Επέμβαση Με Αγγειεκτομή – Πότε Πραγματικά Πρέπει Να Το Σκεφτείτε

Η απόφαση να κάνετε χειρουργική επέμβαση αγγειεκτομής είναι μια πολύ σημαντική επιλογή για έναν άνθρωπο και η τελική απόφαση θα πρέπει να σας αφεθεί. Όχι η οικογένειά σας ή η σύζυγός σας είναι τελικά το σώμα σας και πρέπει να ζήσετε με τις συνέπειες για το υπόλοιπο της ζωής σας.

  • Εάν είστε άνθρωπος που δεν έχει ποτέ παιδιά ποτέ, τότε μπορεί να είστε καλός υποψήφιος για να κάνετε αυτή τη διαδικασία.
  • Αν ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, όχι μόνο πιστεύετε ότι ποτέ δεν θέλετε να έχετε παιδιά ξανά στη διάρκεια της ζωής σας τότε ίσως να θέλετε να διερευνήσετε τη δυνατότητα να κάνετε χειρουργική επέμβαση αγγειεκτομής.

Θυμηθείτε ότι η χειρουργική επέμβαση αγγειοσκόπησης στις περισσότερες περιπτώσεις θα σταματήσει την ικανότητά σας να παραδώσει βιώσιμο σπέρμα στον σύντροφό σας, έτσι ώστε να μην εμφανιστεί εγκυμοσύνη, καθώς αυτή η διαδικασία, όπως οποιαδήποτε ενέργεια, δεν εγγυάται ότι δεν θα πάρετε έγκυες γυναίκες. Η αποχή είναι ο μόνος τρόπος να αποφύγετε αυτό το 100%. Γενικά, το ποσοστό επιτυχίας είναι πολύ υψηλό, πάνω από 99%.

Οι βλενκτομές είναι για τον έλεγχο των γεννήσεων, αλλά δεν θα σας προστατεύσουν από τα STD, όπως η βοήθεια, η γονόρροια, η σύφιλη ή οποιαδήποτε άλλη σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια. Μερικοί άνθρωποι αναπτύσσουν ακόμη και μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας μετά από μια vasectomy και αγνοούν τους κινδύνους που συνεπάγεται η ύπαρξη πολλαπλών εταίρων, χρησιμοποιώντας τη δικαιολογία ότι δεν θα πάρουν την έγκυο κορίτσι ως λόγο για να μην προστατεύσουν τον εαυτό τους.

Το ασφαλές σεξ είναι πάντα σημαντικό όταν δεν είστε σε μακροχρόνια μονογαμική σχέση. Ακολουθεί μια λίστα με στοιχεία που μπορεί να θέλετε να πάτε πριν να έχετε το μεγάλο «SNIP”.

  1. Είμαι βέβαιος ότι δεν θέλω ποτέ να έχω παιδιά στο μέλλον;
  2. Αν και το ποσοστό επιτυχίας είναι πολύ υψηλό, δεν είναι 100% ότι αυτό θα λειτουργήσει για μένα.
  3. Έχω συζητήσει την επιλογή μου να έχω χειρουργική επέμβαση με τη γυναίκα / σύντροφό μου.
  4. Αυτή είναι μια πολύ γρήγορη και σχετικά ασφαλής χειρουργική επέμβαση, ωστόσο, όπως και κάθε εργασία, υπάρχουν κίνδυνοι και κίνδυνος επιπλοκών.
  5. Δεν υποθέτω ότι ποτέ δεν θα έχω παιδιά, αλλά απλά θυμάμαι ότι αλλάζω το μυαλό μου στο μέλλον θέλω να πάω σε μια τράπεζα σπέρματος πριν από τη χειρουργική επέμβαση και να διατηρήσω το σπέρμα μου.
  6. Έχω κάνει όλη την έρευνα που μπορώ να σκεφτώ για να βεβαιωθώ ότι έχω όλα τα γεγονότα που χρειάζομαι για να κάνω μια τεκμηριωμένη απόφαση.
  7. Έχω συμβουλευτεί τον γιατρό μου και ζήτησα όλες τις ερωτήσεις που θα μπορούσα να σκεφτώ και είμαι βέβαιος ότι θέλω να έχω κάνει τη διαδικασία.

Αυτό είναι μόνο ένα σύντομο άρθρο σχετικά με τις vasectomies. Η κατώτατη γραμμή είναι η ζωή σας και κάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες έρευνες και έρευνες θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή. Μην ντρέπεστε να κάνετε μια μακρά λίστα ερωτήσεων για να ρωτήσετε το γιατρό σας.

Μερικές φορές οι άνθρωποι εκφοβίζονται από εκεί γιατρό επειδή δεν έχετε τις τεράστιες γνώσεις που έχει. Εάν ένας γιατρός αποφεύγει ή προσπαθεί να χτυπήσει τις ερωτήσεις σας παρά να είναι ανθεκτικός αν δεν μπορείτε ακόμα να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας τότε βρείτε έναν άλλο χειρούργο.

Σχολιάστε