Αντιμετώπιση Της Αντρικής Ανικανότητας Πρώτα Εκ Των Έσω

Όλοι οι άντρες ηλικίας άνω των 30 ετών (υπάρχουν και περιπτώσεις κάτω των 30) βιώνουν ανικανότητα τουλάχιστον μία φορά στη διάρκεια της ζωής τους. Η εκτίμηση των αριθμών είναι δύσκολη, διότι λιγότεροι από 2 άνδρες στα 10 αναζητούν θεραπεία για προβλήματα ανικανότητας. Το συμπέρασμα είναι ότι η ανικανότητα είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα στους άνδρες.

Ένα δραστικό συστατικό δεν είναι κατάλληλο για άνδρες που αντιμετωπίζουν καρδιακά προβλήματα, υπέρταση, χαμηλή αρτηριακή πίεση και άλλες επιπλοκές στην υγεία, οι οποίες μπορούν να επιβεβαιωθούν μόνο από γιατρό που συνταγογραφεί και ανακοινώνεται η αλήθεια για το Titan Gel.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι, για μεγάλο αριθμό ανδρών, η ικανότητά τους να κάνουν στύση και να κάνουν σεξ θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της αρρενωπότητας και της ισχύος τους και μπορεί να εξουδετερώσει την ψυχική του υγεία.

Η πρώτη αντίδραση ενός άνδρα που ασχολείται με την ανικανότητα είναι να κάνει δικαιολογίες ή να αποφύγει σεξουαλικές καταστάσεις με τον σύντροφό του σε μια προσπάθεια να ξεχάσει την κατάσταση

Αντιμετώπιση Πρώτα Εκ Των Έσω

Αυτή η τάση μπορεί συχνά να αφήσει τον σύντροφο να νιώθει άγαμος, μη ελκυστικός και ανεπιθύμητος. Ως εκ τούτου, η αποτυχία του ανθρώπου να επικοινωνήσει την κατάστασή του μπορεί να συμβάλει στην απογοήτευση, το άγχος ή την κατάθλιψη στον σύντροφό του, ή ακόμη και να οδηγήσει σε αποτυχία σχέσεων.

Αντιμετωπίζοντας αυτό το πρόβλημα, οι άνδρες πρέπει πρώτα να σκεφτούν ότι αυτό είναι ένα πολύ συνηθισμένο αρσενικό πρόβλημα. Δεν είναι ούτε μόνος ούτε ασυνήθιστος

Υπάρχουν Πάνω Από 100 Εκατομμύρια Άντρες Με Το Ίδιο Πρόβλημα!

Στη συνέχεια, το επόμενο βήμα είναι η επικοινωνία με τον συνεργάτη. Τα ζευγάρια που μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά για αυτή την κατάσταση έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Η ανταλλαγή φόβων και ανησυχιών είναι ένα πρώτο βήμα προς το να αισθάνεσαι καλύτερα.

Τα συναισθήματα της γυναίκας σχετικά με την ανικανότητα του συνεργάτη της μπορούν επίσης να είναι πολύπλοκα. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο άνδρας εταίρος περνάει με παρόμοια δυνατά συναισθήματα.

Είναι γενικά γνωστό ότι περίπου 85-90 τοις εκατό των προβλημάτων στύσης προκαλούνται από μια υπάρχουσα ιατρική κατάσταση. Η βοήθεια της γυναίκας και η κατανόηση της κατάστασης είναι πολύ σημαντική. Σε πνεύμα φιλικής συνεργασίας, πρέπει να προσφέρει την υποστήριξή της στην επίλυση του προβλήματος του συντρόφου που θα συναντηθεί για να δει έναν γιατρό.

Ανικανότητα – Διαταραχή Ή Ασθένεια

Στον κόσμο ενός ανθρώπου φαίνεται να υπάρχει κάποιο είδος βαριάς άγνοιας στη λέξη «ανικανότητα». Ζευγάρια που προσπαθούν να συλλάβουν εδώ και αρκετό καιρό τώρα μπορεί να προσπαθήσουν να το αποφύγουν, αλλά έχει παρατηρηθεί ότι τα προβλήματα της σχέσης μπορεί να προκύψουν λόγω της σεξουαλικής δυσλειτουργίας στους άνδρες.

