Η Διάρκεια Μπορεί Να Παίξει Ρόλο Στην Επιτυχία Μιας Σχέσης

Η πρόωρη εκσπερμάτωση (PE) είναι μια απογοητευτική κατάσταση που έχει αρνητικές επιπτώσεις στις σχέσεις. Η έλευση πολύ γρήγορα διαταράσσει τη σεξουαλική επαφή, μειώνει την εμπιστοσύνη και καταστρέφει την οικειότητα. Η ιατρικά πρόωρη εκσπερμάτιση λαμβάνει χώρα μέσα σε 90 δευτερόλεπτα από την επαφή. Τα ζευγάρια ζητούν θεραπεία εάν θέλουν το σεξ να διαρκεί περισσότερο.

Υπάρχουν δύο τύποι πρόωρης εκσπερμάτωσης. πρωτογενή και δευτεροβάθμια. Αρχικά ξεκινά μόλις γίνεις σεξουαλικά ενεργός και είναι πιθανώς γενετικό. Ενώ δευτεροπαθής PE συμβαίνει ξαφνικά μετά από κανονική σεξουαλική ζωή. Η θεραπεία περιλαμβάνει; θεραπεία ομιλίας, αυνανισμός, τεχνικές καθυστέρησης και θεραπεία ζευγαριών.

Η Διάρκεια Μπορεί Να Παίξει Ρόλο

Οι γάμοι διαλύονται για διάφορους λόγους και η έλλειψη οικειότητας ή σεξουαλικής απογοήτευσης εξαλείφει το πρόβλημα. Είναι απίθανο ότι η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι λόγος διαζυγίου μόνο, αλλά είναι ένα ζήτημα που συμβάλλει στην κατάρρευση του γάμου.

Τι είναι;

Η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι όταν ένας άνδρας έρχεται πολύ γρήγορα κατά τη διάρκεια της συνουσίας.

Μερικοί άνδρες έχουν την κατάσταση από τα εφηβικά τους χρόνια, ενώ άλλοι μια ή δύο φορές σε μια ζωή. Προκαλεί αναστάτωση και αμηχανία, καθώς επίσης θέτει σε κίνδυνο τις σχέσεις. Το σεξ γίνεται τόσο απογοητευτικό που η οικειότητα τελειώνει τελείως. Συνήθως επηρεάζει τους νεώτερους άνδρες, αλλά οι άνδρες όλων των ηλικιών μπορούν να βιώσουν πρόωρη εκσπερμάτιση.

Υπάρχει μια σειρά από αιτίες, συμπεριλαμβανομένων: έλλειψη εμπειρίας, άγχος απόδοσης, άγχος, νέα σχέση, βλάβη νεύρων και κακές σεξουαλικές εμπειρίες. Η διαρκής ή πρωτογενής έναρξη κατά τη διάρκεια της εφηβείας, ενώ αποκτάται ή δευτερογενής ΡΕ συμβαίνει σε οποιαδήποτε ηλικία. Η πρωταρχική πρόωρη εκσπερμάτωση έχει ψυχολογική βάση λόγω των αρνητικών σεξουαλικών εμπειριών. Μερικοί επιστήμονες υποδεικνύουν ότι η ΡΕ οφείλεται επίσης στη γενετική.

Η δευτερογενής πρόωρη εκσπερμάτιση εμφανίζεται μετά από πολλά χρόνια καλών σεξουαλικών εμπειριών. Ο ενθουσιασμός μιας νέας σχέσης ή το άγχος στην εργασία προκαλεί απροσδόκητα PE. Αυτό είναι συνήθως ένα εφάπαξ συμβάν και συνήθως διορθώνεται εγκαίρως. Αν επιμένει, μπορεί να οφείλεται σε υποκείμενη κατάσταση υγείας, επομένως πρέπει να επισκεφθείτε το γιατρό σας.

Οι θεραπείες περιλαμβάνουν; αντικαταθλιπτικά (Priligy), αναισθητικές κρέμες, συμβουλές και ασκήσεις σεξουαλικής τεχνικής. Το Priligy είναι ένα αντικαταθλιπτικό που λαμβάνεται μερικές ώρες πριν από τη σεξουαλική επαφή και καθυστερεί αποτελεσματικά την εκσπερμάτιση. Οι αναισθητικές κρέμες μειώνουν την ευαισθησία του πέους και οι ασκήσεις σεξουαλικής τεχνικής βοηθούν τους άντρες να ελέγχουν τους οργασμούς τους. Η συμβουλευτική ασχολείται με θέματα ψυχολογίας και σχέσης σχετικά με την πρόωρη εκσπερμάτωση.

Υπάρχουν λόγοι για το διαζύγιο;

Διαζύγιο ο σύζυγός σας είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση να κάνει γιατί αυτό σημαίνει ότι η σχέση έχει κατακερματιστεί εντελώς. Υπάρχουν πέντε νομικοί λόγοι που οι άνθρωποι αρχειοθετούν το διαζύγιο, μοιχεία, αδικαιολόγητη συμπεριφορά, εγκατάλειψη, διαχωρισμός δύο ετών και πέντε ετών. Η πρόωρη εκσπερμάτιση από μόνη της δεν είναι λόγος διαζυγίου αλλά οι αρνητικές επιπτώσεις που έχει στη σχέση μπορεί να είναι.

Η μοιχεία συνεπάγεται εξωσυζυγικό σεξ και πρέπει να είναι αποδεδειγμένη. Το διαζύγιο συμβαίνει επειδή το αθώο κόμμα βρίσκει την κατάσταση απαράδεκτη. Η σεξουαλική δυσαρέσκεια οδηγεί σε μια υπόθεση, ώστε η πρόωρη εκσπερμάτιση να είναι υπεύθυνη για μοιχεία. Θα υπάρξουν και άλλες πτυχές της σχέσης που έχουν πάει στραβά για να οδηγήσουν το παραβατικό πρόσωπο μακριά. Το πρόσωπο που έχει την υπόθεση δεν μπορεί να καταθέσει το διαζύγιο, έτσι ώστε ο ζημιωθείς να το κάνει.

Η αδικαιολόγητη συμπεριφορά είναι ο κύριος λόγος που οι άνθρωποι αρχειοθετούν το διαζύγιο. Η βία ή η συμπεριφορά ελέγχου είναι ένας από τους κύριους λόγους διαζυγίου. Άλλοι λόγοι περιλαμβάνουν; την κακή διαχείριση χρημάτων, την υπερβολική διάρκεια της εργασίας, την έλλειψη κοινωνικής αλληλεπίδρασης και τη σεξουαλική επαφή. Η πρόωρη εκσπερμάτιση μπορεί να μειώσει την οικειότητα τόσο πολύ ώστε να σταματήσει εντελώς η σεξουαλική επαφή.

Η ερήμωση σπάνια χρησιμοποιείται και συνεπάγεται το άτομο να παραμένει για δύο χρόνια. Τα ζευγάρια που έχουν χωριστεί για δύο χρόνια μπορούν να διαζευχθούν, εφόσον συμφωνούν και τα δύο μέρη. Μετά από πέντε χρόνια δεν απαιτείται συναίνεση.

Σχολιάστε