Αντιμετώπιση Της Αντρικής Ανικανότητας Πρώτα Εκ Των Έσω

Όλοι οι άντρες ηλικίας άνω των 30 ετών βιώνουν ανικανότητα τουλάχιστον μία φορά στη διάρκεια της ζωής τους. Η εκτίμηση των αριθμών είναι δύσκολη, διότι λιγότεροι από 2 άνδρες στα 10 αναζητούν θεραπεία για προβλήματα ανικανότητας. Το συμπέρασμα είναι ότι η ανικανότητα είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα στους άνδρες.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι, για μεγάλο αριθμό ανδρών, η ικανότητά τους να κάνουν στύση και να κάνουν σεξ θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της αρρενωπότητας και της ισχύος τους και μπορεί να εξουδετερώσει την ψυχική του υγεία.

Η πρώτη αντίδραση ενός άνδρα που ασχολείται με την ανικανότητα είναι να κάνει δικαιολογίες ή να αποφύγει σεξουαλικές καταστάσεις με τον σύντροφό του σε μια προσπάθεια να ξεχάσει την κατάσταση

Αντιμετώπιση Πρώτα Εκ Των Έσω

Αυτή η τάση μπορεί συχνά να αφήσει τον σύντροφο να νιώθει άγαμος, μη ελκυστικός και ανεπιθύμητος. Ως εκ τούτου, η αποτυχία του ανθρώπου να επικοινωνήσει την κατάστασή του μπορεί να συμβάλει στην απογοήτευση, το άγχος ή την κατάθλιψη στον σύντροφό του, ή ακόμη και να οδηγήσει σε αποτυχία σχέσεων.

Αντιμετωπίζοντας αυτό το πρόβλημα, οι άνδρες πρέπει πρώτα να σκεφτούν ότι αυτό είναι ένα πολύ συνηθισμένο αρσενικό πρόβλημα. Δεν είναι ούτε μόνος ούτε ασυνήθιστος

Υπάρχουν Πάνω Από 100 Εκατομμύρια Άντρες Με Το Ίδιο Πρόβλημα!

Στη συνέχεια, το επόμενο βήμα είναι η επικοινωνία με τον συνεργάτη. Τα ζευγάρια που μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά για αυτή την κατάσταση έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Η ανταλλαγή φόβων και ανησυχιών είναι ένα πρώτο βήμα προς το να αισθάνεσαι καλύτερα.

Τα συναισθήματα της γυναίκας σχετικά με την ανικανότητα του συνεργάτη της μπορούν επίσης να είναι πολύπλοκα. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο άνδρας εταίρος περνάει με παρόμοια δυνατά συναισθήματα.

Είναι γενικά γνωστό ότι περίπου 85-90 τοις εκατό των προβλημάτων στύσης προκαλούνται από μια υπάρχουσα ιατρική κατάσταση. Η βοήθεια της γυναίκας και η κατανόηση της κατάστασης είναι πολύ σημαντική. Σε πνεύμα φιλικής συνεργασίας, πρέπει να προσφέρει την υποστήριξή της στην επίλυση του προβλήματος του συντρόφου που θα συναντηθεί για να δει έναν γιατρό.

Σχολιάστε