Επιμήκυνση Πέους

Έχω βρεθεί χρόνια αντιμέτωπος με την επιμήκυνση πέους. Διάβασα πολύ και πειραματίστηκα περισσότερο. Σήμερα έχω όλες τις απαντήσεις!

Έχω ακούσει φριχτές ιστορίες από ανθρώπους που δοκίμασαν χειρουργεία, θεραπείες αμφιβόλου επιστημονικής βάσης ή συμπληρώματα που δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.

Πολλές από αυτές τις περιπτώσεις συνεπάγονται μη αναστρέψιμες βλάβες, αφήνοντας έναν άντρα είτε χωρίς πέος, είτε με ένα πέος που είναι μη λειτουργικό ή στην καλύτερη περίπτωση ένα σπασμένο, παραμορφωμένο πέος που έχει χάσει εν μέρει τη λειτουργικότητα του.

Δοκιμάστε σήμερα την καλύτερη λύση στην Ελλάδα. Μάθετε περισσότερα για το Titan Gel Gold και την διαθέσιμη έκπτωση μέσα από την ιστοσελίδα μας!

Επιμήκυνση Πέους: Η Εσφαλμένη Αντίληψη

Όντας άνδρες, έχουμε την τάση να φροντίζουμε για το πέος μας αρκετά. Φροντίζουμε να είναι καθαρό και αμέσως ανησυχούμε αν διακρίνουμε κάτι παράξενο πάνω σε αυτό. Αρχίζουμε την αναζήτηση και συνήθως ντρεπόμαστε να συζητήσουμε αυτά που ταλαιπωρούν το μυαλό μας.

Την ίδια στιγμή, έχουμε εμπιστοσύνη στους γιατρούς πέρα ​​από ανυπολόγιστα χρηματικά επίπεδα. Θα δαπανήσουμε από 2.000 έως 10.000 ευρώ, έτσι ώστε οι σύζυγοι μας να μπορούν να αποκτήσουν μεγαλύτερα στήθη. Ο γιατρός γεμίζει τα στήθη με σιλικόνη και το πρόβλημα λύνεται άμεσα.

Στην δική μας περίπτωση όμως, η μεγέθυνση πέους δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση. Η χειρουργική επέμβαση συνοδεύεται από πιθανές επιπλοκές που τρέμω και μόνο να τις παραθέσω σε αυτό εδώ το άρθρο.

Τα συμπληρώματα είναι κάπως ακίνδυνα, αλλά δεν προσφέρουν κανένα απολύτως όφελος. Πιστέψτε με, έχω δοκιμάσει δεκάδες από αυτά και ακόμα λυπάμαι για τα χρήματα, τον κόπο και τον χρόνο που έχασα.

Επιμήκυνση πέους εσφαλμένη αντίληψη

Η Σημασία Της Εμφάνισης Του Πέους

Το πέος είναι ένα όργανο που απαιτείται να λειτουργεί καθημερινά. Ίσως μάλιστα και πολλές φορές την ημέρα. Η εμφάνιση του -εκτός από την λειτουργικότητα- είναι σημαντική υπόθεση.

  1. Δίνει στις γυναίκες ένα παιχνίδι που θέλουν να έχουν μέσα τους ατελείωτες ώρες (οι αντοχές τους είναι εντυπωσιακές).
  2. Δίνει στους άνδρες την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται, καμαρώνοντας με αυτό που έχουν ανάμεσα στα πόδια τους.

Αν συνδυάσετε αυτά τα δυο, το πιθανότερο θα είναι να ζήσετε κάποια από αυτές τις κινηματογραφικές σκηνές, που οι πρωταγωνιστές βγάζουν τα ρούχα τους με μεγάλη βιασύνη και και πολλές φορές δεν φτάνουν στο κρεβάτι για να απολαύσουν το έντονο σεξ που θα ακολουθήσει.

Η σημασία της εμφάνισης

Επιμήκυνση Πέους Με Χειρουργική Επέμβαση

Ομολογώ πώς στην εποχή μας η ιατρική επιστήμη και τεχνολογία έχει περάσει σε άλλα επίπεδα και πλέον υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές που φαίνονται -σχετικά- ασφαλείς για να μπορέσει να ξεπεράσει κάποιος οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να δημιουργεί ένα μικρό πέος.

Πριν αποφασίσετε να κάνετε οποιαδήποτε ριψοκίνδυνη κίνηση όμως για να αυξήσετε το μέγεθος του, καλό θα ήταν να σκεφτείτε μερικά πράγματα καλύτερα, ξεκινώντας από το σημαντικότερο ζήτημα σχετικά με το αν διατίθεστε να ξαπλώσετε σε ένα κρεβάτι και να αφήσετε να βάζουν νυστέρια, λαβίδες, λέιζερ, ή οτιδήποτε άλλο στο πέος σας!

Προσωπικά θα ήθελα να το αφήσουν εκεί στη θέση του. Όπως ακριβώς είναι. Μπορώ να βρω τρόπους που με ασφάλεια θα μου χαρίσουν το πολυπόθητο μήκος και πάχος πέους. Αν δεν τα καταφέρω, δεν πειράζει. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να κόψω ή να πειράξω κάτι στο σημαντικό αυτό εργαλείο μου.

Παρόλα αυτά όμως, θεωρώ απαραίτητο να κάνω μια μικρή αναφορά στις πιο συχνές επιλογές που υπάρχουν σήμερα διαθέσιμες.

