Οι Διαβητικοί Είναι Πιθανό Να Έχουν Προβλήματα Στυτικής Δυσλειτουργίας

Έρευνες έχουν διαπιστώσει ότι ένας ασθενής διαβήτη είναι πιο επιρρεπής σε στυτική δυσλειτουργία από ένα φυσιολογικό άτομο. Η στυτική δυσλειτουργία εκτός από τον διαβήτη μπορεί να αποδειχθεί ένας καταστροφικός συνδυασμός που μπορεί να έχει επικείμενη επίδραση στην ψυχολογική και σωματική ευεξία της ζωής ενός ανθρώπου.

Καλό είναι σε περιπτώσεις κάτω των 30 ετών να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή τόσο στους ψυχολογικούς, όσο και τους οργανικούς παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία σε έναν νέο άντρα.

Οι άνδρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας ενδέχεται να ανησυχούν τόσο για την ανεπάρκεια που προσπαθούν να αποφύγουν εντελώς τη σεξουαλική κατάσταση. Την ίδια στιγμή αυξάνει το επίπεδο άγχους, την απογοήτευση και μπορεί να προκαλέσει μια περίοδο κατάθλιψης.

Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 50% διαβητικοί πάσχουν από ED. Η στυτική δυσλειτουργία εμφανίζεται σε νεαρή ηλικία. Μέσα σε 10 χρόνια από τη διάγνωση του χαρακτηριστικού της νόσου του ED αρχίζει να επιφανειών, αν και δεν εμφανίζονται σε όλους τους διαβητικούς ED.

Γιατί οι διαβητικοί είναι εύκολα θύματα της Στυτικής Δυσλειτουργίας;

Οι άνδρες που διαθέτουν υγιή αιμοφόρα αγγεία, νεύρα, αρσενικό Harmon και “επιθυμία” να εκτελέσουν παίρνουν την ανέγερση κατόπιν επιθυμίας. Ο διαβήτης μπορεί να σκοτώσει αιμοφόρα αγγεία και νεύρα που καθιστούν δυνατή τη στύση. Επομένως, ακόμη και η κανονική ποσότητα αρσενικών ορμονών και η επιθυμία για σεξουαλική επαφή δεν μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη μιας στύσης.

Οι ιατροί πιστεύουν ότι η παρουσία σακχάρου στο αίμα στον διαβητικό αποδειχθεί εμπόδιο στο ένζυμο που ξεκινά τη σειρά από γεγονότα που οδηγούν σε στύση.

Το ένζυμο ενδοθηλιακού νιτρικού οξέος (eNOS) θεωρείται υπεύθυνο για την έναρξη της αλυσίδας των αγγειακών συμβάντων που παράγουν και στηρίζουν την στύση. Το ένζυμο (eNOs) προκαλεί την απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου στο άκρο του πέους στο πέος. Η αρχική απελευθέρωση του ΝΟ παίρνει μια γρήγορη και σύντομη αύξηση της ροής αίματος του πέους προκαλεί επίσης σύντομη χαλάρωση του χρόνου στο πέος των μυών για να πάρει μια στύση. Το ενισχυμένο αιμοφόρο αγγείο του πέους και η ομαλή χαλάρωση των μυών του πέους αυξάνουν τη ροή του αίματος στο πέος που έχει ως αποτέλεσμα την στύση.

Όταν το σάκχαρο του αίματος O-GLcNac που υπάρχει στις περιπτώσεις υπεργλυκαιμικής (υψηλού σακχάρου στο αίμα) διακόπτει το ένζυμο eNOs, αυτό μπορεί να προκαλέσει μόνιμη εξασθένιση του πέους με την πάροδο του χρόνου.

Ένας ασθενής του διαβήτη θα πρέπει πάντα να προσέχει ιδιαίτερα για να κατανοήσει τις πολυπλοκότητες της υγείας του, η ψυχοσυναισθηματική παροχή συμβουλών είναι υποχρεωτική σε αυτές τις περιπτώσεις. Η σεξουαλική θεραπεία είναι ζωτικής σημασίας για τα άτομα με διαβήτη, καθώς η χρόνια πάθηση είναι γεμάτη από καταστάσεις κατάστασης, άγχος απόδοσης και προβλήματα στις σχέσεις.

Μια σειρά διαφορετικών τρόπων χορήγησης φαρμάκων διατίθενται για τους διαβητικούς

Η θεραπεία με ένεση πέους ή με μηχανισμό ανεγέρσεως κενού έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς ασθενείς με ικανοποίηση. Μια πρόθεση πέους ήταν σίγουρα μια βιώσιμη επιλογή σε αυτά τα άτομα σε περίπτωση που αποτύχουν αυτές τις θεραπείες ή επιθυμούν να πάνε απευθείας στην πρόθεση του πέους. Είναι προφανές ότι πρέπει να έχουμε κατά νου ότι οι διαβητικοί έχουν υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης λοίμωξης και γι ‘αυτό θα πρέπει να συμβουλεύονται σχετικά. Το Titan Gel αποδεικνύεται επίσης μια καλή πηγή που οι διαβητικοί μπορούν να αναζητήσουν

Σχολιάστε