Η Απάντηση Στο Μεγαλύτερο Πρόβλημα Των Ανδρών Ίσως Βρίσκεται Εδώ

Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένας κοινός εχθρός μεταξύ των ανδρών που καλύπτουν διάφορες ηλικίες, μεγέθη και φυλές. Οι άνδρες προσπαθούν πάντα να βρουν στρατηγικές στις προσευχές τους.

Η ανδρική σεξουαλική διέγερση είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που περιλαμβάνει τον εγκέφαλο, τις ορμόνες, τα συναισθήματα, τα νεύρα, τους μύες και τα αιμοφόρα αγγεία. Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να προκύψει από πρόβλημα σε οποιοδήποτε από αυτά.

Ομοίως, το άγχος και οι ανησυχίες για την ψυχική υγεία μπορούν να προκαλέσουν ή να επιδεινώσουν τη στυτική δυσλειτουργία.

Μερικοί άνδρες παίρνουν ακόμη και χρόνο μακριά από τη σεξουαλική επαφή ελπίζοντας ότι σύντομα τα προβλήματα ανικανότητας τους θα θεραπευτούν. Καλά λυπάμαι που λέω ότι το πρόβλημα δεν θα είναι μόνο “πάει μακριά”. Υπάρχουν αιτίες σε κάθε κατάσταση και επίσης ο ευκολότερος τρόπος να διαπιστωθεί η απάντηση θα ήταν να επιτεθούν τα αίτια.

Υπάρχουν Πολλοί Έλεγχοι Της Ανικανότητας, Τόσο Συνταγογραφούμενων Όσο Και Φυσικών Λύσεων

Ορισμένες διαρκούν λίγες ώρες ενώ άλλες μπορούν να είναι πιο μόνιμες λύσεις. Είμαστε όλοι ενημερωμένοι για το μικροσκοπικό μπλε χάπι με συνταγή από το γιατρό σας. Αν και πολύ λιγότεροι λαοί γνωρίζουν ότι στις περισσότερες μελέτες η επιτυχία με τη χρήση αυτού του τύπου χαπιού μπορεί να είναι τόσο χαμηλή όσο το 50%.

Πρόβλημα Ανδρών

Υπάρχουν διάφοροι άλλοι λόγοι που μπορεί να προκαλέσουν την πρόκληση σε σχεδόν οποιοδήποτε αντρικό όπως καρδιοαγγειακά προβλήματα, άγχος και άγχος, διαβήτη, νεφρικά ή νευρολογικά προβλήματα, ελλείψεις λόγω υποσιτισμού ή κακών διατροφικών συνηθειών, λήθαργου ή καθιστικού τρόπου ζωής και μυϊκής ή προβλήματα που σχετίζονται με ιστούς. Αυτές είναι λίγες κοινώς ανακαλυφθείσες αιτίες αυτής της ανησυχίας και η βοτανοθεραπεία μπορεί να αντιμετωπίσει πολύ καλά κάθε ένα από τα θέματα.

Αν το θέμα σας είναι περισσότερο ψυχολογικό, είναι μια καλή ιδέα που προσλαμβάνετε τις υπηρεσίες ενός θεραπευτή σεξουαλικής επαφής για να πάρετε τον λόγο πίσω από τα προβλήματα ανδρικής σας ανικανότητας.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, αναζητάτε τη βοήθεια του επαγγελματία σας, ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια σημαντική ανακάλυψη με οποιοδήποτε τραύμα ή προηγούμενη εμπειρία που έχετε αποτρέψει από την έναρξη κανονικής συνουσίας.

Εάν πρόκειται για ψυχολογικό εμπόδιο, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ξεκινήσετε την επίλυση του δικού σας διλήμματος, δεν συνδέεται με τη σεξουαλική θεραπεία. Επιπλέον, υπάρχουν βιβλία αυτοβοήθειας και ούτω καθεξής, τα οποία μπορούν να χρησιμεύσουν ως μια καλή λύση για το ED ή ο, τιδήποτε άλλο που σας ενοχλεί και σας οδηγήσει να γίνετε ανίκανοι κατά τη διάρκεια του σεξ.

Συνεχίστε Να Διαβάζετε!