Μια μελέτη που διεξήχθη από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βοστώνης παρατήρησε 1300 άνδρες ηλικίας 40 και 70 ετών, αφού μελέτησαν το ιατρικό ιστορικό τους, και διαπίστωσαν ότι το 52% από αυτούς αντιμετωπίζουν ανδρική ανικανότητα είχαν σχέση με τη γενική κατάσταση της υγείας τους.

Σήμερα με την τεχνολογική ανακάλυψη στον τομέα της ιατρικής, η θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Οι ουρολόγοι που ειδικεύονται στη λειτουργία των νεφρών, της ουροδόχου κύστης, του προστάτη, του πέους και της ουρήθρας είναι το σωστό είδος ανθρώπων που προσεγγίζουν για τη θεραπεία της ανικανότητας. Η θεραπεία μπορεί να ποικίλει από από του στόματος φάρμακα σε εμφυτεύματα ή χειρουργική επέμβαση κ.λπ.

Σχεδόν όλοι οι άνδρες αποτυγχάνουν περιστασιακά να πάρουν στύση κάποια στιγμή ή τον άλλο. Αυτή είναι μια φυσιολογική κατάσταση καθώς οι γρήγορες ζωές μας τείνουν να γίνονται αγχωτικές κατά καιρούς. Ωστόσο, εάν η στυτική δυσλειτουργία φαίνεται να ενοχλεί το 25% του χρόνου, τότε θα πρέπει να ζητήσετε ιατρική βοήθεια, καθώς μπορεί να είναι περίπτωση ανδρικής ανικανότητας. Οι άνδρες που αντιμετωπίζουν ΣΔ πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να παραμελούν το επίμονο πρόβλημα και πρέπει να συμβουλεύονται έναν γιατρό το συντομότερο δυνατό και όχι να περιμένουν παθητικά.

Η Ανικανότητα Δεν Είναι Ασθένεια!

Το πέος είναι ένα αγγειακό όργανο που απαιτεί άσκηση. Ένα υγιές αρσενικό θα βιώσει συνήθως 3 έως 4 στύσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου τους, οι οποίες μπορεί να διαρκέσουν μια ώρα ή περισσότερο.

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, το αίμα ρέει μέσω των διαφόρων αιμοφόρων αγγείων που οδηγούν στο πέος, οι νευρικές απολήξεις προκαλούν στύση. Ωστόσο, εάν πρόκειται για ανδρική ανικανότητα, αυτό δεν θα συμβεί και η στύση θα αποτύχει. Αυτή είναι μια διαταραχή στη λειτουργία του πέους που μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, είτε φυσιολογικούς είτε ακόμη και ψυχολογικούς ή λόγω κάποιου εθισμού όπως το κάπνισμα και ο αλκοολισμός.

Οι καρδιακοί ασθενείς που χρησιμοποιούν νιτρογλυκερίνη ή φάρμακα με βάση τα νιτρικά άλατα δεν πρέπει να λαμβάνουν Titan Gel, καθώς το μείγμα μπορεί να προκαλέσει μια θανατηφόρα πτώση στην αρτηριακή πίεση. Άνδρες με δρεπανοκυτταρική αναιμία, λευχαιμία ή πολλαπλό μυέλωμα θα πρέπει να αποφεύγουν τη λήψη αυτού του φαρμάκου, καθώς μπορεί να βλάψει μόνιμα το πέος.

Κατατάσσεται στη δεύτερη θέση εδώ μόνο και μόνο επειδή πολλοί άνδρες δεν είναι συνηθισμένοι στην ιδέα της χρήσης ενός ελαίου αντί μιας κρέμας. Ωστόσο, αυτό το έλαιο είναι το προϊόν που συζητείται περισσότερο στα φόρουμ για την αύξηση της ισχύος.

Πολλοί άνδρες που εξακολουθούν να σκέφτονται να αγοράσουν βοήθημα στο Διαδίκτυο τείνουν να ξεφύγουν πηγαίνοντας σε έναν γιατρό για να αντιμετωπίσουν ένα άβολο θέμα ως αυτό. Ωστόσο, αυτό το χάπι αγάπης κάνει μαγεία για να διατηρήσει τη στύση κατά τη σεξουαλική επαφή, αλλά δεν θεραπεύει τη ρίζα του προβλήματος. Οι αναφορές θανάτου που προκλήθηκαν λόγω της αδιάκριτης χρήσης του Titan Gel χωρίς τη συμβουλή ιατρού προκάλεσαν ανησυχία παγκοσμίως.

Σχολιάστε