υφές. Αυτό σας βοηθά να συγκρατήσετε έναν οργασμό για πολύ περισσότερο χρόνο από ό, τι θα μπορούσατε να καταλήξετε και καταλήγει σε μια απελευθέρωση που είναι πιο έντονη από ό, τι θα πίστευες ποτέ και θα απαλλαγείτε εύκολα από την πρόωρη εκσπερμάτωση με τον καιρό.

Αυτά είναι σίγουρα διασκεδαστικά πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε πριν την αναζήτηση Titan Gel skroutz. Και ενώ μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνοι σας, μερικές φορές είναι πιο διασκεδαστικό να παίζετε με κάποιον άλλο. Εάν απολαμβάνετε κάτι, ποιος ξέρει τι μπορεί να νιώσει ο σύντροφός σας;

Χαλαρώστε Τους Φόβους Σας

Οι περισσότεροι άντρες δεν καταλαβαίνουν τη δύναμη της διέγερσης του προστάτη. Η χρήση πρωκτικών παιχνιδιών για να βοηθήσετε τον οργασμό σας είναι ένας άλλος τρόπος για να ενισχύσετε την εμπειρία σας. Τα βύσματα και τα σφαιρίδια πρωκτού μπορούν να δημιουργήσουν έντονη πίεση στον προστάτη και έτσι να δημιουργήσουν τέλειες συνθήκες για έντονη απελευθέρωση. Και με λίγο λιπαντικό, δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε.

Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να δοκιμάσετε μόνοι σας και, στη συνέχεια, να το μοιραστείτε με τον σύντροφό σας για να δείτε πόσες περιοχές μπορούν να διεγερθούν ταυτόχρονα. Τι βιασύνη. Και για να κάνετε κάθε σεξουαλική εμπειρία λίγο πιο νόστιμη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρωματικά προφυλακτικά για να κάνετε τον σύντροφό σας πεινασμένο για περισσότερα. Γιατί να μην ενθαρρύνετε όλο το γλείψιμο που μπορείτε; Το λατέξ μπορεί να είναι τόσο βαρετό.

Τα παιχνίδια δεν είναι μόνο για γυναίκες όταν είναι μόνα τους, αλλά υπάρχουν επίσης υπέροχα παιχνίδια διαθέσιμα για άνδρες που θέλουν λίγο μόνο χρόνο ή για να κάνουν το χρόνο του συντρόφου τους να διαρκέσει ακόμη περισσότερο.