Επιμήκυνση πέους με χειρουργική επέμβαση

Laser

Μέχρι τώρα στην Ελλάδα χρησιμοποιούνται δυο βασικές πρακτικές για τη μεγέθυνση πέους με laser.

#1 – Πρώτος στόχος στην επέμβαση με laser, είναι ο χαλινός του πέους. Η δερματική μεμβράνη που συνδέει το πέος με τη βάλανο και είναι γνωστό σε όλους μας ως «πετσάκι». Σκοπός είναι να τον χαλαρώσουν, επειδή πολλές φορές είτε είναι μικρός σε μήκος, είτε έχει χάσει την ελαστικότητα του, με αποτέλεσμα να μην αφήνει το πέος να τεντωθεί σε όλο του το μήκος.

Θεωρείται σχετικά εύκολη επέμβαση (αν και τρέμω στην ιδέα), γίνεται με τοπική αναισθησία και συνήθως δεν ακολουθεί νοσηλεία. Οι γιατροί χρειάζονται σχεδόν μισή ώρα για ολοκληρώσουν την διαδικασία και στη συνέχεια πρέπει να απέχετε από το σεξ για τουλάχιστον 10 ημέρες.

#2 – Ουσιαστικά αυτό που κάνουν οι ειδικοί, είναι να κόβουν με την βοήθεια του laser τον βασικό τένοντα για την συγκράτηση του πέους, αλλά και την ανόρθωση του κατά τη στύση. Χρησιμοποιείται Laser CO2 για να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ακρίβεια στα κοψίματα και τα καψίματα.

Η διάρκεια της θεραπείας ποικίλλει, αλλά συνήθως κυμαίνεται από 30 λεπτά ως 1 ώρα. Η χειρουργική επέμβαση με λέιζερ απαιτεί μόνο τοπική αναισθησία και στη συνέχεια απαιτείται αποχή από οποιαδήποτε ερωτική επαφή για πάνω από 30 ημέρες.

Λιποαναρρόφηση

Μερικοί άνδρες βρίσκουν ότι μετά τη λιποαναρρόφηση, το πέος τους φαίνεται μεγαλύτερο επειδή έχει αφαιρεθεί το λίπος κάτω από την κοιλιά. Είναι σαν να ξεθάβει κανείς το μόριο του κάνω από το σκέπασμα λίπους που έχουν οι περισσότεροί άνδρες, ιδιαίτερα μετά από κάποια ηλικία.

Εδώ μπορώ να διακρίνω χωρίς πολλή σκέψη, δύο βασικά ζητήματα:

  1. Γιατί να κάνει κάποιος μια επέμβαση που αφορά κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι το κύριο πρόβλημα του; Γιατί δηλαδή να στοχεύσει στο λίπος και όχι απευθείας στο πέος;
  2. Πόσο γρήγορα θα επανέλθει το πέος στο προηγούμενο ορατό μέγεθος, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών τείνουν να συνεχίζουν να παχαίνουν και έτσι το εργαλείο τους θάβεται σιγά σιγά κάτω από την κοιλίτσα και μέσα στο λίπος της ηβικής περιοχής;

Φαλλοπλαστική

Μία από τις πιο κοινές χειρουργικές επεμβάσεις για την αλλαγή φύλου είναι η φαλλοπλαστική. Σήμερα χρησιμοποιείται και για τη επιμήκυνση πέους.

Περιλαμβάνει την ανακατασκευή του πέους για να δώσει σε άτομα που αναγνωρίζονται ως άνδρες γεννητικά όργανα που φαίνονται φυσικά και έχουν μάλλον κανονική αίσθηση.

Το πόσο δυνατό αίσθημα ερεθισμού επιτυγχάνεται είναι συνήθως διαφορετικό στους ασθενείς. Χρησιμοποιείται συνήθως για αναδόμηση πέους σε γνωστές περιπτώσεις καρκίνου, τραύματος ή άλλου ελαττώματος (συγγενούς).

Είναι μια δύσκολη διαδικασία που περιλαμβάνει πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, αν και οι πλαστικοί χειρουργοί και οι ουρολόγοι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν νεότερες τεχνικές για να βελτιώσουν την εργασία τους.

Επιμήκυνση Πέους Χωρίς Χειρουργείο

Υπάρχει ακόμα μια μέθοδος που λέγεται traction (έλξη πέους) και συνήθως αφορά συσκευές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και έχουν καταστρέψει πολλούς άνδρες μέσα στην άγνοια τους.

Βασικός σκοπός τους είναι να φοράτε ένα πραγματάκι που θα σας τραβάει συνέχεια το πέος. Πρέπει να το έχετε τοποθετημένο τουλάχιστον 6 έως 8 ώρες ΚΑΘΕ μέρα για αρκετούς μήνες.

Δεν μπορώ να μην γελάσω σε αυτό το σημείο, αφού ακόμα και αν μπορώ να αποδεχτώ το ότι θα πρέπει να φοράω νάρθηκα στο πέος μου όλη μέρα, η εικόνα που θα παρουσιάζω στη σύντροφό μου θα είναι σίγουρα ξεκαρδιστική και θα φαίνομαι ηλίθιος, αν μη τι άλλο!

Είναι σημαντικό να σημειώσω ότι η αρχή λειτουργίας μιας τέτοιας συσκευής έλξης πέους, στοχεύει στο τραβάει τα αγγεία σας, να τα τραυματίζει ελαφρώς, αυτά να επουλώνονται και να γεμίζουν το κενό, ενώ εσείς θα τραβάτε λίγο ακόμα μετά από μέρες και ο κύκλος αυτός θα συνεχίζεται για καιρό.

Traction έλξη πέους