Η ανέγερση του πέους είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό πρόβλημα των ανδρών που αντιμετωπίζουν την επαφή τους. Ένα πρόβλημα στην στύση είναι λίγο πιο τυπικά αναφερόμενο ως ανικανότητα ή στυτική δυσλειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι ο τύπος δεν ήταν σε θέση να κρατήσει το πέος του ανεγερθεί για να ικανοποιήσει έναν σεξουαλικό σύντροφο.

Αυτή η στυτική δυσλειτουργία ή το ED με λίγα λόγια μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε άτομο σε οποιαδήποτε ηλικία. Αλλά, κυρίως, εμφανίζεται με τους ηλικιωμένους άνδρες που έχουν υγειονομικές συνθήκες. Αλλά οι άνδρες πρέπει να καταλάβουν γιατί αυτά τα προβλήματα μπορεί να λυθούν.

Υπάρχουν πολλές λογικές πίσω από το γιατί ένας άνθρωπος θα αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα. Μερικοί από τους κύριους λόγους που μπορεί να οδηγήσουν σε αυτό το διαφορετικό είδος προβλημάτων είναι ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής, το άγχος, το κάπνισμα, το κάπνισμα, η χρήση ναρκωτικών κλπ.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά νοσοκομεία διαθέσιμα τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και σε χερσαίες περιοχές όπως το Σακραμέντο μπορεί να ειδικευτεί για να βοηθήσει τους επισκέπτες να ξεπεράσουν αυτήν την αξιολύπητη κατάσταση. Αυτές οι θεραπείες θα είναι πιθανώς απολύτως αποτελεσματικές για να κατακτήσουν αυτό το πρόβλημα.

Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τη στυτική δυσλειτουργία από τον αυνανισμό συνήθως συνεπάγονται το συνδυασμό ορισμένων αλλαγών σε ό, τι αφορά τον τρόπο ζωής με φυτικά προϊόντα. Τα βότανα όπως η ασιβαγκάντα, muira puama, damina ή gingko biloba είναι εκπληκτικά.

Το Ginseng μπορεί να είναι γνωστό ως καλός τονωτικό για όλο το σώμα, όπως τα σεξουαλικά όργανα. Τα Ayurvedic φάρμακα είναι φημισμένα στις λύσεις που προσφέρει ένα ανώτερο για τη θεραπεία των στυτικών δυσλειτουργιών. Μπορείτε εύκολα να βρείτε συμπληρώματα που περιέχουν μια σειρά Ayurvedic βότανα, σε συνδυασμό με μια μόδα που ταιριάζει καλύτερα.

Υπάρχει Μια Πολύ Ενδιαφέρουσα Λύση

Δεν είναι κάθε τύπος σαν να είναι μέσα σε ταινίες ή στο T.V. Πολλοί από εμάς δεν μπορούν απλά να ανιχνεύσουν οποιαδήποτε γυναίκα και να ξεκινήσουν αμέσως να πάρουν το πιο οικείο φύλο ποτέ. Πολλοί από εμάς πρέπει να οικοδομήσουμε μια άνετη σχέση με τον σύντροφό σας προτού νιώσετε αρκετά βέβαιοι ώστε να έχετε το σεξ χρησιμοποιώντας αυτές. Αν δεν είστε εκεί στον σύντροφό σας, τότε το μυαλό σας μπορεί να λέει στο πέος σας ότι κάτι δεν αισθάνεται σωστό.

Οι άνδρες που αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα στύσης για παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορούν να αντιμετωπίσουν όλα αυτά με βοήθεια από συνταγές όπως το Titan Gel. Αυτό ήταν το πρώτο χάπι που εισήχθη ακριβώς όπως μια θεραπεία ανικανότητας από την Pfizer γύρω στο 1998. Τα πρόωρα χάπια εκσπερμάτισης εισήχθησαν βασικά με σκοπό να βοηθήσουν στη θεραπεία των ανδρών που αγωνίζονται με προβλήματα υπέρτασης. Κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών, αποδείχθηκε ότι το συστατικό με το χάπι βοήθησε πραγματικά στη βελτίωση των συνθηκών στυτικής δυσλειτουργίας που βίωσαν κάποιοι άντρες.

Σχολιάστε